Skriver jag på en bok?

Anita Goldmans Skrivarpensionat
Kursinformation
Distans

Beskrivning av Skriver jag på en bok?

Har du hållit på ett tag med att skriva på något som du hoppas, tänker eller planerar skall bli en bok? Undrar du om materialet håller? Om du hittat rätt i ditt upplägg? Om språket flyter på? Om dispositionen är den bästa?

Drömmer du om att någon annan än välmenande familjemedlemmar eller andra i din närvaro skall läsa och säga något om din text? Men du vet inte vart du skall vända dig ?

Och är du inte mogen för att få ett förlags utlåtande?

Har du inte möjlighet eller lust att åka på kurs?

Vill du jobba individuellt och  få helt personlig guidning, tips och gensvar?

Vill du ge dig i en tre månders process där du i mejl och telefonsamtal få respons på det du skriver av en välkänd professionell författare.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Kursen riktar sig till Dig som arbetar på ett bokprojekt eller som drömmer om att komma igång. Till Dig som inte längre vill göra övningar utan som vill arbeta mer målmedvetet på ditt projekt och komma i land. Till Dig som vill ha professionell personlig guidning och support för att  sätta igång, komma vidare och avsluta din idé om en bok.

Kostnader

Pris:

7200:- exkl moms (25 %)

Två telefonsamtal och tre läsningar.

Kursavsnitten bör genomföras inom 3 månader.

Kursanmälan görs genom att du skriftligen anmäler dig

per mejl  samt genom inbetalning av hela kursavgiften

till  postgiro 435 95 97 -4.

Anita Goldmans Skrivarpensionat

Anita Goldmans skrivarkurser

Skrivarpensionat med författaren Anita Goldman

– mycket mer än bara skrivarkurs

  • Det är möte i mycket vackra miljöer i Sverige och utomlands  och med en passionerad lärare som  är välkänd och professionell författare.

  • Det är god och riklig mat, vin om man vill och intressanta bordssamtal.

  • Det är alltid vackra hus som känns som hemma, men ändå rymliga nog att erbjuda alla en sängplats i enkel- eller dubbelrum.

  • Det är hänförande natur, det är lugna omgivningar, det är avskildhet och plats för att fokusera på Dig & Ditt och samtidigt självklar gemenskap.

  • Det är inspirerande skrivövningar och tid för fri skrivartid.

  • Det är samtal och ännu mera samtal med mig och med skrivarkamraterna om texterna, om lusten och rädslan att skapa. Om den personliga utgångspunkten, om litteraturen och förlagsvärlden, om livet och kärleken och vem vet, kanske lite om politiken och lite om anden...

Jag vill tacka för den fantastiska skrivkursen i helgen. Det var länge sedan jag blev så inspirerad och full med entusiasm inför livet och att skriva. ag tar med mig många bra tips och kommer att fortsätta utmana mitt skrivande mer framöver. Jag tar med mig en enorm inspiration, både vad gäller skrivandet men också hur jag vill leva mitt liv (mer grönska och mer livsglädje).  Stort stort tack! Maten var fantastisk! 
Mikaela Daleke , Österlen 2019

Helt magiskt med skrivarkurs hos Anita. Vi har upplevt något tillsammans som inte med lätthet låter sig förklara. Sara Silverskiold, Österlen 2018

Tusen tack för en fantastiskt rolig och inspirerande helg! Så många goda råd, intressanta samtal, läcker mat och själavårdande omgivningar! Så mycket vi hann med, och ändå gick dagarna alldeles för fort. Jag vet att du önskande respons och förslag på förbättringar/ändringar, men jag kommer inte på något. I så fall återkommer jag i ärendet. Ann Sofie Lindell, Österlen 2018

Mitt huvud nästan exploderade på vägen hem, så full av intryck var jag. Så roligt somr jag hade de dagarna hos dig har jag inte haft på åratal. Jag var uppspelt och glad och skrev som besatt på tåget hem. Liselotte Falguera,  Österlen 2018

Jag fick en jätteknuff framåt och känner mig upplyft, framför allt av din input  och alla övningar men också av den starka energin från varenda en i gänget. Man kände från timme ett att här kommer det att hända saker! 
Som jag sa i mobilen till en av döttrarna som ringde när jag precis kommit hem: Jag känner mig som en bubblande flaska med sockerdricka. Margareta Bremertz, Österlen, 
2019.

Mer information
Vänligen skicka en intresseanmälan för mer info om Anita Goldmans Skrivarpensionat.

Visa alla kurser med Anita Goldmans Skrivarpensionat

Intresseanmälan

Intresserad av Skriver jag på en bok? och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Skriver jag på en bok? !

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Skriver jag på en bok? , fyll i följande uppgifter: