Medvetet Ledarskap

Evolveria, i Stockholm
Längd
2 dagar
Pris
14 500 - 17 487,50 SEK
Nästa kurstillfälle
10 juni, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 dagar
Pris
14 500 - 17 487,50 SEK
Nästa kurstillfälle
10 juni, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Från 14 500 SEK / person

Kursbeskrivning

Personlig utveckling genom att öka din förståelse för dig själv som ledare och medarbetare

Vår kurs i Medvetet ledarskap tar dig på en utforskande resa genom de fundamentala principerna av självmedvetenhet och följarskap, två nyckelkomponenter som tillsammans formar grunden för ett effektivt och upplyst ledarskap. Genom att betona vikten av en inre kompass styrd av personliga värderingar och mål, erbjuder kursen djupgående insikter i hur medveten närvaro kan öppna upp för autentiska interaktioner och kraftfull personlig utveckling.

Med fokus på följarskap lyfter kursen fram vikten av att bygga och leda team på ett sätt som främjar en kultur av prestation och samarbete. Vi utforskar hur psykologiskt kapital, såsom hopp och optimism, kan vitalisera en arbetsgrupp och rusta den att hantera utmaningar med ökad framgång.

Kursen belyser också den kritiska roll som känslomässig intelligens spelar i ledarskap, och hur förmågan att förstå och hantera känslor inte bara påverkar den individuella välbefinnanden utan också har en direkt inverkan på organisationens energinivåer, engagemang och till och med ekonomiska resultat. Vi dyker djupt in i hur dessa aspekter av ledarskap kan skapa en mer sammanhållen, motiverad och framgångsrik arbetsmiljö.

Genom en balanserad mix av teori och praktik, syftar kursen till att utrusta dig med en omfattande förståelse för medvetet ledarskap. Varje del av kursen är designad för att inspirera, väcka nyfikenhet och uppmuntra till fortsatt utforskning av hur ett medvetet tillvägagångssätt kan förändra både din egen ledarstil och din organisation till det bättre.

Inspirerad av Acceptance and Commitment Leadership training, integrerar kursen beprövade psykologiska principer med konkreta ledarskapsstrategier, vilket ger dig verktygen för att skapa positiva förändringar på både en individuell och organisatorisk nivå. Anslut till oss för att utveckla de färdigheter och insikter som behövs för att bli en ledare som inte bara förstår affärsutmaningar utan också navigerar de känslomässiga landskap som formar våra arbetsplatser idag.

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 kursstarter

10 juni, 2024

 • Kurs
 • Stockholm

11 november, 2024

 • Kurs
 • Stockholm

Företagsanpassad utbildning på förfrågan

 • Kurs
 • Stockholm

Målgrupp

För ledare på alla nivåer som vill utveckla sig själv, sitt team och sin organisation med utgångspunkt i ökad självkännedom. Du bör vara intresserad av att utveckla dig själv och att ta ett tydligt steg mot det autentiska ledarskapet.

Kursintyg

Kursbevis ges efter genomförd kurs.

Upplägg

Kursen kombinerar teori och praktiska verktyg för att ge deltagarna en heltäckande förståelse och tillämpning av medvetet ledarskap, vilket möjliggör en positiv påverkan på både individuell och organisatorisk nivå.

Kursinnehåll


 1. Självmedvetenhet och Autentisk Utveckling: Kursen guidar deltagare smidigt genom självmedvetenhet, där personliga värderingar och mål utgör den inre kompassen. Medveten närvaro främjar autentisk interaktion och personlig tillväxt.
 2. Följarskap och Dynamiskt Ledarskap: Kursen betonar följarskapets vikt, fokuserat på effektivt samarbete och ledning inom grupper och team. Dynamik och kultur i arbetsgruppen står i centrum för att optimera prestation och resultat.
 3. Psykologiskt Kapital och Framgångsrik Gruppdynamik: Psykologiskt kapital, med positiva resurser som hopp och optimism, är nyckeln till arbetsgruppens framgångsrika trivsel och hantering av utmaningar.
 4. Känslomässig Intelligens för Ledare: Ledarskap innebär inte bara att förstå affärsmässiga utmaningar utan också att hantera känslomässiga aspekter. Forskning stödjer vikten av att förstå och hantera känslor för att vara en ansvarsfull ledare.
 5. Direkt Inverkan av Känslor och Relationer: Kursen belyser hur känslor och relationer direkt påverkar energi, engagemang och ekonomiska resultat inom organisationer.
 6. Teori och Praktik för Medvetet Ledarskap: Genom att kombinera teori med praktiska verktyg strävar kursen efter att ge deltagare en grundlig förståelse och tillämpning av medvetet ledarskap, med syfte att positivt påverka både individuell och organisatorisk nivå.

Kursens mål

 • Förstärkt Självmedvetenhet och Personlig Utveckling: En fördjupad förståelse för självmedvetenhet som den inre kompassen, styrd av personliga värderingar och mål.
 • Effektivt Följarskap: Stärka deltagarnas förmåga inom följarskap, med fokus på att förstå och leda grupper och team effektivt. Dynamiken och kulturen som driver prestationer ska bli centrala för att utveckla kraften i samarbete.
 • Emotionell Kompetens och Positiv Påverkan: Öka deltagarnas emotionella kompetens som ledare, med insikt om att hantera känslor är avgörande för att vara professionell. Genom att förstå hur känslor och relationer påverkar energi och engagemang strävar kursen efter en positiv påverkan på både individuell och organisatorisk nivå.

Tid och plats

Centralt i Stockholm, Online eller företagsanpassat i era egna lokaler. 

Vid genomförande på öppna kurser ingår lunch samt för- och eftermiddagsfika.

Kursledare

Anna Ryttberg

Anna Ryttberg är en erfaren kursledare inom ledarskap, projektledning, kommunikation och självledarskap. Anna är utöver kursledare verksam som ledarutvecklare, samtalsterapeut inom ACT/KBT och samtalscoach.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Medvetet Ledarskap och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Evolveria
Frans Mobergs Väg 5
13239 Stockholm

EVOLVERIA

Evovleria är ett litet flexibelt utbildningsbolag som sätter kundens behov i centrum. Vi sätter värde på din utveckling och när du genomgått en utbildning hos oss ska du vara nöjd. Vi har många års erfarenhet inom utbildning och har genom...

Läs mer och visa alla kurser med Evolveria

Highlights