Visar 1-20 av 50 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 50 träffar

Alla kan sjunga! Oavsett om du redan är musikalstjärna eller om du bara har sjungit i duschen tidigare kan en sångkurs hjälpa dig att utveckla din röst. Med rätt coachning kan du nå dina mål med din sång, oavsett om du siktar på en sångkarriär, vill komma in på en sång-/musikskola eller bara vill sjunga för att det är roligt. Stockholm erbjuder några av landets mest prestigefyllda sång- och musikskolor, där det krävs att du går på audition när du söker in. Då är det bra att ha övat olika sångtekniker så att du känner dig säker inför uppgiften.

Sånginspiration i Stockholm

Stockholm erbjuder mycket inspiration när det kommer till sång och musik. Här hittar du dels många konserter med världsartister på de stora arenorna men också klubbar och restauranger med livemusik i världsklass. Staden är fylld med inspiration och duktiga sångare, såsom Carola Häggkvist eller Eagle-Eye Cherry, som vill dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Några av de vackraste visorna i den svenska sångskatten handlar om Stockholm.

Sånglektioner för alla åldrar och nivåer

Vare sig du är barn, ungdom, vuxen eller senior – det finns sånglektioner för dig i Stockholm! Du kan vara nybörjare, erfaren eller något däremellan. Förutom det kan du även välja mellan intensivkurser, sommarkurser eller regelbundna, återkommande lektioner. Välj mellan över 70 olika kurser, helt beroende på den nivå du tillhör. Du kan ta privatlektioner eller gå en sångkurs på distans, om det passar dig bättre. 

Typiskt upplägg för sånglektioner

Det finns olika typer av sånglektioner, ofta sätter du ihop innehållet av kursen tillsammans med sångpedagogen eller kursledaren. Ni skräddarsyr efter dina behov, hur du vill lära dig att använda rösten och inom vilken genre. Sedan finns det också grupplektioner, till exempel körsång eller liknande där du utvecklar din sång tillsammans med andra. Där är schemat redan upplagt och passar till exempel utmärkt för dig som bara vill få in mer sång i vardagen. 

Känn efter vad målet med din röst är – att bli artist, sånglärare, musikalstjärna, körsångare eller hobbysångare? Hur långt du än vill komma så är kurser.se första steget. Hitta, sök och jämför mellan olika sånglektionskurser ovan!

Jämför kurser
Sånglektioner fyllda med glädje ...
Vocal Devotion

På Vocal Devotion hittar du engagerade sångpedagoger som arbetar för att du ska få en så trivsam sångstund som möjligt. Vocal Devotion tror starkt på att sång gör att människor mår bättre både fysiskt och psykiskt. Därför anordnar de sångkurser för alla som vill sjunga och må bra. Du kan välja att få personlig coaching, sjunga i små grupper eller i kör.

Läs mer
Sånglektioner i Stockholm
Vokalkraft

Utveckla sin sångröst hos Vokalkraft i Stockholm. Här hjälper Örjan Gotensjö dig att ta din sång till nya nivåer, oavsett om du är nybörjare eller vill ha avancerad sångcoachning. 

Läs mer