Visa kurser.se som: Mobil

Grundkurs i självbiografiskt skrivande ONLINE i direktsändning

Veronica Grönte – Författarskola.se
Kursinformation
Distans
4 dagar
2021-04-08 17:00
4 900 - 6 125 SEK inkl. moms
Grundkurs i självbiografiskt skrivande ONLINE i direktsändning /

Kursbeskrivning

Grundkurs i självbiografiskt skrivande - ONLINE i direktsändning

Vill du skriva en självbiografi och berätta om hur ditt liv vände och utvecklades? Vill du förmedla hopp? Är du kvinna? Då är denna online-skrivarkurs i direktsändning något för dig. Oavsett om du redan är en bit på väg i ditt skrivande eller om du inte alls kommit igång, har du stor nytta av denna skrivarkurs: Berätta om hur ditt liv vände – förmedla hopp

Onlinekurs i direktsändning, vad innebär det?

Denna typ av onlinekurs, innebär att hela gruppen möts i direktsändning under fyra halvdagar, se schema nedan. Vi använder programmet Zoom, där alla i gruppen ser och kan prata med varandra och där det går lätt att dela in i smågrupper.

Vi arbetar precis som om det vore en kurs i verkliga livet. Jag föreläser, vi reflekterar och jag delar ut skrivuppgifter som är korta modelltexter, alltid med ett speciellt syfte. Gruppen delas in i responspar i digitala rum. Helt ostört ger ni respons på varandras texter utifrån färdiga frågeställningar.

Att gå en kurs online i direktsändning, skiljer sig helt och hållet från en ”vanlig” webbkurs, där du sitter för dig själv och arbetar med olika uppgifter. Här blir du inspirerad av gemenskapen i gruppen. Det kan hända att du får en liten uppgift att göra till nästa dag vid några tillfällen, vi får se.

Torsdag-söndag 4-7 februari 2021

Torsdag och fredag
17.00 – 18.30 Skrivarkurs med bensträckare-pauser
18.30 – 19.10 Paus
19.30 – ca 21.00 Skrivarkurs med bensträckare-pauser

Lördag och söndag
09.00 – 11.00 Skrivarkurs med bensträckare-pauser
11.00 – 11.40 Paus
11.40 – 13.00 Skrivarkurs med bensträckare-pauser

Kursavgift
Boka-tidigt-pris: 4 900 kr (inkl. moms)

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Röster från kursdeltagare

Röster från fyra av deltagarna som gett kursen högsta betyg

– Så himla härlig kurs! En skön blandning mellan väl beprövad användbar struktur, rörlighet och humor och en hel del tårar. Veronicas skrivmallar var ett bra stöd! Förmågan att skriva gestaltande blev tillgängligt efter hand, eftersom de här mallarna gjorde allt så tydligt.

Stämningen i gruppen – åhhh… så fin… känslig och intimt med mycket respekt för varandra. Veronica är en charmig och proffsig ledare. Har lätt för att styra hela båten och samtidigt visa sårbarhet.
Sofia Sundquist, arbetar med yoga, hästar, drömmar, Ängelholm

– Kursen gav mig väldigt mycket. Jag har fått enkla, bra och tydliga verktyg för att börja bygga en berättelse med en röd tråd från grunden. Den starkaste upplevelsen under kursen var just verktygen, hur jag plötsligt gick från ingenting till en början på något. Jag fick en tankestruktur. Det som överraskade mig när jag använde Veronicas skrivmallar, var hur man med dessa enkla verktyg kan skapa bilder med ord, bilder som kan uppfattas av mottagaren.

Gruppen var riktigt go, att genast känna sig trygg och välkomnad i. Givande respons, när vi var indelade 2 och 2. Vi var alla där i samma syfte med samma mål och det bidrog såklart till gemenskapen. Gruppen gav bara kärlek.

Zoom är ett fantastiskt kommunikationsverktyg för onlinekurser i direktsändning.
Ingmari Svensson, rådgivare, Kyrkhult 

– Detta är en skrivarkurs som verkligen ger medel och verktyg för att komma vidare med ord och tankar som är svåra att sortera för att veta hur man ska uttrycka sig för att det ska bli intressant för andra. Jag trodde det skulle vara omöjligt att sortera allt man vill säga men alla verktyg och metoder har varit till stor hjälp. Utvecklingstrappan både utmanande och mycket givande. Man tvingas att släppa allt och öppna alla känslor.

Veronicas skrivmallar med frågeställningar överraskade mig. Att man med så få meningar kunde beskriva ett rum, en person och en känsla. Imponerande! Responsen 2 & 2 gjorde att jag började tro på min egen text och berättelse.

Veronica är inkluderande, tydlig, ger möjlighet till frågor, otroligt duktig och varm. Heja dig!!!
Ulrika Nilsson, projektledare, Alingsås

– Det som överraskade mig allra mest var att jag kunde, med hjälp av Veronicas frågeställningar/skrivmallar, skapa bilder med ord utifrån situation och känslor så bra att responsgivaren nästan till 100% kunde uppfatta det budskapet i undertexten som jag ville förmedla.

Kursen är bra upplagd så man känner sig anonym på rätt sätt, vilket känns bra då man öppnar på locket till mycket tankar och känslor. Jag hittade nya saker i mig själv som jag hade förträngt, då jag bar med mig dagens upplevelser till sängs och återvände för att skriva mer i Utvecklingstrappan vartefter.

Stämningen i gruppen var fantastisk, man ville bara vara ännu närmare varandra och lära känna personerna mer.
Weronica Ankarörn, konstnär/fotograf, Orlando, Florida

Video

Villkor för anmälan

BETALNING AV KURSEN

När du anmält dig till min kurs via Kurser.se, får du inom kort ett personligt mail från mig med länk till kursen på min hemsida. Du behöver då fylla i dina kontaktuppgifter och betala kursen med ditt bankkort. 

REGLER FÖR ANMÄLAN OCH AVBOKNING

BEKRÄFTELSE KONTROLLERAS

Du får bekräftelse på din beställning/ditt köp via mail och kontrollerar att alla uppgifter på beställningen är korrekta. Felaktigheter meddelas inom 8 dagar på mejl. 

BINDANDE ANMÄLAN

Din anmälan är bindande men inte personlig. Om du blir förhindrad att delta kan du själv finna en ersättare. Ersättare vid kurser med övernattning i mitt hem behöver först ha ett samtal med mig som är kursledare.

OM DU BLIR SJUK

Om du blir sjuk och kan visa läkarintyg, får du hela kursavgiften tillbaka förutom en administrationskostnad på 150 kr när kursen kostar upp till 3000 kr. När kursavgiften är högre än 3000 kr blir administrationskostnaden 500 kr. Ifall du blir sjuk nära kursstarten och mat redan är inhandlad, blir det ett avdrag även för matkostnaden.

BETALNING MOT FAKTURA

Vid val av faktura som betalningsmedel tillkommer en extra avgift på 150 kr inkl moms. Vi tillämpar betalningsvillkoret 14 dagar netto från fakturadatum för privatkunder och 30 dagar för stat, kommun och landsting. För privatpersoner ska dock kursavgiften vara betald före kursstarten. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. 

Privatpersoner betalar alltid fakturan före kursstart.

BETALNING MOT FAKTURA FRÅN UTLANDET

IBAN: SE2880000815050046551891

KURSER MED ÖVERNATTNING

Innan du anmäler dig till kurs med övernattning i mitt hem, talas vi vid på telefon. Din anmälan är giltig först efter detta samtal. Har du betalat kursen före vårt samtal och det visar sig att du inte vill delta eller att jag råder dig att avstå, återbetalas avgiften, förutom en administrationsavgift på 500-1000 kr beroende på vilken kurs det gäller.

