Visa kurser.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en kurs? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Blues, jazz och gospel sångkurs

Helene Du Rietz Sångakademi
Kursinformation
Stockholm
15 timmar
2 600 SEK
Svenska

Info om Blues, jazz och gospel sångkurs

Afroamerikansk sång - jazz, blues, soul och gospel

Varannan måndag med start den 7 september kl 17.00 - 18.30 . Vi har endast haft ett tillfälle på grund av sjukdom så det är möjligt att hoppa på kursen den 5 oktober. 

Detta är kursen för dig som gillar afroamerikansk musik och vill prova lite olika typer av låtar och stilar ! Vi sjunger upp och använder både bröst och huvudklang. Vi improviserar och får lära oss låtar med vokala kompstämmor och solopartier som vi sedan får öva oss på att vara solister i. