Fotoresor & Temakurser i Sverige eller utomlands

icepic - Fotograf Marcus Johansson, i Stockholm (+2 orter)
Längd
1-3 kursdagar
Pris
980 - 16 187,50 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
11-15 Apr 2024 Sthlm - Tallinn (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
1-3 kursdagar
Pris
980 - 16 187,50 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
11-15 Apr 2024 Sthlm - Tallinn (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Fotoresor & temakurser 

icepic fotokurser sedan 2001

(Jag har ett tiotal samlade kurs rubriker här på kurser.se och många fler på hemsidan icepic.se Allt från endagskurser till längre utbildningar och fotoresor)

Jag porträtterad av Martin Kull på en av mina kurser med Dubbelexponering

Fotoglädje & Kunskap - Aktuella fotoresor 2024

BLACK N´WHITE VS COLOR STHLM-TALLINN APRIL 2024

Kursdatum 11-15 Apr 2024 Pris 12950 kr.Inkluderar Kursavgift, Singelhytt A med fönster mot havet samt Singelrum på Spa-hotell med bad. Kaffe o smörgås i konferensrum på båten med bildbehandling T/R samt matkuponger för Ala carte och frukost eller valfritt val ca 1200 kr. Per person.

Den här fotoresan ger mycket tid att ägna sig åt allt det där som inte annars hinns med och som av någon anledning för jämnan skjuts på framtiden. T ex kamerainställningar där jag gärna visar hur funktions knapparna kan programmeras till din fördel vid fotografering. Hur man kan tänka med om bilden gör sig bäst i svartvit eller färg? Att verkligen ta sig tid för att komponera mer intressant och kanske på allvar ta sig an det här med förgrund och bakgrund och hur mycket mer det kan göra för bilden? Med en liten grupp kan jag visa och guida er individuellt både praktiskt och teoretiskt. Mycket finns att hämta ur de små detaljerna kan jag lova efter 27 år som proffs!

Fotokurs i Paris 3 stegs utveckling 15-20 Maj 2024!I Maj anordnar jag ännu en av de uppskattade 3-stegs kurserna i Paris."Jag tar er till mina fränaste foto-miljöer där vi också bor och har som utgångspunkt. Efter kurstid brukar det vara skönt att slappna av och hänga tillsammans, äta mat och sitta o surra över ett glas vin i miljöer som även inspirerar till fotografering. Med andra ord blir detta inte bara en fotokurs utan en helhets upplevelse under fyra dagar. Så gör er beredda på ett riktigt spännande foto äventyr och passa på att njuta av livet!" //Marcus -icepic 
Mer info om kursen och fantastiska foton att inspireras av finns på hemsidan!

New York 3 stegs utveckling 11-15 Sep 2024


"Finns väl inget som är så berikande som en fotoresa? Skulle möjligen vara i kombination med fotokurs och likasinnade! Känslan av att vara fri från vardagsrutiner och allt för bekanta miljöer öppnar upp sinnena för vad ögonen verkligen ser. Inga kompisar eller övriga familjemedlemmar som tjatar om vad just de vill göra. Utan endast avslappnad attityd med tillfälliga koncentrerade fotografiska ögonblick som tar ditt ego till spännande glädje! Häng med på en av mina fotoresor! Se och läs mer under KURSER på hemsidan icepic.se - Skrolla ner till Fotoresor - Temakurser. //Marcus 

New York 3-stegs utveckling 4 dagar. Preliminärboka i god tid. Ingen boknings avgift. Läs recensioner, se bilder och övrig information och bilder från tidigare kurser på hemsidan icepic punkt se.

Läs detaljer och övrig information på hemsidan under fotokurser på icepic.se

Fotograf Marcus Johansson

Ps. Kontakta mig så berättar jag mer... Det kan också komma fler fotoresor som kommer att synas på hemsidan icepic.se men kanske inte alltid blir uppdaterat här.

Följ länken se bilder och läs mer på icepic.se Foto workshops i Barcelona, New York, Paris, Hong Kong, London, Istanbul, Berlin samt mycket mera och även skräddarsydda lösningar för företag och grupper!

Köp ett snyggt presentkort och ge bort en fotokurs!

Läs om övriga fotokurser samt aktuell information på hemsidan icepic.se.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 kursstarter

11-15 Sep 2024 New York

  • Kurs
  • New York
  • Svenska

16-19 Maj 2024 Paris

  • Kurs
  • Paris
  • Svenska

11-15 Apr 2024 Sthlm - Tallinn

  • Kurs
  • Stockholm
  • Svenska
  • Sista ansökan: Boka snarast

Målgrupp

Verksamheten vänder sig till privatpersoner, fotoklubbar, föreningar och över huvud taget till intresserade grupper på alla typer av företag. Utöver de fasta programmen så kan jag föreslå en skräddarsydd kurs eller föredrag med innehåll och upplägg efter önskemål.

Kostnader

"Ge bort en endags kurs i foto (grund eller utvecklingskurs) med snyggt presentkort"

Kursledare

De senaste 25 åren har jag livnärt mig som fotograf med väldigt stor bredd inom många motivkategorier. Titta gärna i Galleriet eller under Uppdragsfotografering på min hemsida icepic.se så får ni en god inblick i spannet. Jag har även undervisat och föreläst regelbundet sedan 2001 för näringslivet och senare för privata sektorn. Bland annat på Folkuniversitetet där jag undervisat i 10 år och skapat kioskvältare genom att skriva nya fotokurser för deras räkning. Sedan 2008 har jag regelbundet bedrivit foto-workshops runt om i världens metropoler. T ex. Paris, New York, Barcelona, Hong Kong, Berlin med flera.

Porträtt Selfie

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Fotoresor & Temakurser i Sverige eller utomlands och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 5 recensioner
Skriv en recension
5/5
Sofi
10 jun 2022
Paris

Detta är den perfekta fotoresan för mig - grym handledning, bra upplägg och väldigt trevligt. Marcus är grym på att anpassa sig efter var och ens behov av hjälp och är alltid g...

Visa hela
4/5
Rune
01 jun 2022
Fotokurs/resa till Paris 2022-05

Utmärkt fotoresa, bra upplägg. Bodde i centrala Paris, Bastill.

5/5
Bo Johnsson
31 maj 2022
Fyra fina kursdagar i Paris maj 2022!

Jag var en av 4 deltagare på Marcus kurs i Paris. Kursupplägget var en dag komposition, en dag gatufotograferande, en dag modellfoto i miljö, och avslutningsvis en värdefull ut...

Visa hela
icepic - Fotograf Marcus Johansson
Ringv. 42
118 67 Stockholm

Fotografering blir bara roligare och roligare!Jag är en hängiven fotograf som älskar att sätta tänderna i nya utmaningar och använda eller förädla äldre kunskaper.Mina motivområden är väldigt breda. Allt ifrån studio till gatan, Människor, Reklam, Idéer, Arkitektur m.m.Ni finner det...

Läs mer och visa alla kurser med icepic - Fotograf Marcus Johansson

Highlights