Visa kurser.se som: Mobil

Fotokurs Street photography - Gatufoto

icepic - Fotograf Marcus Johansson
Kursinformation
Stockholm
1 eller 2 heldagar
1 890 SEK inkl. moms
Kommande starter
Stockholm
2022-02-11 10:30  
1 890 SEK
2022-02-12 10:30  
1 890 SEK
2022-02-18 10:30  
1 890 SEK
2022-02-19 10:30  
1 890 SEK
2022-02-27 10:30  
1 890 SEK
2022-03-12 10:30  
1 890 SEK

Kursbeskrivning

Fotokurs Street photography Stockholm

Med icepic fotograf Marcus Johansson

icepic fotokurser 20 år 2021

(Jag har ett tiotal samlade kursrubriker här på kurser.se och många fler på hemsidan icepic.se Allt från endagskurser till längre utbildningar och fotoresor)

"Lär dig Se och bli bättre på att Våga och agera med din kamera i alla möjliga situationer som staden bjuder. Ta del av mina erfarenheter, sätt att tänka, resonera och förhålla sig. Planera det som går och lämna stort utrymme för variabler och fantasi. Det här är inte bara roligt och berikande, Det är beroendeframkallande.. //Marcus - icepic (Grundare av Gatufotokurser i Sverige)"

”Min stora förtjusning med Gatufoto just nu är vardagen där inget händer men ändå berättar allt. Det där kan ju låta snällt och enkelt men är enligt min mening det absolut svåraste. Och jag får bara till ett par bilder per år enligt mina egna önskemål o krav men det är så spännande och det finns så mycket mer att lära!

Street Photography tar dig till ögonblick och platser ur verkligheten. Fånga det du ser och upplever och allt det som du tycker kan bli till ett urbant fotografi som kanske även är värt att dela med av till andra. Allt är tillåtet i detta oändliga äventyr. Fotografera dokumentärt, Gåtfullt, Stämningar, Uttryck, Frys ögonblick, Konstnärliga tolkningar, Actionfyllda händelser och det är egentligen bara din egen fantasi som sätter gränser.

Om du inte redan är biten finns det risk för att du blir det för livet. Jag har själv varit engagerad till o från sedan tidigt 80-tal. 

Det här äventyret är aldrig enkelt med förklaringen att ju mer du lär desto mer vill du åstadkomma! Vilket förmodligen är ett av skälen till att så många håller på. Först o främst ska man till att finna ut ett bildmotiv ur den mycket spontana slumpen nere på stan. -Och i nästan samma stund agera med kameran och försöka fånga det du sett. Här finns olika smarta och bra tillvägagångs sätt att följa som förenklar processen. Jag har nog fotograferat mig igenom det flesta Street kategorier under olika perioder i livet som jag på kursen delar med mig av och låter er få pröva. Ni kommer säkert hitta in i vad ni finner är roligt och intressant samt ta med er mycket kunskap med tips och förhållningssätt som underlättar i alla avseenden!

Många av mina deltagare som en gång har gjort den här kursen har kommit tillbaka och gjort den om och om igen för att det här så himla roligt med positiva människor som älskar livet och det faktum att man aldrig blir färdig. Deltagare som varit med tidigare ger jag nya utmaningar och kunskaper att öva på. Om vi sedan befinner oss på en av mina fotoresor i någon av de lite större metropolerna gör knappast äventyret mindre attraktivt.

Street photography som bild kategori innehåller urban miljö och mänskligt liv. Gränsdragningar kan variera på olika håll men i det stora hela.

– Så kom med ut och fotografera Gatufoto och du har sysselsättning som aldrig tråkar ut dig för resten av livet.

 //Marcus - icepic Grundare av Street Photo workshops i Sverige

Roliga genomtänkta och pedagogiska fotokurser sedan 2001 med Marcus Johansson (professionell fotograf)

Kursavgift Per/pers. 1890 kr. (två dagars kurs 3500 kr)

Tider: 10:30-17

Max antal deltagare 6
Minimum antal deltagare 3.
(Om ni är en grupp på tre personer eller fler kan ni boka en egen dag som passar. Jag kan även hålla kursen på plats hos er oavsett var mot ett resetillägg!)

Fler extra kursdatum kan sättas in med kort varsel på T ex en fredag eller under skollov.

Köp ett snyggt presentkort och ge bort en fotokurs!

Läs om övriga fotokurser samt aktuell information på hemsidan icepic.se.

 Kursledare

Sedan 1997 har jag livnärt mig som fotograf med väldigt stor bredd inom många motivkategorier. Titta gärna i Galleriet eller under Uppdragsfotografering på min hemsida icepic.se så får ni en god inblick i spannet. Jag har även undervisat och föreläst regelbundet sedan 2001 för näringslivet och senare för privata sektorn. Bland annat på Folkuniversitetet där jag undervisat i 10 år och skapat kioskvältare genom att skriva nya fotokurser för deras räkning. Sedan 2008 har jag regelbundet bedrivit foto-workshops runt om i världens metropoler. T ex. Paris, New York, Barcelona, Hong Kong, Berlin med flera.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fotokurs Street photography - Gatufoto.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

P-A
Stort tack för en väldigt rolig och inspirerande streetphotodag i fredags. För mig var den väldigt givande, både när det gäller kunskapen om själva beteendet i fotosituationerna men också rent fototekniskt. Jag har varit på gott humör ända sedan dess.
Anna Merell
Tacksam för att jag tog med mig rätt kamera  i helgen. Såhär i efterhand var det ju SJÄLVKLART!! Jag uppfattar dig som väldigt duktig, fantasifull, kreativ, sympatisk, kul, pedagogisk och trevlig. Du har liksom fattat vad det går ut på, att ha kul med andra människor och lära ut det du kan.

icepic - Fotograf Marcus Johansson

Fotografering blir bara roligare och roligare!Jag är en hängiven fotograf som älskar att sätta tänderna i nya utmaningar och använda eller förädla äldre kunskaper.Mina motivområden är väldigt breda. Allt ifrån studio till gatan, Människor, Reklam, Idéer, Arkitektur m.m.Ni finner det...


Läs mer och visa alla kurser med icepic - Fotograf Marcus Johansson

Kontaktuppgifter till icepic - Fotograf Marcus Johansson

icepic - Fotograf Marcus Johansson

Ringv. 42
118 67 Stockholm

Tel: +46708 777 895
Mobil 0708 777 895
www.icepic.se

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 14 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Fotokurs Street photography - Gatufoto, fyll i följande uppgifter: