Evolveria

i Stockholm (+ 2 orter)
Få mer information om kursarrangören👍

Evolveria

Evolveria

EVOLVERIA

Evovleria är ett flexibelt utbildningsbolag som sätter kundens behov i centrum. Vi sätter värde på din utveckling och när du genomgått en utbildning hos oss ska du vara nöjd.

Vi har många års erfarenhet inom utbildning och har genom åren utbildat flera hundra ledare och projektledare. Viktiga lärdomar och erfarenheter har samlats i Evolveria där vårt måtto är kvalitet före kvantitet med fokus på kundanpassning med stor flexibilitet.

En utbildning ska ge dig en bra grund att stå på, oavsett om du ska bli chef eller driva projekt. Utöver det behöver du komplettera med branschspecifika detaljer, som upphandling, offentlig förvaltning och finansiella regelverk.

Att lära sig ledarskap är inte så enkelt som att bara gå en kurs. Men en utbildning ger dig nödvändiga kunskaper, verktyg och inte minst insikter som du kan applicera i ditt arbete och därmed bli en bättre och mer effektiv chef eller projektledare. För alla typer av ledarskap behöver du utgå ifrån dig själv, dina styrkor och dina svagheter, din personlighet och dina övertygelser. Därför är självinsikt och förståelsen av sig själv och andra en avgörande bas att stå på, av den anledningen lägger Evolveria stor vikt vid det i våra utbildningar.

Vi ger dig en stabil grund i ett projekts metoder och verktyg samt ledarskapets viktigaste delar för att lyckas.

Metodik

Våra utbildningar riktar sig till den som vill lära sig de metoder och verktyg som alla chefer och projektledare behöver kunna, för att framgångsrikt leda medarbetare och driva projekt mot uppsatta mål.

Pedagogik

I våra grupper kombinerar vi deltagare från olika branscher och typer av verksamheter i syfte att skapa stora möjligheter till utbyte av erfarenheter. Under utbildningen växlar vi mellan lärarledd undervisning, gruppdiskussioner, rollspel och övningar. Allt för att få en så effektiv inlärning som möjligt.

Extra

I alla Evolverias utbildningar ingår ett kostnadsfritt coachingsamtal med en erfaren coach för att ge möjlighet till att bolla frågeställningar som uppkommit efter utbildningens gång.

Vad säger deltagarna?

Bästa kursen jag gått. Otroligt glad att jag gick den. Projektledning (Hanna, Webhallen)

Inlyssnande kursledare som gjorde anpassningar under kursens gång utifrån deltagarnas frågor. Väldigt bra och intressant kurs! Ny som chef (Therese, Region Västmanland)

Magnus var väldigt pedagogisk. Det var mycket information under en kort tid, men han presenterade det på ett lätthanterligt sätt. Det kändes alltid som att han var mycket kunnig inom området och hade bra svar på alla frågor. Leading SAFe (Martin, Sigma Consulting)

Jag gick från kursen med en stärkt motivation, något man inte brukar göra från liknande kurser. Hade nog inte fungerat utan din erfarenhet, kompetens och mjuka vägledande approach. Tack! Projektledning (Mikael Zewede, Replior)

Massor av nya insikter. Väldigt glad att jag gick den här kursen. Rekommenderas varmt till alla som vill förstå sig själv och sitt ledarskap bättre. Självledarskap (Peter, Infinity Industry)

Välkommen med din intresseanmälan för att låta oss hjälpa dig att ta ditt ledarskap till en ny nivå!

Visa alla kurser med Evolveria

Kurser

Kurs
Inspiration och Utveckling
Personlig utveckling Pris Ort Snittbetyg
Personlig effektivitet Från 10 500 SEK Flera orter (2)
Karriär och utveckling
Ledarskap
Agil grundkurs Från 13 500 SEK Flera orter (2)
4,9 (14)
Leda utan att vara chef Från 13 500 SEK Flera orter (2)
4,7 (3)
Ledarskap för projektledare Från 14 500 SEK Stockholm
Lönesättning Från 9 875 SEK Stockholm
Medvetet Ledarskap Från 14 500 SEK Stockholm
Ny som chef Från 13 500 SEK Flera orter (2)
5,0 (13)
Praktisk Projektledning Från 13 500 SEK Flera orter (2)
4,9 (19)
SAFe- Leading SAFe 6.0 – med certifiering Från 14 875 SEK Flera orter (2)
5,0 (26)
Självledarskap Från 14 500 SEK Stockholm

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Evolveria och veta mer om deras kurser.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Kontaktuppgifter

Evolveria

Frans Mobergs Väg 5
13239 Stockholm

Tel: 0734417208

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 81 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Martin Baker
06 feb 2024

Kursen var bra upplagd och jag fick en bra förståelse för SAFe-ramverket och de bakomliggande idéerna. Magnus var en mycket bra kursledare och han svarade snabbt och tydligt på ...

Visa hela
5/5
Jörgen, ABB
06 feb 2024

Otroligt engagerad och pedagogisk lärare! Bra dialog i och utanför klassrummet med engagerade deltagare! Top notch!

5/5
Markus N, Prevas
06 feb 2024

Mycket bra lärare med djup kompetens och många bra exempel från ”verkligheten”

Highlights