Visa kurser.se som: Mobil

Fotokurs nybörjare DISTANS - Systemkamera

Zzonzzon Photography
Kursinformation
Plats: Distans
Längd: 5 timmar
Startdatum: löpande
Pris: 1 120 SEK
Gå vidare till: Kursens hemsida

Kursbeskrivning

Fotokurs online för nybörjare

Det här är en onlinekurs i foto för dig som har en systemkamera men oftast använder autoläget. I den här fotokursen börjar vi från grunden med fotografins tre nycklar, nämligen slutare, bländare och ISO-tal. Tillsammans går vi även igenom vitbalans och ljusmätarens funktion och du får några tips och råd på vägen i din fortsatta fotografering. Du kommer att få förståelse för hur kamerans inställningar påverkar dina bilder och med grunderna kan du ta ditt fotograferande till en ny nivå.

Kursen ges på distans via internet och du får tillgång till allt kursmaterial via vår kursportal. Kursen motsvarar 5 h studietid. Fotokursen är uppbyggd av videomaterial, bilder och beskrivande text med bra övningar. Du har även möjlighet att köpa till privata feedback sessioner via facetime eller skype. Detta hittar du väl inloggad på kursportalen. Du ska känna att du har möjlighet att få bra respons från kursledare med en tjänst som denna.

fotopadistans

Målgrupp

För dig som vill lära dig att fotografera med din systemkamera genom en fotokurs online. Inga förkunskaper krävs.

Kursintyg

Du har möjlighet att få ett diplom efter avslutat kurs till en kostnad av 160 kr . Detta skickas med posten mot avi om att diplom önskas. Diplomet kommer vara undertecknad kurs ansvarig.

Kostnader

1120 kr för distanskursen som motsvarar fem studietimmar. Du har tillgång till kursen dygnet runt med egen inloggning.

Zzonzzon Photography

zzonzzonacademy

Välkommen till zzonzzon photography!

Zzonzzon’s populära fotokurser och workshops genomförs med målet att ge dig som deltagare verktygen för att bli en bättre fotograf. Tillsammans med kursledaren kommer du att få ut mer av din systemkamera. Du får förståelse för, både, de automatiska och...


Läs mer och visa alla kurser med Zzonzzon Photography

Recensioner

Inga-Karin Nilsson   |   2016-03-02
Då jag som bliven pensionär o innehavare av en ny kamera var detta ett ypperligt tillfälle att lära sig grunden om min kamera o vilka förutsättningar den har vid fotografering likaväl i naturen som barn djur gruppfoto det var lätt att göra det hemma i lugn o ro Kan varmt rekommendera denna kurs
          (4)
Micke   |   2016-03-01
En utbildning som lär dig grunderna som nybörjare, men kan säkert utveckla även en duktigare och mer avancerad fotograf. Jag fick lära mig de enkla och bra knepen för att kunna ta bilder i olika miljöer. Och ja, det blev ännu roligare att fotografera. Väl värd att rekommendera.
          (5)
Recensioner
Fotokurs nybörjare DISTANS - Systemkamera
Kursrecensioner
          (4,5)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
          (4,3)
Baseras på 59 recensioner
Läs recensioner
Skarpa på foto efter nybörjarkursen
Lär dig foto hos

Kursdeltagarna Patrik och Britt-Marie ger högsta betyg till det tydliga upplägget och kursledaren Sandras stora tålamod. 

Läs mer