Visa kurser.se som: Mobil

Fotokurs Nybörjare i Malmö - Systemkamera

Zzonzzon Photography
Kursinformation
Plats: Malmö
Längd: 2 tillfällen
Startdatum: 2018-10-22 18:00
Pris: 1 750 SEK
Gå vidare till: Kursens hemsida
Språk: Svenska

Kursbeskrivning

nybörjarkurs fotografi

Fotokurs för nybörjare i Malmö

Det här är en fotokurs i Malmö för dig som inte har fotat så mycket tidigare. Genom den här fotokursen kan du komma bort från autoläget, som man så lätt hamnar i, och lära dig din kameras inställningar. Vi kommer att gå igenom fotografins tre nycklar; slutare, bländare och ISO-tal.

Du kommer att få förståelse för hur dessa inställningar påverkar dina bilder och resultatet i ditt fotograferande. Tillsammans går vi även igenom begrepp som vitbalans och ljusmätarens funktion. Du får dessutom tips och råd på vägen i din fortsatta utveckling som fotograf. 

Vi träffas vid två tillfällen, två och en halv timme per tillfälle, totalt fem timmar. Du tar med dig din kamera och gärna tillhörande bruksanvisning. Naturligtvis får du med dig några praktiska övningar att göra hemma, som vi diskuterar när vi träffas vid andra kurstillfället. Kursledare är Sandra Andersson som jobbar heltid som professionell fotograf.

Kursledare: Sandra Andersson
Längd:
2 tillfällen, totalt 5 studietimmar

Datum och tid:

Välj mellan

1 & 2 augusti kl 14:30-18:00 OBS! Dessa datumen filmas kursen  och de som går kursen dessa datum kommer sitta med som publik och deltagare under inspelningen.
De som medverkar under inspelningen kommer att få ta del av inspelningsmaterialet när det är klart som ett stort tack för medverkandet utöver det vanliga kursdeltagandet.

24 & 27 september kl 18-20:30

22 & 25 oktober kl 18-20:30

studion

Målgrupp

Du behöver inga förkunskaper för att gå denna fotokurs för nybörjare.

Kostnader

1750 kr för två tillfällen, totalt fem studietimmar.

Zzonzzon Photography

zzonzzonacademy

Välkommen till zzonzzon photography!

Zzonzzon’s populära fotokurser och workshops genomförs med målet att ge dig som deltagare verktygen för att bli en bättre fotograf. Tillsammans med kursledaren kommer du att få ut mer av din systemkamera. Du får förståelse för, både, de automatiska och...


Läs mer och visa alla kurser med Zzonzzon Photography

Recensioner

Maack   |   2018-01-31
Perfekt för dig som gå från ”auto”
          (5)
Sture   |   2017-11-24
Jag hade skaffat systemkameran för över fem år sen och använt den på resor och för att ta bilder av trädgårdar här hemma. Men jag kom ju aldrig ur de automatiska lägena på kameran. Nu ville jag ta tag i det här och fann denna kurs för nybörjare. Det visade sig vara ett lyckat drag! Jag fick den där hjälpen över tröskeln till att våga använda det...
Visa hela
          (4)
Anki Fremark   |   2014-06-11
Jag var verkligen nybörjare på att använda kameran funktioner. Men med all hjälp och superproffsig undervisning så mingelfotograferar jag på olika dans tillställningar idag. Jag tar i snitt 1000-2000 bilder i veckan för att det är så roligt.Folk ber mig komma och fotografera vid olika tillställningar. Det är en fritidssysselsättning som ger så m...
Visa hela
          (4)
Recensioner
Fotokurs Nybörjare i Malmö - Systemkamera
Kursrecensioner
          (4,3)
Baseras på 47 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
          (4,3)
Baseras på 59 recensioner
Läs recensioner
Skarpa på foto efter nybörjarkursen
Lär dig foto hos

Kursdeltagarna Patrik och Britt-Marie ger högsta betyg till det tydliga upplägget och kursledaren Sandras stora tålamod. 

Läs mer
Kom bort från autoläget!

Upptäck nya möjligheter med din kamera med en fotokurs för nybörjare hos Zzonzzon Photography.

Lär dig hur du använder kamerans olika inställningar och bli en bättre fotograf.

Läs mer