Visa kurser.se som: Mobil

Lyft din kreativa förmåga i vardagen - ett mail i veckan under ett år

Skrivplaneten.se
Kursinformation
Distans
Ett mail i veckan under 52 veckor
Pågående från köp – ett mail i veckan under ett år
1 190 SEK inkl. moms
Ett kreativt år

Kursbeskrivning

Ett kreativt år - mailkurs

En kreativ påminnelse varje vecka som får dig att utvecklas i små överskådliga steg. Skrivövningar blandas med inspiration, tips och idéer kring hur du kan få in mer kreativitet i vardagen, stärka ditt idéarbete och få en mer innehållsrik och inspirerande tillvaro.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Ingen förkunskap krävs. För kreatörer, inspiratörer, företagare, coacher, egenföretagare, chefer och ledare. Kursen riktar sig till dig som vill utveckla ditt idéarbete och är intresserad av att jobba med utveckling av dig själv eller andra.

Kursinnehåll

  • Ett mail i inboxen på veckobasis under ett år.
  • Varierade utmaningar, överraskningar, skrivövningar och reflektioner.
  • Konkreta tips, idéer och metoder för att skapa en kreativare vardag.
  • En process som främjar ditt idéarbete och förbättrar din förmåga att hitta kreativa lösningar - för din business, ditt team eller dig själv som individ.

Upplägg

Du väljer själv hur mycket tid du lägger ner på varje utmaning, beroende på hur djup effekt du vill få av övningarna: 5 minuter till 2 timmar per vecka.

Kursledare

Mailkursen är skapad av Frida Spikdotter Nilsson – författare, utbildare och rådgivare inom storytelling och kreativitet. Frida driver portalen Skrivplaneten.se och skapar innehåll för personlig utveckling genom kreativitet och skrivande.

skrivövningar

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Lyft din kreativa förmåga i vardagen - ett mail i veckan under ett år.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Karin Fundell
“Ett kreativt år” är som att ha en liten klok och rolig person (Frida) i fickan som tittar upp varje vecka och drar det allra bästa ur mig. Övningarna är roliga och ögonöppnande. Inte övermäktiga och särskilt tidskrävande. Jag har definitivt fått mer lust och mod att skriva och göra min grej! Rekommenderas starkt.

Skrivplaneten.se

Välkommen till Skrivplaneten!

Frida Spikdotter Nilsson på Skrivplaneten lär dig allt om storytelling, kreativitet och skrivande – för dig vill kommunicera kreativt, utveckla dig genom storytelling och upptäcka nya kapacitet genom skrivande. Digitala kurser och kreativa skrivövningar för dig som är nyfiken och...


Läs mer och visa alla kurser med Skrivplaneten.se

Kontaktuppgifter till Skrivplaneten.se

Skrivplaneten.se


Tel: 0739-87 58 57

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Lyft din kreativa förmåga i vardagen - ett mail i veckan under ett år, fyll i följande uppgifter: