Visa kurser.se som: Mobil

Fotokurs steg 1 med Gert & Annelie Utter - Inkl. Helpension

NaturResor Annelie Utter
Kursinformation
Göteborg
3 dagar
5 300 SEK

Kursbeskrivning

fotokurs

Under tre dagar varvas praktiska fotouppgifter med teori för att öka förståelsen för hur kameran fungerar och att man ska känna att man får kontroll över kameran. 

I kursavgiften ingår helpension på vårt ekologiska boende Café Zanzibar Bed and Breakfast nära Marsstrand. De små grupperna (max 10 pers) och boendet med sin hemtrevliga atmosfär bidrar till kursen familjära stämning. 

Stor vikt läggs vid att ni deltagare ska ”vara med på banan” och att det ska vara roligt att fotografera. 

Vad gör en bra bild? Tekniken behöver inte alltid vara perfekt, men det finns enkla kunskaper man kan lära sig för att bli mer nöjd och öka förståelsen som bildbetraktare.


Förkunskaper:

Kursen vänder sig till dig som inte har någon tidigare erfarenhet av fotografering med systemkamera och du som har börjat att använda din systemkamera och vill förstå mera av utrustning och hur man kan komponera bilder.

Delar ur programmet:

  • Betraktningsvinkel, hur påverkar det bilden?
  • Genomgång utrustning, sensorer, objektiv
  • Hur ska man använda fokuspunkter
  • Vad är bländare?
  • Vad händer om man ändrar slutartiden?
  • Hur får man olika skärpedjup?

Kursledare

Annelie Utter

Annelie Utter är prisbelönt naturfotograf  och är invald i Naturfotograferna/N. Hon fångar ögonblick i den vilda naturen som få människor får chansen att uppleva. Med en stor kunskap om djurens beteende och deras rörelsemönster fryser Annelie verkligheten och bilden lämnar en ofta en spegling av djurets personlighet och dess livsöde. Hennes engagemang i ekoturism och djurens förutsättningar färgar hennes bilder och ger fotografierna ytterligare en dimension och en närvaro som fastnar på betraktarens näthinna.

Som fotograf är hon också ansluten till bildbyrån Scanpix. Många av hennes bilder finns i Tjuvkil, då de inte hänger på någon annan utställning. Hon är också en flitigt anlitad föredragshållare och även då spelar hennes bilder en stor roll. Annelie har medverkat ett flertal gånger i TV och radio, bland annat i Mitt i Naturen, Leva Livet och Vetenskapsradion.

Gert Holmér

Beskrivning inom kort

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fotokurs steg 1 med Gert & Annelie Utter - Inkl. Helpension.

Recensioner

Gunilla Gruvstad
(5)
Magiskt att få ta del av kunskaper om kamera. Kul gemenskap men framförallt professionellt kunnande!
Lars-Gunnar
(5)
Jag hade höga förväntningar på kursen och de infriades med råge. Jag ville lära mig att hantera mina kamera bättre. Check. Jag ville lära mig mer om bildkomposition. Check Jag ville lära mig mer om olika tekniker. Check Kursupplägget var bra och gruppen var härlig att jobba med och vi hade roligt också utanför lektionerna.
Johan Magnusson
(5)
Vilken Combo! Annelie och Gert levererar när det kommer till kunskap och inspiration. Lärt mig massor och att bo tillsammans och äta Annelies mat gör det till det till ett klockrent upplägg. Nu ska jag ut och fota!

NaturResor Annelie Utter

Fotokurs med NaturResor Annelie Utter

Fotokurser med NaturResor Annelie Utter Resebyrån NaturResor Annelie Utter AB drivs av Annelie som är en välkänd naturfotograf. Förutom att arrangerar äventyrliga resor där du får fotografera exotiska djur, så erbjuder resebyrån även fotokurser här hemma i Sverige. Här får du...


Läs mer och visa alla kurser med NaturResor Annelie Utter

Kontaktuppgifter till NaturResor Annelie Utter

NaturResor Annelie Utter

Tjuvkil 410
Lycke 442 75

Tel: 031-990125
Mobil 0707-22 23 37
www.naturresor.com

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner