Foto - Lär känna din systemkamera - intresseanmälan hösten 2024

SV Västerbotten, i Umeå
Längd
21 timmar på 7 tillfällen
Pris
1 395 SEK
Längd
21 timmar på 7 tillfällen
Pris
1 395 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vårens kurs har startat. Här kan du anmäla intresse för kurs till hösten. Vi kommer sedan att höra av oss till dig om tid och datum när dessa är fastställda. Du kan då bestämma om kursen passar dig och du har möjlighet att delta. Intresseanmälan är ej bindande.

Har du skaffat en systemkamera men fastnat i autoläget? Vill du komma igång och lära dig fotografera med kamerans manuella funktioner och ta bättre och mer intressanta bilder? Då är denna kurs något något för dig.

Kursen tar upp grundläggande fototeknik: bländare, slutare, vitbalans, ISO, exponering, brännvidd mm.

Vi lär oss även grunderna i bildkomposition och gör olika praktiska övningar utifrån det vi lärt oss.

Upplägg
6 måndagskvällar kl 18.30-20.45 och en söndag kl 14.00-16.15. Under helgträffen har vi praktiska övningar utomhus i dagsljus.

Datum:

Förkunskaper
Inga förkunskaper av manuell fotografering krävs, men det är en fördel om du bekantat dig lite med din kamera och fotograferat med minst auto-läget.

Kursmaterial
Ta med din egna digitala systemkamera och handbok. Deltagarna får ett kompendium under kursen.

Kursledare
Erik Eriksson, fotograf, är vår mycket omtyckta och pedagogiska lärare i fotografering. Erik älskar att hjälpa människor att utveckla sitt intresse och sina kunskaper i fotografering.

Frågor
Rörande anmälan/faktura: 090-125585, umea@sv.se
Rörande kursinnehåll/upplägg: Malin Gruffman ; malin.gruffman@sv.se, 072-595 49 26

Bra att veta
Efter anmälan får du bekräftelse via e-post. Om denna uteblir, kontakta oss så att vi kan se så att din anmälan kommit in. Vi skickar sen kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart. Kallelse/faktura skickas via e-post!

Anmälningsvillkor
Din anmälan är bindande. Du har möjlighet att ångra din anmälan inom 14 dagar från den dag du anmält dig.
Om du vill utnyttja din ångerrätt måste du meddela detta till oss på Vuxenskolan på ett klart och tydligt sätt innan ångerfristen löper ut. Återtagande av anmälan efter 14 dagar kan endast ske vid varaktigt studiehinder där intyg kan visas upp, tex läkarintyg. En administrativ avgift tas då ut. Läs fullständiga anmälningsvillkor i anslutning till anmälningsformuläret).

Veckodag:
Tid: 01:00-01:12
Lokal: Kungsgatan 42
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Foto - Lär känna din systemkamera - intresseanmälan hösten 2024 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Västerbotten
Norra Obbolavägen 89
90422 Umeå

Studieförbundet Vuxenskolan Västerbotten 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Västerbotten

Highlights