ÅNGERRÄTT

Anmälan till kurserna är bindande. Du som konsument/privatperson har möjlighet att ångra dig inom 14 dagar från den dag du betalade. Om du skulle ångra dig mailar du och anger tydligt att du ångrar dig. Har du betalat kursen via ditt företag, har du ingen ångerrätt.

INSTÄLLD KURS

Om kursen ställs in på grund av kursledarens sjukdom, för få deltagare eller andra omständigheter som inte kunnat förutses (force majeure), betalas hela kursavgiften tillbaka. Det ges dock ingen ersättning för andra utlägg, som tex förlorad arbetsinkomst vid tjänstledighet, för beställda resor eller hotellrum som inte kan utnyttjas.

POLICY

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet under 10 år för att fullfölja avtalet gentemot dig.

NO SHOW-AVGIFT

Vid kostnadsfria kurser eller när en kurs har ett mycket lågt pris, praktiseras en ”no show-avgift”. Det innebär att om du inte kan komma och inte funnit en ersättare får du betala en ”no show-avgift”. Du får en faktura på 500 kr eller mer beroende på vilket kurs det gäller. Kontrollera dessa villkor för den kurs du vill anmäla dig till.

Kostnader

Boka-tidigt-pris: 4 900 kr (inkl. moms) vid bokning senast ca 1 månad före kursstarten - spara 1000 kr!

Ordinarie pris: 5 900 kr (inkl. moms)

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Grundkurs i självbiografiskt skrivande ONLINE i direktsändning.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 6 recensioner.

Ingmari Svensson, rådgivare, Kyrkhult
(5)
Detta är en kurs där du får enkla, bra och tydliga verktyg för att börja bygga en berättelse med en röd tråd från grunden. Den starkaste upplevelsen under kursen var verktygen. Hur jag plötsligt gick från ingenting till en början på något. Jag fick en tankestruktur. Det som överraskade mig när jag använde Veronicas skrivmallar, var hur man me...
Visa hela
Ulrika Nilsson, projektledare, Alingsås
(5)
– Detta är en skrivarkurs som verkligen ger medel och verktyg för att komma vidare med ord och tankar som är svåra att sortera för att veta hur man ska uttrycka sig för att det ska bli intressant för andra. Jag trodde det skulle vara omöjligt att sortera allt man vill säga men alla verktyg och metoder har varit till stor hjälp. Utvecklingstrappa...
Visa hela
Lotta Ottosson, familjehemssekreterare & pensionär, Eksjö
(4)
– Om det är en självbiografi du vill skriva ger denna kurs verkligen en möjlighet att få verktyg att göra det på ett bra sätt, så att du effektiviserar och inte behöver skriva om så mycket. Dessutom är den riktigt rolig! Veronicas skrivmallar var bra för mig. Jag har annars svårt att få med sinnen som doft, hörsel, syn och känsel i mina texte...
Visa hela

Veronica Grönte – Författarskola.se

Välkommen till Författarskolan.se

Få bästa starten på ditt skrivprojekt hos Författarskola.se 

Författarskola.se ger dig verktyg för att få bästa starten på ditt skrivprojekt. Under skrivarkurserna tar jag hjälp av mina egna symboler, grafer och min röda tråd för att förklara hur en berättelse är uppbyggd, alltså hur berättandets grammatik ser ut. Vi analyserar...


Läs mer och visa alla kurser med Veronica Grönte – Författarskola.se

Kontaktuppgifter till Veronica Grönte – Författarskola.se

Veronica Grönte – Författarskola.se

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 586 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Grundkurs i självbiografiskt skrivande ONLINE i direktsändning, fyll i följande uppgifter:

Skrivarkurser med Författarskola.se

Författarskola.se erbjuder skrivarkurser för både nybörjare och erfarna skribenter. Här reflekterar två tidigare kursdeltagare över vad skrivarkurserna har gett dem.

Läs mer

Liknande kurser