Visa kurser.se som: Mobil

Klättring - Familjekurs

Karbin Klätterhall
Kursinformation
Stockholm
4 timmar
Enligt överenskommelse

Kursbeskrivning

Här är kursen för dig som vill lära dig säkra med dina barn! Kursen ger dig Grönt kort som är ett krav för att du ska få säkra (vare sig barn eller vuxna). Vi har två alternativ på vår familjekurs. Antingen bokar du en privat instruktör eller så kommer du till vår fasta Familjekurs tider och går kursen tillsammans med andra.

Familjekurs Fast går du tillsammans med andra på fasta tider både på vardagar och helger.Familjekursen är uppdelad på 2 kurstillfällen:

DEL 1 Den första delen av kursen handlar om att lära sig säkra och hantera utrustningen samt hur du utövar topprepsklättring på en säkert sätt.Del 1 hålls på tisdagar kl. 18.00 och lördagar kl. 12.30 (Tänk på att du inte får säkra utan Grönt Kort efter del 1)

DEL 2 Det andra tillfället handlar om att repetera och gå igenom vad föräldrarna har lärt sig och göra att en s.k. uppklättring, ett teoretiskt och praktiskt nationellt prov.Del 2 hålls på torsdagar kl. 18.00 och söndagar kl. 12.30.

Uppklättringen ingår i del 2.Tänk på att du måste boka in båda tillfällena när du bokar Familjekursen.Vi rekommenderar att du är på plats 10 min innan kursen börjar.

Kurstid:  2 x 2 h

Vad ingår: All utrustning och uppklättring ingår.

Familjekurs Privat går du med egen instruktör när det passar bäst dig. Familjekursen är uppdelad på 2 kurstillfällen:

DEL 1 Den första delen av kursen handlar om att lära sig säkra och hantera utrustningen samt hur du utövar topprepsklättring på en säkert sätt.(Tänk på att du inte får säkra utan Grönt Kort efter del 1)

DEL 2 Det andra tillfället handlar om att repetera och gå igenom vad föräldrarna har lärt sig och göra att en s.k. uppklättring, ett teoretiskt och praktiskt nationellt prov.Del 2 hålls på torsdagar kl. 18.00 och söndagar kl. 12.30.

Uppklättringen ingår i del 2!

Tänk på att du måste boka in båda tillfällena när du bokar Familjekursen. Vi rekommenderar att du är på plats 10 min innan kursen börjar.

Kurstid:  2 x 2 h

Vad ingår: All utrustning och uppklättring ingår.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Barnfamiljer.

Kostnader

  • Familjekurs Fast: 1.095 kr för 1 vuxen och 1 barn (150 kr tillkommer för ytterligare 1 barn. Max 2 barn per vuxen). Barn bör vara minst 7 år på familjekursen.
  • Familjekurs Privat: 1.295 kr för 1 vuxen och 1 barn (150 kr tillkommer för ytterligare 1 barn. Max 2 barn per vuxen). Barn bör vara minst 7 år på familjekursen.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Klättring - Familjekurs.

Karbin Klätterhall

Karbin är en av Sveriges största anläggningar för inomhusklättring! Här finns också ett av världens största hjärtan för klättring i alla former. Vi älskar klättring och har i 19 år arbetat enligt mottot “klättring för alla”. Vem som helst ska...


Läs mer och visa alla kurser med Karbin Klätterhall

Kontaktuppgifter till Karbin Klätterhall

Karbin Klätterhall

Västberga Allé 60
126 30 Hägersten

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Klättring - Familjekurs!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser