Visa kurser.se som: Mobil

Bluessång avancerad

Helene Du Rietz Sångakademi
Kursinformation
Stockholm
15 timmar
2 600 SEK
Lärare : Helene Du Rietz

Info om Bluessång avancerad

Bluessång avancerad

I Stockholm finns det många bluesscener och jamscener varje vecka, varje helg. Det är roligt att sjunga och improvisera. Men det kan också vara lite läskigt. Vilken tonart ska jag sjunga i ? Vilket typ av ”stuk” vill jag ha? Kan jag visa det ? Hur räknar man in? I denna kurs förbereder vi oss på bluesjam situationen eller för dig som vill hitta ett band eller bara sjunga med en medmusikant. Vi får lära oss ett antal bra och kända låtar i 12 takters formatet som är det som funkar på Bluesjamscenen, vi testar de olika tonarterna för att hitta rätt för just dig, vi provar att sjunga i olika ”stuk” och dina kamrater får lära sig lite körstämmor så att vi kan jamma och sjunga tillsammans. Vi kommer att sjunga tillsammans den 18 december och ha en konsert med pianist men också besöka några jam tillsammans i slutet av terminen. Det här är kursen för dig som har sjungit ett tag. Du vill lära dig nya blueslåtar och bli en bättre live - sångare och jammare. Du vill få mer repertoar och jobba med några eget valda blueslåtar.

Prova på första gången gratis den 7 september!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Detta är kursen för dig som gillar Blues och vill bli bättre på att sjunga, lära dig nya låtar, vara på scen och improvisera. Ta gärna med dig en standard blueslåt som du själv väljer så får du hjälp att välja rätt tonart och konkret hjälp med hur man kommunicerar med medmusiker för att sjunga din låt.  Du kommer också att få lära dig andra  blueslåtar i lite olika stilar och göra improvisationsövningar.  Man får möjlighet att sjunga solo, får individuell coachning, mikrofonteknik och grundläggande bluesteori. För dig som vill utveckla dig som sångare och solist, öva dig på scenframträdande och som är intresserad av att frigöra rösten med fysiska övningar.  Vi kommer under kursens gång också att besöka ett antal bluesjam där vi kommer att framträda tillsammans men också få hjälp med att gå upp själv om man vill! 

Tid och plats

Varannan måndag 18.45 – 20.15

på Skolvägen 10 i Enskede. T – Sandsborg.

Vi har endast haft ett tillfälle på grund av sjukdom så det är möjligt att hoppa på kursen den 5 oktober. 

Kostnader

Pris 2600 :- för 10 gånger . Inklusive en konsert och minst ett jam.

Anmälningsavgift 500:-

Anmälan till höstens sångkurser: 

Betala gärna in anmälningsavgiften på 500:- eller hela beloppet 2600:-

1. Swisha eller sätt in önskad summa på mitt plusgirokonto 42 44 48-9. Glöm inte att skriva ditt namn! SWISH : 1230156380
2. Maila eller ring Helene och berätta vilken kurs du vill gå! 


Nu i dessa osäkra tider så erbjuder vi er 5 sånglektioner i det fall sångkursen måste ställa in eller en plats nästa termin. Ifall du själv blir sjuk kan du följa med i lektionen via en livesändning på Facebook. 

Helene Du Rietz Sångakademi

Helene Du Rietz Sångakademi

Helene Du Rietz Sångakademi

Helene Du Rietz  Sångakademi är en privat sångakademi som erbjuder privata sånglektioner, gitarrlektioner, sångkurser och workshops för grupper och körer med två olika lärare: Helene Du Rietz och Andy Fite! Undervisningen hålles i Stockholm av Helene och av Andy Fite enligt överenskommelse. Helene...


Läs mer och visa alla kurser med Helene Du Rietz Sångakademi

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bluessång avancerad.

Kontaktuppgifter till Helene Du Rietz Sångakademi

Helene Du Rietz Sångakademi

Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Bluessång avancerad!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 50 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser