Inga recensioner än

CAMERA NATURAs kostnadsfria digitala sändningar fortsätter nr2 2023

SV Västmanland, Distans
Längd
1 timmar på 1 tillfälle
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
15 juni, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 timmar på 1 tillfälle
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
15 juni, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

CAMERA NATURAs – kostnadsfria digitala sändningar fortsätter!

Tidskriften Camera Natura startade 1990 med ambitionen att producera världens vackraste tidskrift. Sedan dess har det tryckts över hundra utgåvor av tidskriften. Det är glädjande att intresset fortfarande är stort för det tryckta magasinet. Vi lever dock i en föränderlig värld och har därför i år startat med digitala sändningar. Den första sändningen skedde strax innan utgivningen av årets första numer och blev mycket uppskattad.

Tidskriften kommer under 2023 inför varje utgivning av Camera Natura sända ett skräddarsytt program där vi bland annat intervjuar några av de deltagande fotograferna. Programmet tar upp intressanta frågeställningar och vinklar som normalt inte tas upp i tidningen. Det blir personliga möten med fotograferna bakom bilderna. Det tas även upp lite andra områden och varje sändning avslutas med en unik föreläsning eller workshop, producerad enkom för den aktuella sändningen.

- Anki Hammar, moderator
- Christer Sjöberg
- Frida Hermansson
- Arne Berneklint
- Patrik Larsson avslutar med en ca 15 min lång workshop kring Lightroom.
Denna workshop fokuserar på Adobe Lightrooms selektiva verktyg och hur de kan förbättra och precisera din bildbehandling. Genom att använda dessa verktyg kan du enkelt markera och justera specifika områden i dina bilder, vilket ger dig möjlighet att framhäva detaljer och skapa kontraster.

Jag kommer också att visa Lightrooms nya AI-masker, en riktigt bra funktion som använder artificiell intelligens för att identifiera och markera objekt i dina bilder automatiskt. Denna funktion gör det ännu enklare att göra selektiva justeringar, eftersom den kan skapa masker för olika objekt med bara några få klick.

Genom att behärska dessa selektiva verktyg och dra nytta av AI-masker kan du förbättra din bildbehandling och skapa imponerande resultat. Se denna workshop och upptäck hur du kan använda selektiva verktyg för att ta din fotoredigering till en ny nivå och göra dina bilder ännu bättre och mer exakta.

OM ANMÄLAN:
Ni anmäler er här på sidan och får ett bekräftelsemail med en länk till sändningen kvällen innan sändning.
Obs! Tänk på att dubbelkolla så att er mailadress stämmer. Samt titta över skräpkorgen, länken kan hamna där.
Sändningen går enbart att anmäla sig till med ett svenskt personnummer och ses den 15/6.

Vi stänger för anmälan den 14 juni kl. 12.00.

MER INFO:Varför ombeds du att lämna personnummer?
I verksamheter som studieförbund bedriver behöver deltagarna lämna personnummer. Studieförbundens rapportering utgör underlag för den offentliga kulturstatistiken och Folkbildningsrådets återrapportering till regering och riksdag är även ett viktigt underlag till den bidragsfördelning som studieförbunden har.

Vi följer lagarna (GDPR) kring personuppgifter.

Varmt välkommen!

Veckodag: Torsdag
Tid: 19:00-20:00
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

15 juni, 2023

  • Kurs
  • Distans

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av CAMERA NATURAs kostnadsfria digitala sändningar fortsätter nr2 2023 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
SV Västmanland
Lysgränd 1
72130 VÄSTERÅS

Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Västmanland

Highlights