Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Grundkurs i självbiografiskt skrivande ONLINE i direktsändning

Veronica Grönte – Författarskola.se
Kursinformation
Distans
4 dagar
2020-10-22 17:00
4 900 - 6 125 SEK
Grundkurs i självbiografiskt skrivande ONLINE i direktsändning /

Kursbeskrivning

Grundkurs i självbiografiskt skrivande - ONLINE i direktsändning

Vill du skriva en självbiografi och berätta om hur ditt liv vände och utvecklades? Vill du förmedla hopp? Är du kvinna? Då är denna online-skrivarkurs i direktsändning något för dig. Oavsett om du redan är en bit på väg i ditt skrivande eller om du inte alls kommit igång, har du stor nytta av denna skrivarkurs: Berätta om hur ditt liv vände – förmedla hopp

Onlinekurs i direktsändning, vad innebär det?

Denna typ av onlinekurs, innebär att hela gruppen möts i direktsändning under fyra halvdagar, se schema nedan. Vi använder programmet Zoom, där alla i gruppen ser och kan prata med varandra och där det går lätt att dela in i smågrupper.

Vi arbetar precis som om det vore en kurs i verkliga livet. Jag föreläser, vi reflekterar och jag delar ut skrivuppgifter som är korta modelltexter, alltid med ett speciellt syfte. Gruppen delas in i responspar i digitala rum. Helt ostört ger ni respons på varandras texter utifrån färdiga frågeställningar.

Att gå en kurs online i direktsändning, skiljer sig helt och hållet från en ”vanlig” webbkurs, där du sitter för dig själv och arbetar med olika uppgifter. Här blir du inspirerad av gemenskapen i gruppen. Det kan hända att du får en liten uppgift att göra till nästa dag vid några tillfällen, vi får se.

Torsdag-söndag 22-25 oktober 2020

Torsdag och fredag kväll
17.00 – 18.30 Skrivarkurs med kort paus
18.30 – 19.10 Paus
19.30 – ca 21.00 Skrivarkurs med kort paus

Lördag och söndag förmiddag
09.00 – 11.00 Skrivarkurs med kort paus
11.00 – 11.40 Paus
11.40 – 13.00 Skrivarkurs med kort paus

Kursavgift
Boka-tidigt-pris: 4 900 kr (inkl. moms) Fyll i formuläret "Se om kursen passar mig" innan du anmäler dig! Vid bokning senast den 22 september, endast 4900 - spara 1000 kr! 

Ordinarie pris: 5 900 kr (inkl. moms) Fyll i formuläret "Se om kursen passar mig" innan du anmäler dig!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Röster från kursdeltagare

Röster från tre av deltagarna som gett kursen högsta betyg

– Så himla härlig kurs! En skön blandning mellan väl beprövad användbar struktur, rörlighet och humor och en hel del tårar. Veronicas skrivmallar var ett bra stöd! Förmågan att skriva gestaltande blev tillgängligt efter hand, eftersom de här mallarna gjorde allt så tydligt.

Stämningen i gruppen – åhhh… så fin… känslig och intimt med mycket respekt för varandra. Veronica är en charmig och proffsig ledare. Har lätt för att styra hela båten och samtidigt visa sårbarhet.
Sofia Sundquist, arbetar med yoga, hästar, drömmar, Ängelholm

– Kursen gav mig väldigt mycket. Jag har fått enkla, bra och tydliga verktyg för att börja bygga en berättelse med en röd tråd från grunden. Den starkaste upplevelsen under kursen var just verktygen, hur jag plötsligt gick från ingenting till en början på något. Jag fick en tankestruktur. Det som överraskade mig när jag använde Veronicas skrivmallar, var hur man med dessa enkla verktyg kan skapa bilder med ord, bilder som kan uppfattas av mottagaren.

Gruppen var riktigt go, att genast känna sig trygg och välkomnad i. Givande respons, när vi var indelade 2 och 2. Vi var alla där i samma syfte med samma mål och det bidrog såklart till gemenskapen. Gruppen gav bara kärlek.

Zoom är ett fantastiskt kommunikationsverktyg för onlinekurser i direktsändning.
Ingmari Svensson, rådgivare, Kyrkhult 

– Detta är en skrivarkurs som verkligen ger medel och verktyg för att komma vidare med ord och tankar som är svåra att sortera för att veta hur man ska uttrycka sig för att det ska bli intressant för andra. Jag trodde det skulle vara omöjligt att sortera allt man vill säga men alla verktyg och metoder har varit till stor hjälp. Utvecklingstrappan både utmanande och mycket givande. Man tvingas att släppa allt och öppna alla känslor.

Veronicas skrivmallar med frågeställningar överraskade mig. Att man med så få meningar kunde beskriva ett rum, en person och en känsla. Imponerande! Responsen 2 & 2 gjorde att jag började tro på min egen text och berättelse.

Veronica är inkluderande, tydlig, ger möjlighet till frågor, otroligt duktig och varm. Heja dig!!!
Ulrika Nilsson, projektledare, Alingsås

Kostnader

Boka-tidigt-pris: 4 900 kr (inkl. moms) vid bokning senast ca 1 månad före kursstarten - spara 1000 kr!

Ordinarie pris: 5 900 kr (inkl. moms)

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Grundkurs i självbiografiskt skrivande ONLINE i direktsändning.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 6 recensioner.

Ingmari Svensson, rådgivare, Kyrkhult
(5)
Detta är en kurs där du får enkla, bra och tydliga verktyg för att börja bygga en berättelse med en röd tråd från grunden. Den starkaste upplevelsen under kursen var verktygen. Hur jag plötsligt gick från ingenting till en början på något. Jag fick en tankestruktur. Det som överraskade mig när jag använde Veronicas skrivmallar, var hur man me...
Visa hela
Ulrika Nilsson, projektledare, Alingsås
(5)
– Detta är en skrivarkurs som verkligen ger medel och verktyg för att komma vidare med ord och tankar som är svåra att sortera för att veta hur man ska uttrycka sig för att det ska bli intressant för andra. Jag trodde det skulle vara omöjligt att sortera allt man vill säga men alla verktyg och metoder har varit till stor hjälp. Utvecklingstrappa...
Visa hela
Lotta Ottosson, familjehemssekreterare & pensionär, Eksjö
(4)
– Om det är en självbiografi du vill skriva ger denna kurs verkligen en möjlighet att få verktyg att göra det på ett bra sätt, så att du effektiviserar och inte behöver skriva om så mycket. Dessutom är den riktigt rolig! Veronicas skrivmallar var bra för mig. Jag har annars svårt att få med sinnen som doft, hörsel, syn och känsel i mina texte...
Visa hela

Veronica Grönte – Författarskola.se

Välkommen till Författarskolan.se

Få bästa starten på ditt skrivprojekt hos Författarskola.se 

Författarskola.se ger dig verktyg för att få bästa starten på ditt skrivprojekt. Under skrivarkurserna tar jag hjälp av mina egna symboler, grafer och min röda tråd för att förklara hur en berättelse är uppbyggd, alltså hur berättandets grammatik ser ut. Vi analyserar...


Läs mer och visa alla kurser med Veronica Grönte – Författarskola.se

Kontaktuppgifter till Veronica Grönte – Författarskola.se

Veronica Grönte – Författarskola.se

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 577 recensioner.
Läs recensioner
Skrivarkurser med Författarskola.se

Författarskola.se erbjuder skrivarkurser för både nybörjare och erfarna skribenter. Här reflekterar två tidigare kursdeltagare över vad skrivarkurserna har gett dem.

Läs mer

Liknande kurser