Visa kurser.se som: Mobil

Skapa din egen unika bricka, skärbräda och fyra underlägg

SV Västmanland
Kursinformation
Distans
9 timmar på 3 tillfällen
2021-09-01 18:00
2 200 SEK

Kursbeskrivning

En digital studiecirkel (3 träffar)
"Skapa din egen unika bricka skärbräda och fyra underlägg"
Tema Längtan

Kvällar med fritt målande utan begränsningar där du målar fritt från hjärtat tillsammans med Art by CLT. Din egen favorit-bild blir sedan en vacker personlig och unik bricka skärbräda och 4 st coasters underlägg.

Varmt välkommen att ta del av en studiecirkel med författaren konstnären föreläsaren och beteendevetaren Charlotta Lagerberg - Thunes. Hon bjuder in till samtal om skapande och målande. Du kommer under kursen teckna ett eller flera motiv gärna under temat Längtan.

Det blir en studiecirkel där vi släpper alla onödiga P:n som: prestation perfektion och prestige vi målar fritt från själen och hjärtat. Då öppnas våra sinnen och du når din fulla potential och egenskapande process och hittar just ditt uttryckssätt.

Du kommer att få höra Charlotta berätta om hennes kreativa och skapande resa. Om hur hennes mod att våga prova olika uttryck och avtryck i både text/skrift och färg/form.
Det har skapat en ny livsstil hos Charlotta efter tidigare år som socialarbetare. Hur längtan alltid måste få vara större än rädslan för att våga ta steget fullt ut.
Det blir lite som att du målar och lyssnar på radion Sommar i P1 under tiden.
Samtal musik och stillhet medan du målar.

Charlotta kommer att berätta vad som inspirerar henne samt om de olika material som hon använder sig av i sitt målande. Tips och idéer och hur hon för samman känslor musik skrivande och målande i allt hon gör och några anekdoter förstås.
Inspirationskvällar där känslor och skapande står i fokus. Färg är känslornas språk och i målandet finns inga rätt eller fel så kanske du skapar något som din själ längtar efter.
Vi behöver det mer än någonsin nu!

Efter våra möten kan du i lugn och ro måla klart och när du har en bild/bilder som du är nöjd med skickar du den som högupplöst-fil till Charlotta. Du kommer sedan att få hem en fin bricka skärbräda och 4 st coasters underlägg i miljövänlig handtillverkad björkfanér. Godkänd för diskmaskin och är FSC-certifierad. Konstverken blir båda personligt och unikt!

Kanske detta ger dig mersmak att utveckla ditt målande till en helt ny nivå?

Charlotta kommer visa upp några av hennes konstverk som kan ge dig inspiration.

Bricka skärbräda och 4 st underlägg är inräknat i deltagaravgiften samt fraktkostnad. Det du behöver köpa hem är färg penslar och papper att måla på.

När du skickar bilden är det viktigt att du uppger din adress.
Du kan känna dig trygg Charlotta kommer att ge dig alla instruktioner under kursens gång.

Varmt välkommen!

Veckodag: Onsdag
Tid: 18:00-20:15
Ledare: Charlotta Lagerberg Thunes
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skapa din egen unika bricka, skärbräda och fyra underlägg.

SV Västmanland

SV - Västmanland - Kurser för din fritid

Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Västmanland

Kontaktuppgifter till SV Västmanland

SV Västmanland

Östra Kyrkogatan 3
722 15 Västerås

Recensioner
Bli den första att recensera Skapa din egen unika bricka, skärbräda och fyra underlägg!
Intresseanmälan

För att få mer information om Skapa din egen unika bricka, skärbräda och fyra underlägg, fyll i följande uppgifter:

Liknande kurser