Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av J.F. HemsidePortalen

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 13 recensioner.

Desirée
Mycket välskrivet kursmaterial. Jag som nybörjare har lärt mig otroligt mycket tack vare Joachim. Samtliga kurser har dessutom varit riktigt roliga att genomföra :)
Elin
Jag påstår absolut att jag är nöjd med kursen och personligen tyckte jag on-page-optimeringen var extra intressant. Det var kul att jobba med en sida och få lite direkta resultat. Jag är även nöjd med den stora uppsjö av tips jag fick på vidarestudier i form av forum, bloggar och så vidare. Toppen för den som vill lära sig ännu mer. Ett extra...
Visa hela
Adam
Mycket givande och inspirerande utbildning. Kursen går på ett pedagogiskt och informativ sett igenom varje del som man ska tänka på när man arbetar med SEO. Kursen håller även en röd tråd rakt igenom. Kan starkt rekommendera kursen om man vill få struktur över sitt SEO arbete, eller saknar kompetens inom området.
Alexandra Eriksson
Jag läste kursen utan förkunskaper och med höga förväntningar på att efter kursavslut känna mig både kunnig och bekväm inom SEO - och Joachim överträffade mig med denna kurs! Lärorik och lättsam med information som är relevant och lätt att ta in. Otroligt mycket tips, tankar och idéer för att jag ska lyckas och komma framåt och det märks att han...
Visa hela
Martina
Haffi Gislason
Jag ville bara säga att denna kurs i att göra hemsidor i wordpress gränssnittet passade mycket bra för mig. Kursen är mycket grundligt och pedagogiskt upplagd som gör att personer med inte så mycket datakunskap från början kan vara med. Vägledning och kommunikation från kursledare var mycket välskött. Jag kan varmt rekommendera denna kurs till a...
Visa hela
Yat Tong
Kursen gjorde mig så mycket klokare och kursmaterialet man blev tilldelad var lätt lästa och intressanta att läsa vilket gjorde det hela mycket roligare. JJag rekommenderar starkt denna kurs och andra kurser som Joachim har.
Ballou Hosting Intelligence
Otroligt bra kurser som verkligen ger en handfasta tips och bra verktyg för fortsatt eget arbete.
Paras
En mycket bra och grundlig kurs, med bra support under kursens gång. Kan varmt rekommendera denna kurs för de som vill lära sig mer om SEO.
AnnCathrine
En bra kurs med tydliga instruktioner steg-för-steg. Toppen att hela tiden kunna fråga om det man funderar över via mail. Jag har lärt mig mycket och har nu en bra grund att stå på.
Mikael
Bra kurs med mycket användbara metoder som verkligen ger resultat.
Eva Ström
Nadia
Kursen gav en väldigt bra grund att stå på inom seo. Kursmaterialet var skrivet på ett pedagogiskt och lättläst sätt så man förstod allting. Det gjorde att det blev roligt och intressant. Jag känner att jag har fått em bra kunskap och rekommenderar den här kursen för dig som vill ha en bred kunskap inom seo.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.