Lär dig Bindvävsstretch, workshop

SV Halland, i Kungsbacka
Längd
2 timmar på 1 tillfällen
Pris
200 SEK
Nästa kurstillfälle
8 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 timmar på 1 tillfällen
Pris
200 SEK
Nästa kurstillfälle
8 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Spändhet och stelhet i kroppen ligger bakom många av de smärtbesvär som den moderna människan dras med. I denna cirkel får vi möjlighet att gemensamt utforska olika övningar för att främja avslappning och ökad rörlighet i kroppen. Resultaten är ofta direkt kännbara.

Målgrupp
Denna cirkel är egentligen för oss alla eftersom de flesta av oss går runt med spänningar som orsakar stelhet och smärta. Däremot vill jag skicka ut en extra uppmuntran till dig som besväras av stelhet och smärta eller som känner någon som gör det.

Mål
Det är min förhoppning att varje deltagare lämnar denna cirkel med stärkt självförtroende, ökad rörlighet och verktyg för att fortsatt på egen hand kunna avhjälpa framtida stelhet och spändhet.

Innehåll
Jag kommer att instruera stående stretchövningar som vi utför tillsammans i grupp. Det kommer även finnas tid till frågor och samtal.

Studiematerial
Det material som vi bedömer att du behöver för ett framgångsrikt deltagande kommer att finnas på plats.
Ta gärna på dig bekväma kläder.

Gruppstorlek
Minsta gruppstorlek är fem deltagare med plats för fler.

Om kursledaren
Sebastian Brander som är cirkelledare för denna kurs är utbildad Osteopat och möter smärta dagligen i sitt kliniska arbete. Därför har han god teoretisk och praktisk erfarenhet av vad som orsakar kroppslig smärta samt vad som vanligen krävs för att direkt lindra och förhoppningsvis på sikt helt upplösa orsaken bakom smärtupplevelsen.
Sebastian har även fördjupat sig inom Mindfulness och har god erfarenhet av att tillsammans med sina klienter utforska medvetandeövningar ämnade att lindra upplevelsen av smärta. Detta är något som vanligen ger direkta mätbara resultat och något som Sebastian använder sig av regelbundet i kliniken.
Han har ett brinnande intresse för inre utforskande och självförverkligande samt pratar gladeligen mycket och länge om detta med vem helst som visar ett ömsesidigt intresse. Sebastian är certifierad Mindfulness-instruktör med en specialisering gentemot facilitering av diversifierade, jämställda, inkluderande och tillgängliga gruppsamtal.
Veckodag: Onsdag
Tid: 19:30-21:00
Ledare: Sebastian Brander
Lokal: Energigatan 9
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

8 oktober, 2024

  • Kurs
  • Kungsbacka

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Lär dig Bindvävsstretch, workshop och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Halland
falkenberg

Studieförbundet Vuxenskolan - Halland

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...

Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Highlights