Visa kurser.se som: Mobil

WooCommerce-kurs - Distans - 2 månader - Lär dig e-handelsplattformen

J.F. HemsidePortalen
Kursinformation
Distans
2 månader
Valfritt startdatum
5 999 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

WooCommerce-kurs - Grundkurs på distans

- COVID-info - Då detta är en distanskurs så hålls den som vanligt -


WooCommerce är en fantastisk webbshops-plattform för dig som inte har så stor verksamhet med förhållandevis få produkter. Enkelhet och snabbhet att komma igång med din e-handel är vad som kännetecknar WooCommerce.

Jämför gärna vårt pris för denna 8 veckors kurs med 1-3 dagars-kurser och en veckas kurser som många av mina konkurrenter har. I denna kurs lär du dig på riktigt genom teori och praktik som går hand i hand. Här har du tid att smälta all kunskap och tid att testa och fråga allt. Eftertanke!
Att korvstoppa kunskapen är inte vad vi tror på som lärande. Välkommen till en stressfri kurs-period där du lär dig för livet!

Gå vår WooCommerce-kurs på distans och lär dig allt du behöver för att kunna börja sälja på nätet. Oavsett vilken typ av produkt som du säljer så kan WooCommerce lösa det åt dig.

Gillar du WordPress för hemsidor så kommer du känna igen dig i WooCommerce för det är i stort sett samma system. WooCommerce är en påbyggnad på WordPress.

Startdatum sätts helt individuellt enligt Ert önskemål. Friheten att läsa var du vill och när du vill som distanskurs tillsammans med friheten att starta kursen när det passar dig själv gör denna kurs till kanske en av Sveriges mest flexibla kurser.


WooCommerce-kurs på distans - Online

Målgrupp

För dig som vill skapa en ny webbshop och redan är bekant med WordPress är denna kurs perfekt.

Eller om du redan har en WooCommerce-webbshop men vill få kontrollen själv på din shop istället för att behöva hyra in konsulter för det.

Kursupplägg

Kursen sköts via vårt omtyckte support-center. Det kursmaterial som skickats ut under kursen ingår i priset och du har gott om tid på dig att testa och smälta all kunskap då support-tiden är på hela 2 månader.

Självklart kan du köra kursen snabbare än så. Du avgör själv i vilken hastighet du går igenom kursdelarna.

Till skillnad från några dagars kurser som många konkurrenter har så har du här möjlighet att stressfritt smälta all och ha tid och prova allt. Samt under hela kurs-perioden ha möjlighet att ställa frågor som oftast först kommer upp efter ett tags användande och reflekterande.


WooCommerce-kursen är komplett och går igenom följande:

 • Vi börjar med att introducera bakgrunden till WooCommerce och hur det hör ihop med WordPress. Lite fakta om plattformen för att få en större helhetsförståelse.

 • Sen går vi vidare med att på två olika sätt lära dig installera WooCommerce som ny webshop. Dels manuellt och dels via webbhotellen automatiska funktion.

 • Därefter går vi igenom hela standard-gränssnittet. D.v.s. alla val i menyn i administrations-panelen. Här ger vi också tips och råd om hur du ska kunna anpassa inställningarna så det passar just Er verksamhet bäst.

 • Vi går igenom hur man lägger in produkter och en del tillhörande val.

 • Hur man lägger in kategorier på ett bra sätt

 • Sen tittar vi på Plugins/Tillägg och Teman. Plugins är ett slags "tilläggsprogram" som gör så att du kan få in ännu fler funktioner i din webshop. Det kan handla om något så simpelt som nyhetsbrev ända till avancerade frakt- och betalningsfunktioner. Vill man ha ytterligare funktioner så är det via Plugins man gör det. Teman är layouten på shopen - utseendet.

 • Vi går igenom frakten och några av de populäraste frakt-alternativen

 • Betalningslösningar - Här tittar vi på de större aktörerna och visar hur du ska tänka för att jämföra kostnaderna så du väljer rätt. Det kan vara svårt jämföra då de tar betalt på så olika sätt.

 • Sen går vi vidare med att kolla igenom orderhanteringen. Hur du får veta att du fått en order och hur du markerar den att vara betald och sedan "ivägskickad". Viktiga inställningar.

 • Säkerhetstänk - Då en webshop är en verksamhet som hanterar pengar så är säkerheten oerhört viktigt. Vi kommer ge många värdefulla tips. Allt från hur du säkrar trafiken, till hur du väljer säkra Plugins och Teman till allmänt hur du ska skydda din verksamhet.

 • GDPR & Cookies är numera lagförda måsten för alla verksamheter på nätet. Vi lär dig hur du lägger in dem och vart du kan finna korrekt information över vad du behöver skriva för att vara säker.

 • Och mycket annat.Lär dig WooCommerce webbshop

Kostnader

4799 kr exkl. moms

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om WooCommerce-kurs - Distans - 2 månader - Lär dig e-handelsplattformen.

J.F. HemsidePortalen

SEO-kurs på distans - 2018

------------------------------------------------------------------------Vi håller våra kurser precis som vanligt under pandemin. Detta då samtliga av våra kurser hålls på distans. Varmt välkommen!------------------------------------------------------------------------ SEO - En komplett kurs som lär ut sökmotoroptimering upp till professionell nivå WordPress Nybörjarkurs - Lär dig grunderna i WordPress...


Läs mer och visa alla kurser med J.F. HemsidePortalen

Kontaktuppgifter till J.F. HemsidePortalen

J.F. HemsidePortalen


Tel: 0709 649 886
hemsideportalen.se


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera WooCommerce-kurs - Distans - 2 månader - Lär dig e-handelsplattformen!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 12 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om WooCommerce-kurs - Distans - 2 månader - Lär dig e-handelsplattformen, fyll i följande uppgifter:

SEO-kurser
Läs mer