Visa kurser.se som: Mobil

Fotokurs distans - Bildjakt

icepic - Fotograf Marcus Johansson
Kursinformation
Distans
Egen takt och längd
Distanskurs
495 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Bli en bättre fotograf med distanskurs - Bildjakt!

"Nya bildmotiv" är skapad för att ge dig insikter och förståelse för vad som gör bättre bilder.

icepic fotokurser 20 år 2021

.. Genom att backa tillbaka till då du började fotografera kommer du hitta vad som gör att du kan utvecklas. Bildjakt distanskurs - Nya bildmotiv hjälper dig komma igång med att se och förstå vad som är av vikt och gör skillnad. Du får bekanta dig och öva på bildmotiv som kräver att du tänker till kring vad du gör och varför. Det här blir en rolig spännande lek med jakt på motiv som du får i uppgift att skapa intressanta bilder av! Läs mer på hemsidan icepic.se och beställ den nu.
Ps. Den här vänder sig till både nybörjare och proffs. Utmaningen blir efter din nivå. Du kan även få bildanalys med konstruktiv feedback. //Marcus

Bildjakt: Porträttfoto i hemmet 

Vill du ägna lite corona-tid till att utveckla dina fotografiska kunskaper så har jag beskrivit mitt sätt att göra den här typen av porträtt med resonemang och fotograferingsflöde bit för bit. Pedagogiskt uppställda fotoövningar som guidar dig att se och förstå avgörande kunskaper samt att på egen hand även analysera. Du kommer definitiv att få glädjas åt många, många bonusbilder längs vägen. Bilder som kanske bara går att vaska fram tack vare ert gemensamma engagemang med att lösa fotokursens uppgifter.

Ny Bildjakt: Fotosafari Stockholm

Ge dig ut med kameran på fotoäventyr i en av världens vackraste huvudstäder guidad av professionell fotograf.

Stockholm känner jag som min egen ficka. Och utifrån mina fotografiska ögon har jag skapat en så kallad Photo walk som du genomför själv eller i vänners sällskap med telefonens GPS-karta.

Den här guidade fotorundan tar dig runt med tips på alla möjliga bildmotiv som ni möter längs den snitslade banan. Jag berättar och förklarar hur jag ser på motiv som jag själv lagt tid på för att skapa fina fotografier av. Hur jag placerar mig med kameran för att nå en lyckad bildkomposition samt sådant som man ibland kan förväntas få syn på eller kanske värt att vänta in för att det kan ge den där extra kryddan åt ditt fotografi. Här och var delar jag med mig av ställen för fikapaus eller kanske lunch.

Kursledare

De senaste 24 åren har jag livnärt mig som fotograf med väldigt stor bredd inom många motivkategorier. Titta gärna i Galleriet eller under Uppdragsfotografering på min hemsida icepic.se så får ni en god inblick i spannet. Jag har även undervisat och föreläst regelbundet sedan 2001 för näringslivet och senare för privata sektorn. Bland annat på Folkuniversitetet där jag undervisat i 10 år och skapat kioskvältare genom att skriva nya fotokurser för deras räkning. Sedan 2008 har jag regelbundet bedrivit foto-workshops runt om i världens metropoler. T ex. Paris, New York, Barcelona, Hong Kong, Berlin med flera.

Selfie med dotter

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fotokurs distans - Bildjakt .

icepic - Fotograf Marcus Johansson

Fotografering blir bara roligare och roligare!Jag är en hängiven fotograf som älskar att sätta tänderna i nya utmaningar och använda eller förädla äldre kunskaper.Mina motivområden är väldigt breda. Allt ifrån studio till gatan, Människor, Reklam, Idéer, Arkitektur m.m.Ni finner det...


Läs mer och visa alla kurser med icepic - Fotograf Marcus Johansson

Kontaktuppgifter till icepic - Fotograf Marcus Johansson

icepic - Fotograf Marcus Johansson

Ringv. 42
118 67 Stockholm

Tel: +46708 777 895
Mobil 0708 777 895
www.icepic.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fotokurs distans - Bildjakt !

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Fotokurs distans - Bildjakt , fyll i följande uppgifter: