Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Visar 1-20 av 43 träffar

Varför ska jag gå en fotokurs? 

Gillar du att fotografera och vill lära dig mer om hur du förbättrar din fototeknik? Eller är det kanske så att det är till stor hjälp i ditt arbete att kunna hantera en kamera? Då borde du fundera på att gå någon form av fotokurs. Det finns en hel del olika kurser för systemkameror och digitalkameror och det finns också många kurser inom bildredigering som lär dig arbetet efter att du tagit bilderna. Specifika kurser finns också som till exempel svartvit fotografering och naturfotografering.

Det finns nybörjarkurser för den som kanske inte ens hållit i en kamera förut och det finns mer avancerade kurser för den som redan har grundläggande kunskap. Här hittar du även kurser i bildredigeringsprogrammet Adobe Photoshop för dig som vill lära dig att redigera bilderna på din dator.

Jämför kurser
Mer inom området