Visa kurser.se som: Mobil

Fotokurs distans - Bildjakt

icepic - Fotograf Marcus Johansson
Kursinformation
Distans
Egen takt och längd
Distanskurs
495 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Bli en bättre fotograf med distanskurs - Bildjakt!

"Nya bildmotiv" är skapad för att ge dig insikter och förståelse för vad som gör bättre bilder.

icepic fotokurser 20 år 2021

(Jag har ett tiotal samlade kursrubriker här på kurser.se och många fler på hemsidan icepic.se Allt från endagskurser till längre utbildningar och fotoresor)

Ta med dig distanskursen på semestern/resan i sommar! Paketerbjudande se hemsidan!
Så här långt har jag två kurser och ett fotosafari under rubriken Ta en titt, läs och köp hem!"

Bli en bättre fotograf med distanskurs - Bildjakt!
"Nya bildmotiv" är skapad för att ge dig insikter och förståelse för vad som påverkar och hur du gör bättre bilder.
Det finns inget bättre sätt än Hands On övningar då det kommer till att lära och utveckla fotografiska kunskaper. Det visar mina dryga 20 år som kursledare på temat.
Distanskurserna är skrivna genomtänkta fotoövningar som förklarar tänket bakom och hur du går till väga metodiskt. De är även gjorda så att alla blir utmanade av uppgifterna oavsett dina förkunskaper -nybörjare som proffs. Detta gör också att du kan komma tillbaka hur många gånger som helst och göra om övningarna med nya erfarenheter och infallsvinklar. Kunskaperna tar du sedan med dig och applicerar på dina favoritmotiv!

Du behöver en kamera eller en mobilkamera. Upp till dig. Kunskaperna är detsamma! Med enkla medel gjorde jag det här porträttet enligt uppdrag. Jag har såklart all utrustning man kan tänka sig i min yrkesroll, men har en förkärlek till befintligt ljus som här består av enbart fönsterljus. Tycker dessutom om att jobba utifrån karaktären på den jag skall avbilda.

Mer om det här kan du läsa och öva på med min distanskurs Bildjakt. Du får en pdf med pedagogiska förklaringar kring tänk och hur du kan fotografera för att lyckas bättre. Kursen är mycket genomtänkt och baserad på mina 25 år som yrkesfotograf. Du kan också använda den om och om igen med olika förhållningssätt till övningarna som gör att du utvecklas vidare.

Så här uttryckte sig en kursdeltagare som gjort ett tiotal fotokurser med mig de senaste 8 åren.

"En riktigt bra & lärorik övning Mackan. Så bra att ha en grym mall att utvecklas med, den här kommer jag kunna använda mycket framöver"  - Sofi Andersson.

Ny Bildjakt: Fotosafari Stockholm

Ge dig ut med kameran på fotoäventyr i en av världens vackraste huvudstäder guidad av professionell fotograf.

Stockholm känner jag som min egen ficka. Och utifrån mina fotografiska ögon har jag skapat en så kallad Photo walk som du genomför själv eller i vänners sällskap med telefonens GPS-karta.

Den här guidade fotorundan tar dig runt med tips på alla möjliga bildmotiv som ni möter längs den snitslade banan. Jag berättar och förklarar hur jag ser på motiv som jag själv lagt tid på för att skapa fina fotografier av. Hur jag placerar mig med kameran för att nå en lyckad bildkomposition samt sådant som man ibland kan förväntas få syn på eller kanske värt att vänta in för att det kan ge den där extra kryddan åt ditt fotografi. Här och var delar jag med mig av ställen för fikapaus eller kanske lunch.

Kostnader

Pris 495 kr.

Kursledare

De senaste 24 åren har jag livnärt mig som fotograf med väldigt stor bredd inom många motivkategorier. Titta gärna i Galleriet eller under Uppdragsfotografering på min hemsida icepic.se så får ni en god inblick i spannet. Jag har även undervisat och föreläst regelbundet sedan 2001 för näringslivet och senare för privata sektorn. Bland annat på Folkuniversitetet där jag undervisat i 10 år och skapat kioskvältare genom att skriva nya fotokurser för deras räkning. Sedan 2008 har jag regelbundet bedrivit foto-workshops runt om i världens metropoler. T ex. Paris, New York, Barcelona, Hong Kong, Berlin med flera.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fotokurs distans - Bildjakt .

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Sofi Andersson
En riktigt bra & lärorik övning Mackan. Så bra att ha en grym mall att utvecklas med, den här kommer jag kunna använda mycket framöver.

icepic - Fotograf Marcus Johansson

Fotografering blir bara roligare och roligare!Jag är en hängiven fotograf som älskar att sätta tänderna i nya utmaningar och använda eller förädla äldre kunskaper.Mina motivområden är väldigt breda. Allt ifrån studio till gatan, Människor, Reklam, Idéer, Arkitektur m.m.Ni finner det...


Läs mer och visa alla kurser med icepic - Fotograf Marcus Johansson

Kontaktuppgifter till icepic - Fotograf Marcus Johansson

icepic - Fotograf Marcus Johansson

Ringv. 42
118 67 Stockholm

Tel: +46708 777 895
Mobil 0708 777 895
www.icepic.se


Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 17 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Fotokurs distans - Bildjakt , fyll i följande uppgifter: