Visa kurser.se som: Mobil

Utveckla din kreativitet genom skrivande - skrivövningar och kreativa utmaningar

Skrivplaneten.se
Kursinformation
Distans
Tillgång i 1 år från inköpsdatum, cirka 50 h

Kursen sker online – startdatum pågående
4 900 SEK inkl. moms
Medveten kreativitet

Kursbeskrivning

Medveten kreativitet

I det här onlineprogrammet jobbar du med olika aspekter av din kreativitet i en tydlig och guidad process. Du får reflektera över hinder och blockeringar, upptäcka metoder som vässar idéarbetet, öka ditt kreativa mod och får konkreta verktyg som hjälper dig att fortsätta hålla i din utveckling när programmet är slut.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs.

Företagare, medarbetare, kreatör, inspiratör, chef eller ledare. Programmet lämpar sig för dig som behöver en kick i idéarbetet och bli kreativare i vardagen – i jobbet och på fritiden.

Kursinnehåll

Medveten kreativitet består av 12 moduler med en avgränsad kreativ utmaning i varje del.

Exempel på teman: Din kreativa personlighet, Dina hinder, Skrivtekniska råd & tips och Kreativt idéarbete.

Under hela perioden har du tillgång till Medveten kreativitets Facebookgrupp där du kan möter kursledaren andra som går programmet för att ställa frågor, få stöd och delta i diskussioner.

Varje modul innehåller:

  • En kort video
  • Kortare läsning om modulens tema
  • Tre fördjupade övningar - där du använder skrivandet som metod
  • Reflektionsblad
  • Hela perioden har du tillgång till Medveten kreativitets Facebookgrupp där du träffar kursledaren och nätverkar med andra deltagare i programmet.

Upplägg

Programmet utförs självständigt, med möjlighet att vara aktiv i Facebookgruppen. Där presenteras regelbundet tillfällen för frågestunder - samt gemensamma digitala aktiviteter om sådana arrangeras.

Kursledare

Programmet är skapat och leds av Frida Spikdotter Nilsson – författare, utbildare och rådgivare inom storytelling och kreativitet. Frida driver portalen Skrivplaneten.se och skapar innehåll för personlig utveckling genom kreativitet och skrivande.

Skrivande

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Utveckla din kreativitet genom skrivande - skrivövningar och kreativa utmaningar.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Sara Pontander
Genom denna kurs fick jag inte bara övning i att skriva utan på ett djupare plan kontakt med min kreativitet. Mycket bra övningar som ger både eftertanke och kreativa ideer. Jag önskar att alla tog möjligheten att göra denna kurs. Bra också att du har tillgång till kursen ett helt år och kan göra modulerna när du vill.
Karolina
Vill du aktivt vill bli bättre på att skriva utifrån kreativitet, inre känsla? Du som älskar att skriva, men ibland känner dig som en robot som hakat upp sig på samma ord. Eller om du hämmas av prestationsångest inför varje korrekturrunda. Till dig som bara vill drömma dig bort i berättelsen, vars bränsle är kreativitet. Den här kursen har varit...
Visa hela
Thorunn Widö
När jag tagit mig tid att göra en övning känner jag mig alltid glad och upprymd, vill gärna dela med hela världen vad jag skrivit! Det är ett bra sätt att vrida och vända på perspektiven, ta ett steg tillbaka, skala bort och lägga till så texter blir mer jag. Jag har använt kursen för att bli mer kreativ i mitt skrivande i mitt företag (soci...
Visa hela

Skrivplaneten.se

Välkommen till Skrivplaneten!

Frida Spikdotter Nilsson på Skrivplaneten lär dig allt om storytelling, kreativitet och skrivande – för dig vill kommunicera kreativt, utveckla dig genom storytelling och upptäcka nya kapacitet genom skrivande. Digitala kurser och kreativa skrivövningar för dig som är nyfiken och...


Läs mer och visa alla kurser med Skrivplaneten.se

Kontaktuppgifter till Skrivplaneten.se

Skrivplaneten.se


Tel: 0739-87 58 57

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Utveckla din kreativitet genom skrivande - skrivövningar och kreativa utmaningar, fyll i följande uppgifter: