Visa kurser.se som: Mobil

Italienska B2

ABF Stockholm
Kursinformation
Stockholm
12 tillfällen
1 850 SEK

Info om Italienska B2

Italienska B2


Opera! Calcio! Osso buco! – Välkommen till La Bella Italia! Oavsett om ditt mål är att lära dig beställa gelato på solsemestern i Italien eller läsa om maktstriderna i Romarriket på originalspråk har vi rätt italienskakurs för dig. På ABF Stockholm kan du läsa italienska oavsett om du är nybörjare eller om du redan kommit en bit på vägen med dina kunskaper. 

ABF Stockholms språkkurser

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

B2

Jag kan förstå längre framställningar samt följa med i mer komplicerad argumentation. Jag samtalar och kommunicerar i stort sett utan problem. 


Kostnader

1850

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Italienska B2.

ABF Stockholm

Välkommen till ABF Stockholm!

ABF Stockholm är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. Vi tror på solidaritet, jämlikhet och alla människors deltagande.  Tillsammans gör vi en annan värld möjlig!  Vi har kurser och studiecirklar i språk, konst, hantverk, data, musik,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Stockholm

Kontaktuppgifter till ABF Stockholm

ABF Stockholm

Sveavägen 41
Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Italienska B2!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner