Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Digital Creative

Forsbergs Skola
Kursinformation
Stockholm
12 tillfällen
18 750 SEK

Kursbeskrivning

Digital Creative

Digital Creative vänder sig till dig som vill få en inblick och förståelse för kreativ digital kommunikation, webdesign och dess olika beståndsdelar. Här får ni pröva på att utveckla koncept, digitala idéer, webdesign, digitalt kampanj-tänk, idé-genering, UX-design och webbdesign samt kreativa processer i digitala sammanhang. Diplom efter avslutad utbildning är meriterande för ansökan till heltidsutbildningarna. Lärarna är yrkesverksamma och undervisar också på heltidsutbildningarna.

Vi träffas en kväll i veckan, på tisdagar mellan 18.00–20.30. Kursen innehåller totalt 12 lektionstillfällen. Förutom lektionstiden kan du räkna med 2-5 timmar självstudier per vecka. Vid kursstart delas hela kursschemat ut, med beskrivningar av innehållet i de olika lektionstillfällena.

Innehåll:

Kreativt tänkande, idéarbete, konceptskapande och processarbete. Webbdesign, WordPress, UX-design, digital kommunikation, digital strategi och PR.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen vänder sig främst till dig som redan är yrkesverksam inom andra kreativa yrken, eller har viss erfarenhet av digitala medier.

Kursintyg

Alla elever erhåller diplom efter godkänd närvaro och arbetsinsats

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Digital Creative.

Forsbergs Skola

Forsbergs Skola

Vår filosofi

Forsbergs Skolas målsättning är att utbilda de mest eftertraktade och nyskapande kreatörerna inom reklam, copywriting, spel  och grafisk design. Fokus ligger på ”Learning by doing”, en pedagogik som går ut på att elever inte bara ska kunna skapa utifrån de...


Läs mer och visa alla kurser med Forsbergs Skola
Recensioner
Bli den första att recensera Digital Creative!

Liknande kurser