Fotoresor & Temakurser i Sverige eller utomlands

icepic - Fotograf Marcus Johansson
Kursinformation
New York, Paris, Stockholm
1-3 kursdagar
10 450 - 11 750 SEK inkl. moms
Kommande starter
New York
17-21 Maj 2023 New York  
11 750 SEK
13-17 Sep 2023 New York  
11 750 SEK
Paris
18-21 Maj 2023  
10 750 SEK
Stockholm
30/3-3/4 2023 Tallinn  
10 450 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Fotoresor & temakurser 

icepic fotokurser sedan 2001

(Jag har ett tiotal samlade kursrubriker här på kurser.se och många fler på hemsidan icepic.se Allt från endagskurser till längre utbildningar och fotoresor)

Se planerade fotoresor och temaresor på hemsidan som är ständigt aktuell - icepic.se

Sportlovskurs i Stockholm 3-5 Mars 2023.

Grundläggande fotografering - bildkomposition & framkallning digitalt till reducerat pris 4900 kr. (ord pris med kurserna var för sig 7100 kr.)

Dag 1. Lär dig exponera manuellt med Exponeringstid - Bländare - ISO samt hur du tänker och använder funktionerna för alla motiv grupper och ljusförhållanden. Metodiskt och pedagogiskt fotograferings flöde gör att du inte förväxlar eller glömmer.

Dag 2. Grundläggande kompositionsregler teoretiskt och praktisk fotografering som visar hur du bygger upp en bild till att bli mer förståelig och visuellt intressant.

Dag 3. Metodisk arbetsflöde i Adobe Camera Raw sluter cirkeln och tar fram det bästa av dina digitala fotografier.

 Fotoglädje & Kunskap - Aktuella fotoresor 2023

Paris 3-stegs utveckling 18-21 Maj 2023

New York 3-stegs utveckling 17-21 Maj. Även 13-17 Sep. 2023

Minimum 4 deltagare för kursstart. Max 6 deltagare.

"Finns väl inget som är så berikande som en fotoresa? Skulle möjligen vara i kombination med fotokurs och likasinnade! Känslan av att vara fri från vardagsrutiner och allt för bekanta miljöer öppnar upp sinnena för vad ögonen verkligen ser. Inga kompisar eller övriga familjemedlemmar som tjatar om vad just de vill göra. Utan endast avslappnad attityd med tillfälliga koncentrerade fotografiska ögonblick som tar ditt ego till spännande glädje! Häng med på en av mina fotoresor i vår. New York i april eller Paris i Maj 2022. Eller varför inte göra båda? Finns inget som ger så mycket kunskap som repeterande övningar under olika förhållanden." Se och läs mer under KURSER på hemsidan icepic.se - Skrolla ner till Fotresor - Temakurser. //Marcus 

New York 3-stegs utveckling 4 dagar är planerad till 14-18 September 2022. Preliminärboka i god tid. Ingen bokningsavgift. Läs deltagarkommentar, se bilder och övrig information på hemsidan icepic punkt se och preliminärboka.

Paris 3-stegs utveckling 4 dagar Maj 2023

Kursdatum Paris 

18-21 Maj 2023

Läs mer ingående och aktuell info på hemsidan icepic punkt se

Läs detaljer och övrig information på hemsidan under fotokurser på icepic.se

Fotograf Marcus Johansson

Ps. Kontakta mig så berättar jag mer... Det kan också komma fler fotoresor som kommer att synas på hemsidan icepic.se men kanske inte alltid blir uppdaterat här.

Följ länken se bilder och läs mer på icepic.se Foto workshops i Barcelona, New York, Paris, Hong Kong, London, Istanbul, Berlin samt mycket mera och även skräddarsydda lösningar för företag och grupper!

Köp ett snyggt presentkort och ge bort en fotokurs!

Läs om övriga fotokurser samt aktuell information på hemsidan icepic.se.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Verksamheten vänder sig till privatpersoner, fotoklubbar, föreningar och över huvud taget till intresserade grupper på alla typer av företag. Utöver de fasta programmen så kan jag föreslå en skräddarsydd kurs eller föredrag med innehåll och upplägg efter önskemål.

Kostnader

"Ge bort en endags kurs i foto (grund eller utvecklingskurs) med snyggt presentkort"

Kursledare

De senaste 25 åren har jag livnärt mig som fotograf med väldigt stor bredd inom många motivkategorier. Titta gärna i Galleriet eller under Uppdragsfotografering på min hemsida icepic.se så får ni en god inblick i spannet. Jag har även undervisat och föreläst regelbundet sedan 2001 för näringslivet och senare för privata sektorn. Bland annat på Folkuniversitetet där jag undervisat i 10 år och skapat kioskvältare genom att skriva nya fotokurser för deras räkning. Sedan 2008 har jag regelbundet bedrivit foto-workshops runt om i världens metropoler. T ex. Paris, New York, Barcelona, Hong Kong, Berlin med flera.

Porträtt Selfie

Intresseanmälan

Intresserad av Fotoresor & Temakurser i Sverige eller utomlands och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 5 recensioner.

Sofi

Detta är den perfekta fotoresan för mig - grym handledning, bra upplägg och väldigt trevligt. Marcus är grym på att anpassa sig efter var och ens behov av hjälp och är alltid generös med sin kunskap och duktig på att förklara. En helhetslösning som passar mig perfekt. Att resa tillsammans med människor som har samma passion för foto och inte tr...

Visa hela
Rune

Utmärkt fotoresa, bra upplägg. Bodde i centrala Paris, Bastill.

Bo Johnsson

Jag var en av 4 deltagare på Marcus kurs i Paris. Kursupplägget var en dag komposition, en dag gatufotograferande, en dag modellfoto i miljö, och avslutningsvis en värdefull utvärdering av de bästa knäppta bilderna. "Modellfoto i stadsmiljö" blev en helt ny erfarenhet för mig - hur skulle det sluta? Marcus’ hands-on-tips och erfarenhet var ti...

Visa hela

icepic - Fotograf Marcus Johansson

Fotografering blir bara roligare och roligare!Jag är en hängiven fotograf som älskar att sätta tänderna i nya utmaningar och använda eller förädla äldre kunskaper.Mina motivområden är väldigt breda. Allt ifrån studio till gatan, Människor, Reklam, Idéer, Arkitektur m.m.Ni finner det...


Läs mer och visa alla kurser med icepic - Fotograf Marcus Johansson

Kontaktuppgifter till icepic - Fotograf Marcus Johansson

icepic - Fotograf Marcus Johansson

Ringv. 42
118 67 Stockholm

Tel: +46708 777 895
Mobil 0708 777 895
www.icepic.se


Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 25 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Fotoresor & Temakurser i Sverige eller utomlands, fyll i följande uppgifter: