Fotokurs Grundkurs intensiv

Längd
1 dag
Pris
1 690 SEK
Nästa kurstillfälle
23 mars, 2024 (+5 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 dag
Pris
1 690 SEK
Nästa kurstillfälle
23 mars, 2024 (+5 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Från 1 690 SEK / person

Kursbeskrivning

 Grundkurs intensiv i Stockholm

GRUNDKURS INTENSIV 
Lär dig exponera manuellt, förstå och använda kamerans fulla potential.
Genom ett pedagogiskt steg flöde får du högsta möjliga bildkvalitet vid varje exponering och förutsättning.

icepic fotokurser sedan 2001

(Jag har ett tiotal utvecklings kurser här på kurser.se och många fler på hemsidan icepic.se Allt från endagskurser till längre utbildningar och fotoresor)

Erbjudande 2024: Privatkurs vardag för en deltagare plus en vän 3600 kr. 

Foto är kul och det blir mycket roligare om du kan koncentrera dig på att skapa och förmedla istället för att börja fumla med obegripliga kamerainställningar. Manuell exponering är nödvändigt att förstå även för den som vill fotografera med automatik och du kommer önska att du gjort kursen tidigare. Välkommen! /Marcus -icepic

Du lär dig fotografera från grunden. Vi går igenom varje funktion separat (som inte är fler än fingrarna på din hand) och förklarar hur de fungerar med användningsområde. Du får öva in ett relativt enkelt steg flöde som säkerställer högsta möjliga bildkvalitet vid varje exponering! Låt säga att du trots detta inte riktigt förstår till 100%. Då kan du ändå tryggt förlita dig på att det strukturerade fotograferings flödet gör jobbet åt dig tills det att begripligheten hinner ifatt och aha-upplevelsen blir ett faktum.

Den här plattformen öppnar alla dörrar och är en god förutsättning för kommande utvecklingskurser där fotografiet och bilden är i centrum!

Extra insatt kursdatum kan komma med kort varsel på t.ex. en vardag eller under skollov. Se hemsidan icepic.se

Ge bort en fotokurs med öppet presentkort (Gäller 15 mån från köp)

Läs om övriga fotokurser samt aktuell information på hemsidan icepic.se. Här finner ni även massor av referenser från deltagare sedan starten 2001.

Kommande kursstarter

Välj mellan 5 kursstarter

23 mars, 2024

 • Kurs
 • Stockholm
 • Svenska

13 april, 2024

 • Kurs
 • Stockholm
 • Svenska

27 april, 2024

 • Kurs
 • Stockholm

4 maj, 2024

 • Kurs
 • Stockholm
 • Svenska

25 maj, 2024

 • Kurs
 • Stockholm
 • Svenska

Målgrupp

Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Kostnader

Kursledare

Sedan 1997 har jag livnärt mig som fotograf med väldigt stor bredd inom många motivkategorier. Titta gärna i Galleriet eller under Uppdrags fotografering på min hemsida icepic.se så får ni en god inblick i spannet. Jag har även undervisat och föreläst regelbundet sedan 2001 för näringslivet och senare för privata sektorn. Bland annat på Folkuniversitetet där jag undervisat i 10 år och skapat kioskvältare genom att skriva nya fotokurser för deras räkning. Sedan 2008 har jag regelbundet bedrivit foto-workshops runt om i världens metropoler. T ex. Paris, New York, Barcelona, Hong Kong, Berlin med flera.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Fotokurs Grundkurs intensiv och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 9 recensioner
Skriv en recension
5/5
Åsa Möller
27 aug 2023
Grundkurs foto

Mycket bra kurs med mycket bra upplägg. Marcus var väldigt pedagogisk och tålmodig. Blev mycket peppad nu att fortsätta fota och lära mig mer 😊

5/5
Håkan
12 maj 2023
Grundkurs

Ångrar att jag inte gått den här tidigare. Lagom mycket teori, och sen ut och öva, öva och öva. Gillade ditt stöd och direkta återkoppling hela tiden.

5/5
Anton
11 maj 2023
Utmärkt kurs!

Väldigt nöjd med intensivkursen! Rekommenderar starkt till er som vill förstå hur kameran fungerar och ta era fotografier till nästa nivå.

icepic - Fotograf Marcus Johansson
Ringv. 42
118 67 Stockholm

Fotografering blir bara roligare och roligare!Jag är en hängiven fotograf som älskar att sätta tänderna i nya utmaningar och använda eller förädla äldre kunskaper.Mina motivområden är väldigt breda. Allt ifrån studio till gatan, Människor, Reklam, Idéer, Arkitektur m.m.Ni finner det...

Läs mer och visa alla kurser med icepic - Fotograf Marcus Johansson

Highlights