Visa kurser.se som: Mobil

Skrivglädje – en fördjupningskurs i kreativt skrivande

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Uppsala
28 timmar
2019-10-01 17:00
1 545 SEK

Kursbeskrivning

Att skriva är att måla med ord, forma, fantisera och skapa. Verklighet eller fantasi spelar ingen roll. Det finns så mycket som kanske behöver komma ut; bara för din egen skull eller så vill du kanske dela ditt berättande med och för andra. På denna kurs får du möjlighet att komma igång med ett eget skrivprojekt eller komma vidare i din kanske redan pågående skrivprocess!

Innehåll
Vi ägnar oss åt lekfulla och kreativa skrivövningar i ett tillåtande klimat, bortom rätt och fel. På kursen får du möjlighet att komma igång mer med ett eget skrivprojekt eller komma vidare i din kanske redan pågående skrivprocess. Du behöver inte ha några förkunskaper eller ha gått en kurs tidigare för att kunna delta. På kursen delar vi och läser varandras texter och både ger och får vägledd positiv respons för bekräftelse, igenkänning och tillit. I denna fördjupningskurs kommer du också få mer tid och möjlighet att skriva vidare hemma på eget material mellan träffarna. Kursträffarna sker varannan vecka.

Upplägg
Kursen går varannan vecka i 6 veckor, samma dag och tid. Kursen omfattar 4x45 minuter per kurstillfälle plus en paus på 15 minuter varje gång:

1. Tisdag 1/10 kl. 17:00-20:15

2. Tisdag 15/10 kl. 17:00-20:15

3. Tisdag 29/10 kl. 17:00-20:15

4. Tisdag 12/11 kl. 17:00-20:15

5. Tisdag 26/11 kl. 17:00-20:15

6. Tisdag 10/12 kl. 17:00-20:15

Förkunskaper
Du behöver inte ha några förkunskaper eller ha gått en kurs tidigare för att kunna delta.

Kursledare
Suzanne Berg är utbildad skrivpedagog och leder flera olika skrivkurser i Stockholm och Uppsala. Hon brinner för att dela med sig av det som skrivandet kan ge som konstform, personlig utveckling och kreativ gemenskap. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Ta med dig block, penna och suddgummi. Om du föredrar att skriva på dator, ta med dig din bärbara dator och laddare. Vi kommer att arbeta med ledarens egna framtagna material och övningar.

Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Bra att veta
I våra lokaler finns kaffeautomater. Vill du köpa kaffe, te eller en kopp varm choklad, ta med en 10-krona.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skrivglädje – en fördjupningskurs i kreativt skrivande.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Skrivglädje – en fördjupningskurs i kreativt skrivande!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner