Visa kurser.se som: Mobil

Fotokurs steg 2 med Gert & Annelie Utter - Inkl. Helpension

NaturResor Annelie Utter
Kursinformation
Göteborg
3 dagar
5 300 SEK

Kursbeskrivning

Lyft dina fotokunskaper under tre dagar ytterligare ”ett snäpp”. Teori varvas med praktiska fotouppgifter för att fördjupa förståelsen för kamerans inställningsmöjligheter och därmed behärska olika fotosituationer.

I kursavgiften ingår helpension på vårt ekologiska boende Café Zanzibar Bed and Breakfast nära Marsstrand. De små grupperna (max 10 pers) och boendet med sin hemtrevliga atmosfär bidrar till kursen familjära stämning. 

Kursen kommer bl.a. att behandla smart fokusering, RAW-format samt det som många digitala systemkameror kan idag, filma högupplöst video.

Stor vikt läggs vid att ni deltagare ska ”vara med på banan”

Förkunskaper:

Fotokurs Steg 1 eller liknande förkunskap.

Delar ur programmet:

  • Att använda olika bildstilar
  • Varför olika fokusläge?
  • Förstå histogram!
  • Använda filformatet RAW eller JPG?
  • Vad innebär olika ljusmätningsmetoder?
  • Fotografera HDR!
  • Fokusera smartare.
  • Filma högupplöst video

Kursledare

Annelie Utter och Gert Holmér.

Annelie Utter

Annelie Utter är prisbelönt naturfotograf  och är invald i Naturfotograferna/N. Hon fångar ögonblick i den vilda naturen som få människor får chansen att uppleva. Med en stor kunskap om djurens beteende och deras rörelsemönster fryser Annelie verkligheten och bilden lämnar en ofta en spegling av djurets personlighet och dess livsöde. Hennes engagemang i ekoturism och djurens förutsättningar färgar hennes bilder och ger fotografierna ytterligare en dimension och en närvaro som fastnar på betraktarens näthinna.

Som fotograf är hon också ansluten till bildbyrån Scanpix. Många av hennes bilder finns i Tjuvkil, då de inte hänger på någon annan utställning. Hon är också en flitigt anlitad föredragshållare och även då spelar hennes bilder en stor roll. Annelie har medverkat ett flertal gånger i TV och radio, bland annat i Mitt i Naturen, Leva Livet och Vetenskapsradion.

Gert Holmér

Beskrivning inom kort

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fotokurs steg 2 med Gert & Annelie Utter - Inkl. Helpension.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Evert Söderholm
(5)
Det var den bästa kurs jag har gått,med mycket bra ledare och trevliga kurskamrater. Inspirerande utbildning i kamera teknik och bildkonst.
Lena Lundin
(5)
En mycket lärorik kurs i en underbar miljö nära havet! Annelie och Gert är fantastisk inspirerande och engagerade lärare.
Lena Lundin
(5)
En mycket lärorik kurs i en underbar miljö nära havet. Både Annelie och Gert är fantastisk inspirerande och engagerade lärare.

NaturResor Annelie Utter

Fotokurs med NaturResor Annelie Utter

Fotokurser med NaturResor Annelie Utter Resebyrån NaturResor Annelie Utter AB drivs av Annelie som är en välkänd naturfotograf. Förutom att arrangerar äventyrliga resor där du får fotografera exotiska djur, så erbjuder resebyrån även fotokurser här hemma i Sverige. Här får du...


Läs mer och visa alla kurser med NaturResor Annelie Utter

Kontaktuppgifter till NaturResor Annelie Utter

NaturResor Annelie Utter

Tjuvkil 410
Lycke 442 75

Tel: 031-990125
Mobil 0707-22 23 37
www.naturresor.com

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner