Fotografering grundkurs dagtid

SV Kalmar län, i Kalmar
Längd
12 timmar på 4 tillfällen
Pris
1 250 SEK
Nästa kurstillfälle
22 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar på 4 tillfällen
Pris
1 250 SEK
Nästa kurstillfälle
22 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Drömmer du om att skapa fantastiska bilder och förstå konsten bakom varje perfekt ögonblick? Då är vår grundkurs i Foto med systemkamera det perfekta steget för dig! Ni får professionell handledning av fotograf Emma-Jessica som är ledare för kursen. Här har du även ett bra tillfälle att träffa likasinnade och dela din kunskapsresa med andra fotoentusiaster.

Målgrupp:
Passar för dig som är nybörjare och vill ta dina foton till nästa nivå. Det är en fördel om du kan grunderna i din kamera, resten lär du dig längs vägen.

Upplägg:
I den här fotokursen kommer vi först gå igenom grunderna när det gäller inställningar i kameran. I kursen kommer vi både gå igenom bildkompositioner, ljussättning och hur man lyckas ta en bra bild. Vi kommer att fotografera och diskutera kring bilderna vi tagit. Under 4 kurstillfällen blandar vi teori med praktiska övningar.

Material:
Du använder din egna systemkamera. Övrigt material får på plats.

Ledare:
Emma-Jessica Johansson och jobbar som fotograf och har gjort det sedan 2015.
Foto har alltid varit ett stort intresse ända sen hon var liten. Hon har gått utbildningar inom foto, studiofoto, produktfoto, reklamfilm och kortfilm. Fotograferar till vardags allt från bröllop till reklam för företag. Läs mer om Emma-Jessica här: https://www.studioemmajessica.se/

Lokal:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan, har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett. Kaffe/the och enklare fika finns att köpa, betalning via swish eller kontant.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart, där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges.
Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare. Vid fullbokad kurs, anmäl gärna reservplats.

Veckodag: Tisdag
Tid: 15:30-16:45
Lokal: Polhemsgatan 16
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

22 oktober, 2024

  • Kurs
  • Kalmar

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Fotografering grundkurs dagtid och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Kalmar län
Polhemsgatan 16
39239 Kalmar

Studieförbundet Vuxenskolan - Kalmar län

Studieförbundet Vuxenskolan i Kalmar län är en folkbildningsaktör som erbjuder kreativa mötesplatser över hela länet. Vi vill ge människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vi arbetar för att vara en lokal kraft för samhällsutveckling. SV är folkbildningens mest...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kalmar län

Highlights