Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Chokladprovning 23 oktober 2020

SV Västerbotten
Kursinformation
Umeå
2 timmar på 1 tillfälle
2020-10-23 19:00
395 SEK

Kursbeskrivning

Vi lär oss om kvalitetschoklad kakaon olika egenskaper och hälsoeffekter samt smakar oss genom dess exotiska historia. Efter denna chokladprovning är du garanterat en finsmakare med gott hjärta. Under hela provningen avnjuter vi utsökt choklad i olika former av hög kvalitet.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledaren
Jenny Berg chokladexpert och grundare av Norrlands första chokladfabrik. Jenny jobbar med Bean-to-bar-produktion och enbart med ekologiska och rättvisa råvaror. Läs mer om Jenny på hennes hemsida chokladjenny.se.

Presentkort
Har du presentkort? Meddela i så fall detta (samt namn på leverantör av presentkort och nr/kod) vid anmälan för att inte få en faktura. Vid presentkort för två måste båda personer anmälas separat och med nr/kod. Detta för att två platser ska bli reserverade. Presentkort medtages även och lämnas till ledaren på träffen.

Önskar du ge bort presentkort? Du kan beställa via beställningsformulär ringa 090-125585 eller komma förbi på Kungsgatan 42. Det går även bra att boka en plats åt den du önskar ge provningen och välja "annan betalare". Ange då även din egna (givarens) e-post för att mottagaren av presenten inte ska få bekräftelsen. Gåvobevis finns här att skriva ut här!

Frågor
Anmälan/faktura: umea@sv.se 090-12 55 85
Innehåll/upplägg: malin.gruffman@sv.se 072-595 49 26

Bra att veta
Bekräftelse på anmälan/kallelse och inbetalningskort skickas ut senast 1 vecka före kursstart.

OBS: Meddela oss innan om ni har några allergier. Chokladen går att få som Mjölkfri sojafri glutenfri nötfri och vegansk!

Gällande Covid-19
Då vi inte vet hur status ser ut kopplat till Covid-19 under hösten reserverar vi oss för att denna kurs/arrangemang/cirkel kanske behöver flyttas fram till senare tillfälle förläggs utomhus eller sker på distans. Vi uppdaterar information löpande samt meddelar anmälda deltagare. Anmälan är ej bindande om upplägget/förutsättningarna förändras.
Veckodag: Fredag
Tid: 19:00-20:30
Lokal: Kungsgatan 42 1 tr
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Chokladprovning 23 oktober 2020.

SV Västerbotten

SV Västerbotten - Kurser för din fritid

Studieförbundet Vuxenskolan Västerbotten 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Västerbotten

Kontaktuppgifter till SV Västerbotten

SV Västerbotten

Norra Obbolavägen 89
90422 Umeå

Recensioner
Bli den första att recensera Chokladprovning 23 oktober 2020!

Liknande kurser