Prestashop-kurs på distans - Grundkurs om Prestashops admin-gränssnitt - 3 månaders support

Längd
3 månader
Pris
4 999 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Valfritt startdatum se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 månader
Pris
4 999 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Valfritt startdatum se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 4 999 SEK inkl. moms / person

Kursbeskrivning

Prestashop-kurs med hela 3 månaders support


Prestashop - Distans-utbildning 2018

Prestashop-utbildning som går igenom alla de viktiga delarna i gränssnittet. Denna kurs går igenom allt du behöver för att administrera din webbshop. Med hela 3 månaders support-tid så har du gott om tid att både testa och få svar på allt vi går igenom i kursmaterialet (det kursmaterial som skickats ut under kurstiden ingår i priset).

Du gör såklart kursen i din egen takt. En del vill och har tid att göra den på några veckor, andra delar upp materialet över hela support-perioden. Du gör det som passar Dig bäst.

Detta är en distanskurs i Prestashops underbara gränssnitt. Ett gränssnitt som är avancerat men ändå så pass lätthanterligt att det går att lära sig. Vi går igenom det steg-för-steg och bygger sakta men säkert på  med kunskap. Genom vår långa kurstid på 3 månader så handlar detta om riktigt lärande som blir beständig kunskap. Till skillnad från de många en- och två-dagars kurser som finns inom många områden. Korvstoppning av kunskap tror vi inte på.

Här får du testa och lära och fråga under praktiska och lugna omständigheter, så du hinner smälta din kunskap på rätt sätt. Utan negativ stress så kommer kunskapen bli mer bestående.

J.F. HemsidePortalen.se kan stolt säga att vi återigen är först i Sverige med också denna kurs. Vi har nu tagit fram Sveriges första distanskurs i Prestashop. Välkommen att lära dig!

Gränssnittet kan vara rörigt för den oinvigde. Men det kan också vara otroligt givande och ger stora möjligheter när du väl behärskar det. Vi lär dig att behärska den fantastiska plattformen Prestashop.

Vår erfarenhet av att utbilda

Vi utbildar redan Sverige i en rad olika områden och har många års erfarenhet i att leverera bra kursmaterial, snabb support och en pedagogik som är lätt att ta till sig.

Vi har hela tiden värderat den feedback vi får från våra kursdeltagare i våra andra kurser och givetvis så implementerar vi såväl nyheter som nya erfarenheter löpande i kursmaterialet. Detta för att det ska vara aktuellt och uppdaterat.

Passa på att boka en plats till vår Prestashop-kurs du med!
Varmt välkommen!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Valfritt startdatum

  • Kurs
  • distans

Kursupplägg

All sker på vårt populära support-center som är exklusivt till för just våra kursdeltagare. Där blir allt samlat på ett ställe så att det går att gå tillbaka till frågeställningar och svar på ett enkelt sätt. Allt kursmaterial skickas även ut via support-centret.
Både ni och kursledaren får ett mail varje gång ett svar kommer. Enkelt och snabbt!
Vi har som mål att försöka svara inom 24h.

Kursmaterialet läser du igenom och utför de övningar, exempel och tips som tas upp där. När du stöter på svårigheter så loggar du bara in på vårt support-center (mobilanpassat med!) och får då svar från en kunnig Prestashop-expert som arbetat med plattformen i nästan 10 år nu. Där ställer du frågor.

Kursen har som mål att gå igenom de viktigaste delarna av Prestashops gränssnitt. Med det menas alla delar som behövs för att administrera sidan. 

Lära mig Prestashop online

Målgrupp

För dig som vill lära dig att hanterat och administrera din egna professionella Prestashop-webbshop. Egna företagare eller konsulter som vill supporta eller börja arbeta med Prestashop.

Samt såklart alla som vill få kontroll på sin befintliga Prestashop-installation.

Prestashop-kurs på distans - Onlinekurs 2018

Kostnader

3 999 kronor exkl. moms

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Prestashop-kurs på distans - Grundkurs om Prestashops admin-gränssnitt - 3 månaders support och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
J.F. HemsidePortalen

Vi håller distanskurser inom följande områden:

SEO-kurs - En komplett kurs som lär ut sökoptimering upp till professionell nivå (Lär dig hur man optimerar med hjälp av AI-teknik) WordPress Nybörjarkurs - Lär dig grunderna i WordPress och hur du bygger upp en hemsida WordPress Fördjupningskurs - Fördjupa...

Läs mer och visa alla kurser med J.F. HemsidePortalen

Highlights