Visa kurser.se som: Mobil

Seniorkör för nybörjare

Sångpedagog Maria Kellström
Kursinformation
Malmö
13 tillfällen
2019-08-29 13:00
945 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Kör för nybörjar seniorer - seniorkurs i Malmö

Seniorkör för nybörjare - seniorkurs i Malmö - Nu även i Seniorkör PLUS

Är du senior och vill sjunga i kör? Seniorkören för nybörjare kräver inga förkunskaper. 

I seniorkören får du ett generellt fokus på hur rösten fungerar men det handlar i första hand om att sjunga mycket tillsammans. Fokuset är att våga sjunga och få rösten att bära. Med glädje.

Det blir visor och sånger som du säkert sjungit förut, i duschen eller i bilen med radion på lite högre volym. Du kommer hit antingen varje vecka eller när du har möjlighet. Vid terminsslut anordnar MVS en fartfylld konsert som, ifall ni är redo, seniorkören medverkar i tillsammans med alla-kan-sjunga och solister.

Seniorkör PLUS

För dig som vill sjunga lite längre en en timme finns nu alternativet Seniorkör PLUS som istället för 60 min är 90 minuter. Dvs ett tillägg på 30 min för de som vill stanna kvar längre. Det är alltså samma kördeltagare men de som väljer PLUS får en halvtimme till. Detta alternativ kostar 1350 kr

Kursinnehåll:

  • Röstvård
  • Öka registeromfång
  • Interpretation
  • Gehör
  • Timing
  • Sceniskt uttryck
  • Självkänsla

Målgrupp

Passar dig som tycker det är underbart att sjunga men inte vågar, sjunger i smyg, som drömt om att vara med i en kör eller som bestämt dig för att äntligen våga öppna munnen och höja din stämma när nästa allsångshäfte dukas fram. Det är en nybörjarkurs, så du behöver inga tidigare kunskaper i att sjunga. .

Video

Kostnader

Seniorkören 60 min kostar 945 kr för 13 ggr (12 + konsert). Klippkortet gäller 12 månader från startdatum. Du kan komma varje vecka eller de gånger som passar dig.

Betalning sker genom ett klippkort som du aktiverar första gången du medverkar och gäller över två terminer. Det går också att betala per gång men det blir lite dyrare.

Seniorkör PLUS 90 min kostar 1350 kr för 13 ggr (12 + konsert). Klippkortet gäller 12 månader från startdatum. Du kan komma varje vecka eller de gånger som passar dig.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Seniorkör för nybörjare.

Sångpedagog Maria Kellström

Välkommen till Maria Voice Studio på sånglektioner

I en inspirerande, härlig mysig sångstudio utrustad med PA-anläggning mitt i centrala Malmö kan du antingen ta 10 sånglektioner á valfri längd där vi jobbar med de genrer eller behov du har som elev med fokus bara på dig eller...


Läs mer och visa alla kurser med Sångpedagog Maria Kellström

Kontaktuppgifter till Sångpedagog Maria Kellström

Sångpedagog Maria Kellström

Kellströms Tonit AB
Per Albin Hanssons väg 32
21432 Malmö

Recensioner
Bli den första att recensera Seniorkör för nybörjare!