Full Moon Retreat

Happy Painting, i Göteborg
Längd
7 timmar
Pris
777 SEK
Nästa kurstillfälle
21 juli, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
7 timmar
Pris
777 SEK
Nästa kurstillfälle
21 juli, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Målerikurser i Göteborg

Varmt välkommen till vår sommarevent Full Moon Retreat. Den 21 juli är det fullmåne och vi kommer så att passa på att använda denna kraft i våra workshops. 

Vårt tema är de fem elementen vatten, jord, eld, luft och eter. 

Vi samlas vid den lilla Konstbutiken i Fabriken, Jonsereds Fabriker och går gemensamt ut i skogen. 

Vi inleder i elementet Vatten med ett pass Vinyasayoga, lett av Violeta Velevska. I Vinyasan synkronierar vi flöden av rörelser med andningen. Ett härligt flow av fullständig närvaro uppstår när kropp, medvetande och andning blir ett.

Vi går sedan vidare till en annan del av skogen, sätter oss i cirkel kring en eld och inleder cacaoceremonin, lett av Isabella Laver. Råkakao ger en avslappnande, nästan euforisk effekt Under tiden vi avnjuter den varma drycken, får vi lära oss mer om dess effekter.

Karin Bergdahl guidar därefter in dig i en chakrameditation, och Luftelementet, där vi aktiverar och expanderar våra sju charken, energicenger, blir medvetna om deras betydelse och budskap. 

Henrik Schough tar därefter mjukt över och leder dig in i en shamanskt trumresa och Jordelementet, där varje trumslag har en helande kraft. Genom att lyssna på trumman, kan vi skifta verklighet. Vi försätter hjärnan i thetavågor, ett stadie av djup, härlig avslappning.

I Eterelementet släpper vi loss i ett energifyllt ecstcatic dance pass, lett av Karin och Violeta. I dansen ökar vi intensiteten i energiflödena genom att använda våra kroppar och låsa upp blockeringar. Vi utgår från de fem elementen och låter kroppen röra sig precis som den vill. 

Vi avslutar vår dag med sharing där vi delar med oss av det vi vill. Det finns gott om tid att hänga kvar efteråt och umgås, prata och dela upplevelser. 

Bra att tänka på är att ha med liggunderlag, filt och ögonkudde. Ögonen behöver vara täckta under trumresan. Ta gärna med dig en vattenflaska och något att äta. Vi kommer heller inte undan mygg, så klä dig långärmat och byxor alt smörj in dig med myggmedel.

Anmäl dig genom att swisha 777 kr till Karin Bergdahl Art & Courses AB, swishnummer 123 127 12 38. Early Bird 2 för 1 hela månaden juni: gå 2 pers för priset av 1 person. Får du förhinder, återbetalas kursavgiften inte, men du kan överlåta platsen till någon annan. 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

21 juli, 2024

  • Kurs
  • Göteborg
  • Svenska

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Full Moon Retreat och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Happy Painting
Fabriksstråket 24
433 76 Jonsered

Välkommen till Happy Painting målerikurser i Göteborg

Här lägger vi prestation och begränsningar åt sidan och ger plats åt skaparglädje, flöde och kreativitet. Välj mellan barn, tonår, vuxen eller föräldrar-barnkurser. Vi skapar mestadels i akryl och samtliga kurser finns i nybörjare- och fortsättningsnivåer. Du kan välja mellan...

Läs mer och visa alla kurser med Happy Painting

Highlights