Visar 1-8 av 8 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-8 av 8 träffar
 

Mer om Fotokurs i Malmö

Mer om fotokurs i Malmö

Är du intresserad av foto och vill lära dig mer? Gillar du att fotografera på fritiden eller kräver ditt arbete att du kan hantera en kamera? Här finns olika fotokurser på varierande nivåer. Kurserna kan vara inriktade mot antingen digitalkamera eller systemkamera och mer specifika områden. För dig som vill lära dig mer om efterarbetet finns kurser inom bildredigering där du får kunskap inom olika program redigeringsprogram. Allt detta och många fler fotokurser finns i Malmö. 

Vilken kurs ska jag välja?

Har du aldrig hållit i en kamera och letar efter en nybörjarkurs? Eller har du fotat en del och vill fördjupa dina kunskaper? Oavsett vilket så finns kursen för dig! Utgå från dina behov och läs mer om de olika fotokurserna för att hitta den som känns rätt för dig. 

Olika fotokurser

Det finns flera olika grundkurser med varierande kurslängd. Här får du lära dig grunderna i foto och de viktigaste sakerna som du behöver kunna. Det finns även fortsättningskurser. Här berättar vi mer om olika inriktningar på fotokurser i Malmö. 

  • Systemkamera: för dig som vill ta det läskiga steget från auto-inställningen och lära dig mer om systemkamerans alla möjligheter finns denna kurs. Du lär dig teori och hur det används i praktiken för att bli vän med din systemkamera. 
  • Nattfoto: att fotografera i mörkret har sina utmaningar. Med rätt kunskaper kan nattfotografering vara en häftig upplevelse när du får se kontrasterna mellan den mörka natten och ljuskällorna. 
  • Stadsfotografering: här får du lära dig att fotografera i stadsmiljöer och vad som kan vara värt att tänka på när det kommer till perspektiv, ljus och bildberättande. 
  • Naturfoto: naturen är en tacksam fotomiljö. Det finns obegränsat med fotoobjekt att bli inspirerad av, både färg och form. Här får du lära dig vad som är bra att tänka på vid just naturfotografering. 
  • Makrofotografi: här får du lära dig vad makrofoto är och vad som är värt att tänka på för att uppnå önskat resultat. Med makrofoto kommer du riktigt nära objektet och möjliggör helt nya detaljer.
  • Bildbehandling: om du är mer intresserad av efterarbetet så finns flera kurser inom bildbehandling. Kurserna kan vara mer generella eller inriktade mot ett visst datorprogram. Du får lära dig hur du hanterar foton och vilka justeringar du kan göra för önskad effekt.

När du hittat en fotokurs som känns rätt för dig kan du göra en intresseanmälan och därefter kommer arrangören höra av sig till dig med mer information.

Jämför kurser
Mer inom området