Visa kurser.se som: Mobil

Fotokurs distans - Bildjakt

icepic - Fotograf Marcus Johansson
Kursinformation
Distans
Egen takt och längd
Distanskurs
295 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Bildjakt - Instegskurs för den som vill lära och samtidigt Utvecklingskurs för den erfarne

icepic fotokurser 20 år 2021

(Jag har ett tiotal samlade kursrubriker här på kurser.se och många fler på hemsidan icepic.se Allt från endagskurser till längre utbildningar och fotoresor)

Söker du utveckla din fotografiska kompetens är den här distanskursen en mycket god start.

Bildjakt Nya Bildmotiv guidar dig in i bildvärlden och sätter fingret på väsentligheter som är svåra att klara sig utan. Upplägget får dig att tänka till genom att fotografera långsamt och noggrant med reflektion och återkopplande bildanalys.

Kunskaper förankras genom att lära känna egna förhållningssätt gentemot olika bildmotiv. Fotoövningarna består i att göra en rad varierande bilder av samma motiv så att det steg för steg ger insikter som du kanske aldrig annars brytt dig om eller förstått vikten av. Men som blir avgörande då vi fortsätter eller slutligen knyter ihop säcken.

Metoder där kursledaren T ex pekar på låt säga en bil och visar hur du kan fotografera hjälper dig att göra likadant och fungerar alldeles utmärkt. Men om du vill fotografera något annat motiv än en bil får du på nytt be någon visa dig hur detta görs bra. Den här kursens upplägg gör att du tar med dig resonemang och fotograferingsflöde till i stort sett alla motivgrupper. En form av uteslutningsmetod som hjälper dig dra egna slutsatser inför det du skall fotografera.

Med alla år som kursledare för både amatörer och proffs inom många motivområden är den gemensamma uteblivna nämnaren att fotografen inte ser hur man kan gå till väga och därför inte förstår.

Detta grundar sig ofta på att man inte tagit sig tid för att lära grundläggande väsentligheter. Dessa vill jag påstå kan endast tillgodoses ur praktiskt fotografering och därefter ge nödvändiga insikter för förståelse via analys av bilden.

Om du är duktig på att fotografera och kommit en bit på vägen men tänker att du vill lära mer, så utmanar kursen dig att göra kvalitativa bilder av helt nya motiv som du inte har någon förhandsinformation kring annat än att det råkar slumpa sig så vid något enstaka tillfälle. Det här är spännande och definitivt värt 495 kr. som kursen kostar.

Bildjakt Nya Bildmotiv Nr 4. 2022.

Ps. Jag kämpar alltid för att lära mer. Och då jag har något som kan förbättra och hjälpa vår utvecklingskurva uppdaterar jag kurserna. Uppdateringar ingår under 12 månader från köp. Nu veckan ut kan du köpa till sommarerbjudandet 295 kr. Mejla beställning till marcus at icepic punkt se

Se alternativa Bildjakter på hemsidan

Kostnader

Pris 495 kr.

Kursledare

De senaste 24 åren har jag livnärt mig som fotograf med väldigt stor bredd inom många motivkategorier. Titta gärna i Galleriet eller under Uppdragsfotografering på min hemsida icepic.se så får ni en god inblick i spannet. Jag har även undervisat och föreläst regelbundet sedan 2001 för näringslivet och senare för privata sektorn. Bland annat på Folkuniversitetet där jag undervisat i 10 år och skapat kioskvältare genom att skriva nya fotokurser för deras räkning. Sedan 2008 har jag regelbundet bedrivit foto-workshops runt om i världens metropoler. T ex. Paris, New York, Barcelona, Hong Kong, Berlin med flera.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fotokurs distans - Bildjakt .

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Sofi Andersson
En riktigt bra & lärorik övning Mackan. Så bra att ha en grym mall att utvecklas med, den här kommer jag kunna använda mycket framöver.

icepic - Fotograf Marcus Johansson

Fotografering blir bara roligare och roligare!Jag är en hängiven fotograf som älskar att sätta tänderna i nya utmaningar och använda eller förädla äldre kunskaper.Mina motivområden är väldigt breda. Allt ifrån studio till gatan, Människor, Reklam, Idéer, Arkitektur m.m.Ni finner det...


Läs mer och visa alla kurser med icepic - Fotograf Marcus Johansson

Kontaktuppgifter till icepic - Fotograf Marcus Johansson

icepic - Fotograf Marcus Johansson

Ringv. 42
118 67 Stockholm

Tel: +46708 777 895
Mobil 0708 777 895
www.icepic.se


Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Fotokurs distans - Bildjakt , fyll i följande uppgifter: