Lightroomkurs Steg 2 med Tony Meyer och Annelie Utter

Längd
2 dagar
Pris
5 600 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande starter se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 dagar
Pris
5 600 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande starter se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Fördjupa dina Lightroom kunskaper och lär dig framkalla dina digitala bilder som en professionell fotograf.

Du kommer lära dig att hantera dom mer avancerade verktygen som kurvor och svart vit konvertering. Vi lär oss att ta full kontroll över toner och färger, både på hela bilden och genom att förändra delar i ditt foto. Vi tittar även närmare på den integrerade länken mellan Lightroom och Photoshop för att göra ännu mer avancerad bildredigering. Bla vad är skillnaden mellan ”objekt” och ”smarta objekt”.  I Lightroom kan du också skapa böcker, bildspel och utskrifter. För att kunna hålla hög kvalité är kursens deltagarantal begränsat till ca 8 personer.

Under tre kvällar kommer vår uppskattade fotolärare Tony Meyer lära dig hur du på ett smidigt sätt behandlar dina digitala bilder och gör dom redo för tex utskrift.

Exempel på moment i vår lightroomkurs

  • Fördjupning i organisering, samlingar och keywords.
  • Skapa förinställningar för enklare import och export
  • Framkalla med kontroll över toner och färger
  • Använda selektiva justeringar för bästa resultat
  • Länken mellan Lightroom och Photoshop
  • Exportera bilder för visning på skärm och utskrift
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande starter

  • Kurs
  • Göteborg

boende

Kursen hålls på Café ZanzibarBed and Breakfast nära Marstrand. Den inspirerande miljön och naturen i närområdet skapar många bra fototillfällen. Som kursdeltagare har du tillgång till en härlig altan samt utegrill och uteplats i vår lummiga trädgård. Våra måltider är ekologiska. Vill man kan man bo över på vårt bed and breakfast. 

Kursledare

Annelie Utter

Annelie Utter är prisbelönt naturfotograf  och är invald i Naturfotograferna/N. Hon fångar ögonblick i den vilda naturen som få människor får chansen att uppleva. Med en stor kunskap om djurens beteende och deras rörelsemönster fryser Annelie verkligheten och bilden lämnar en ofta en spegling av djurets personlighet och dess livsöde. Hennes engagemang i ekoturism och djurens förutsättningar färgar hennes bilder och ger fotografierna ytterligare en dimension och en närvaro som fastnar på betraktarens näthinna.

Som fotograf är hon också ansluten till bildbyrån Scanpix. Många av hennes bilder finns i Tjuvkil, då de inte hänger på någon annan utställning. Hon är också en flitigt anlitad föredragshållare och även då spelar hennes bilder en stor roll. Annelie har medverkat ett flertal gånger i TV och radio, bland annat i Mitt i Naturen, Leva Livet och Vetenskapsradion.

Tony Meyer

Beskrivning inom kort

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Lightroomkurs Steg 2 med Tony Meyer och Annelie Utter och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
NaturResor Annelie Utter
Tjuvkil 410
Lycke 442 75

Fotoresor och safari till världens viltrikaste platser

Vilda djur i jordens mest spektakulära vildmarker går som en röd tråd i Annelie Utters värld. Som naturfotograf, filmare och researrangör bygger allt hon gör på ett hållbarhetstänk och att det blir klirr i kassan lokalt, för människorna som bor...

Läs mer och visa alla kurser med NaturResor Annelie Utter

Highlights