Visa kurser.se som: Mobil

Aktie- och fondkunskap, grundkurs

SV Jönköpings Län
Kursinformation
Plats: Vetlanda
Längd: 18 timmar på 6 tillfällen
Startdatum: 2018-09-05 18:30
Pris: 1 150 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning
Aktiekunskap - Lägg grunden till rikare aktieliv. Vår nybörjarkurs vill vi inspirera och skola in dig på ett långsiktigt och regelbundet sparande i aktier och fonder. Med grundläggande kunskaper om aktiemarknaden får du en perfekt start för en mer aktivt förvaltning. Vi vänder oss till dig som vill börja spara i aktier eller redan spara i enskilda aktier eller fonder. Köpa förvalta sälja - vi tar allt från början.

BRA ATT VETA
Inga förkunskaper krävs
- Studiematerial boken "Aktie- och fondhandboken" av Björn Wilke.
- Kostnad för boken tillkommer på fakturan med 160 kr. Meddela vid anmälan om du redan har boken eller vill köpa den på annat sätt.
- Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl annars kommer den med vanlig post.

LEDARE
Vår kursledare Patrik Wallenberg är till vardags förvaltningschef för hedgefonden 10TEN Kvanthedge och medlem i aktiespararna i Vetlanda.

FRÅGOR?
Kontakta Veronica Josefsson verksamhetsutvecklare 0383- 75 51 82
veronica.josefsson@sv.se

Veckodag: Onsdag
Tid: 18:30-20:45
Lokal: Stationsgatan 5D

SV Jönköpings Län

Aktivera dig på fritiden - gå en kurs hos SV - Jönköpings Län

SVs viktigaste uppgift som folkbildningsaktör är att erbjuda verksamhet som bidrar till att stärka och utveckla demokratin, göra det möjligt för människor att påverka sin livssituation och delta i samhällsutvecklingen. Genom studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar och andra former av stödverksamhet vill...


Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Kontaktuppgifter till SV Jönköpings Län

SV Jönköpings Län

Huskvarnavägen 40
554 54 Jönköping

Tel: 036-19 00 40
www.sv.se