Visa kurser.se som: Mobil

WooCommerce-kurs - Distans - 2 månader - Lär dig e-handelsplattformen

J.F. HemsidePortalen
Kursinformation
Plats: Distans
Längd: 8 veckor
Startdatum: Valfritt startdatum
Pris: 7 995 SEK inkl. moms
Gå vidare till: Kursens hemsida

Kursbeskrivning

WooCommerce-kurs - För dig som vill börja sälja via en enkel webbshop

WooCommerce är en fantastisk webbshops-plattform för dig som inte har så stor verksamhet med förhållandevis få produkter. Enkelhet och snabbhet att komma igång med din e-handel är vad som kännetecknar WooCommerce.

Jämför gärna vårt pris för denna 8 veckors kurs med endags-kurser och en veckas kurser som många konkurrenter har. I denna kurs lär du dig på riktigt genom teori och praktik som går hand i hand. Här har du tid att smälta all kunskap och tid att testa och fråga allt. Eftertanke!
Att korvstoppa kunskapen är inte vad vi tror på som lärande. Välkommen till en stressfri kurs-period där du lär dig för livet!

Gå vår WooCommerce-kurs på distans och lär dig allt du behöver för att kunna börja sälja på nätet. Oavsett vilken typ av produkt som du säljer så kan WooCommerce lösa det åt dig.

Gillar du WordPress för hemsidor så kommer du känna igen dig i WooCommerce för det är i stort sett samma system. WooCommerce är en påbyggnad på WordPress.

Startdatum sätts helt individuellt enligt Ert önskemål. Friheten att läsa var du vill och när du vill som distanskurs tillsammans med friheten att starta kursen när det passar dig själv gör denna kurs till kanske en av Sveriges mest flexibla kurser.


WooCommerce-kurs på distans - Online

Målgrupp

För dig som vill skapa en ny webbshop och redan är bekant med WordPress är denna kurs perfekt.

Eller om du redan har en WooCommerce-webbshop men vill få kontrollen själv på din shop istället för att behöva hyra in konsulter för det.

Kursupplägg

Kursen sköts via vårt omtyckte support-center. Kursmaterialet ingår i priset och du har gott om tid på dig att testa och smälta all kunskap då support-tiden är på hela 2 månader.

Självklart kan du köra kursen snabbare än så. Du avgör själv i vilken hastighet du går igenom kursdelarna.

Till skillnad från några dagars kurser som många konkurrenter har så har du här möjlighet att stressfritt smälta all och ha tid och prova allt. Samt under hela kurs-perioden ha möjlighet att ställa frågor som oftast först kommer upp efter ett tags användande och reflekterande.Lär dig WooCommerce webbshop

Kostnader

6719 kr exkl. moms

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om WooCommerce-kurs - Distans - 2 månader - Lär dig e-handelsplattformen.

J.F. HemsidePortalen

SEO-kurs på distans - 2018

Vi håller i distanskurser inom följande sex områden:

SEO - Sökmotoroptimering WordPress - Lär dig hantera plattformen som bygger hemsidor WooCommerce - E-butik som bygger på WordPress Opencart - Den enkla men kraftfulla webbshops-plattformen Prestashop - En mer avancerad plattform för webbshopar Google Ads - Annonsering på Google...


Läs mer och visa alla kurser med J.F. HemsidePortalen
Intresseanmälan

För att få mer information om WooCommerce-kurs - Distans - 2 månader - Lär dig e-handelsplattformen, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns inga recensioner för WooCommerce-kurs - Distans - 2 månader - Lär dig e-handelsplattformen

Arrangörsrecensioner
          (4,7)
Baseras på 9 recensioner
Läs recensioner
SEO-kurser
Läs mer