Retorik och kommunikation - Kroppsspråk

Längd
9 timmar
Pris
1 790 SEK
Nästa kurstillfälle
22 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
9 timmar
Pris
1 790 SEK
Nästa kurstillfälle
22 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Retorik och kommunikation - Kroppsspråk

Innehåll och upplägg

Här får du redskap för att bli tydlig i din kommunikation, bli klar över vad du vill säga och framföra det du vill ha sagt. Du kommer också att få en ökad förståelse för vad du själv påverkas av, och hur du kan påverka andra. Teori och praktik utvecklade inom modern retorik varvas i övningar där du övar på att kommunicera vad du vill ha sagt, argumentera för din sak, och förhandla med framgång.

Förkunskaper

Du behöver inte ha några förkunskaper, nivån anpassas efter deltagarna. Din utveckling är individuell, och bygger på dina erfarenheter och din personlighe

Kursledare

Paula Ternström har lång erfarenhet som kursledare och kommunikatör. Hon har sin utbildning inom retorik bland annat från Stockholms universitet och IHR, men är också utbildad i marknadskommunikation, pedagogik och socialantropologi. Kombinationen med hennes erfarenheter som skådespelare har försett henne med verktyg som gjort henne till en eftertraktad pedagog inom retorik och kommunikation.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial

Du behöver inte köpa någon kursbok, det material vi använder får du av din kursledare.

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus.se och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Retorik och kommunikation - Kroppsspråk och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.