Visa kurser.se som: Mobil

Jallabina - prova på

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Falun
1 timme
2022-02-27 15:00
100 SEK

Kursbeskrivning

Om arrangemanget

JALLABINA® är en ny lätt men intensiv dansträning som blandar ljuvlig musik och härliga dansstilar från Mellanöstern med moderna inslag från tex. house, hip-hop och funktionella träningssteg. JALLABINA® kommer att få dig att studsa hem, svettig med ett leende på läpparna!

Innehåll och upplägg

Prova på tillfälle, 1 gång.

Blandningen mellan högt och lågt tempo med rytmer från Mellanöstern skapar en perfekt träningsbalans där både kondition och muskler byggs upp. Det här är ett sätt för dig att förbättra din styrka och flexibilitet. Du kommer att träna dina stora muskelgrupper och även komma åt de muskler som ofta stelnar till eller glöms bort - så som höfter, axlar och fingrar.

Jallabina på arabiska betyder "kom med oss" och är den perfekta mixen av orientaliska danssteg och fitness!

JALLABINA® är till för alla. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av orientalisk dans utan du kommer som du är med glatt humör och en vilja att lära dig. Fokus ligger inte på teknik utan på att ha roligt samtidigt som du tränar kroppen. Programmet är framställt så att varje deltagare, oavsett vana eller bakgrund kan vara med och ha kul.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs för att delta på passen.

 Ledare:

Hanna Rudolph är certifierad JALLABINA® instruktör som brinner för att sprida dansglädje! Hon har tidigare undervisat i orientalisk dans och har ägnat sig åt denna dansform sedan 2002.

 Kursmaterial:

Mjuka kläder, träningsskor, vattenflaska. Sjal runt höften för den som vill!

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Jallabina - prova på.

Medborgarskolan Mitt

Välkommen till Medborgarskolan! Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund, som sätter viljan att lära först. Vi är ett av landets största studieförbund och erbjuder kurser för alla inom ett stort antal områden - både fysiska kurser och distanskurser. En...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Jallabina - prova på!