Lightroom Classic – Nybörjarkurs – med Tony Meyer hos Annelie Utter

Längd
2 dagar
Pris
5 600 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande starter se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 dagar
Pris
5 600 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande starter se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Lightroom är ett av världens mest använda bildhanteringsprogram.

Lightroom är ett ovärderligt verktyg när det kommer till att importera, katalogisera och ”framkalla” dina digitala bilder. Här tar vi allt från grunden. Vi börjar med att titta lite ”bakom kulisserna” för att förstå hur programmet fungerar och varför det skiljer sig från många andra liknande program. Sedan tar vi språnget in i Lightroom-världen för att lära oss de grundläggande och mest användbara funktionerna. Lightroom är liksom Photoshop en gigantisk värld som tar tid att lära sig men under denna helg kommer vi att ta det lugnt och pedagogiskt så att alla hinner med. Jag försöker alltid i mesta mån att göra det så personligt som möjligt utifrån hela gruppens perspektiv och det kommer att finnas utrymme för inviduella frågor.

Deltagarna kommer att jobba i största möjliga grad med sina egan bilder på sin egen dator. Ett krav är att Lightroom Classic finns installerat på datorn. Jag rekommenderar att den senaste versionen 12.1 men inte äldre än version 10.0 då äldre versionen skiljer sig för mycket åt från den senaste versionen som jag kommer att använda som exempel.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande starter

  • Kurs
  • Göteborg

Boende

I kursavgiften ingår helpension på vårt ekologiska boende Café ZanzibarBed and Breakfast nära Marsstrand. Boendet med sin hemtrevliga atmosfär bidrar till kursen familjära stämning. Den inspirerande miljön och naturen i närområdet skapar många bra fototillfällen. Som kursdeltagare har du tillgång till en härlig altan i vår lummiga trädgård. Våra måltider är ekologiska och vi använder oss av snålspolande kranar, eko-tvättbollar, sopsortering, ekovänligt rengöringsmedel samt ekologiska lakan.

Kursledare

Annelie Utter

Annelie Utter är prisbelönt naturfotograf  och är invald i Naturfotograferna/N. Hon fångar ögonblick i den vilda naturen som få människor får chansen att uppleva. Med en stor kunskap om djurens beteende och deras rörelsemönster fryser Annelie verkligheten och bilden lämnar en ofta en spegling av djurets personlighet och dess livsöde. Hennes engagemang i ekoturism och djurens förutsättningar färgar hennes bilder och ger fotografierna ytterligare en dimension och en närvaro som fastnar på betraktarens näthinna.

Som fotograf är hon också ansluten till bildbyrån Scanpix. Många av hennes bilder finns i Tjuvkil, då de inte hänger på någon annan utställning. Hon är också en flitigt anlitad föredragshållare och även då spelar hennes bilder en stor roll. Annelie har medverkat ett flertal gånger i TV och radio, bland annat i Mitt i Naturen, Leva Livet och Vetenskapsradion.

Tony Meyer

Beskrivning inom kort

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Lightroom Classic – Nybörjarkurs – med Tony Meyer hos Annelie Utter och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
NaturResor Annelie Utter
Tjuvkil 410
Lycke 442 75

Fotoresor och safari till världens viltrikaste platser

Vilda djur i jordens mest spektakulära vildmarker går som en röd tråd i Annelie Utters värld. Som naturfotograf, filmare och researrangör bygger allt hon gör på ett hållbarhetstänk och att det blir klirr i kassan lokalt, för människorna som bor...

Läs mer och visa alla kurser med NaturResor Annelie Utter

Highlights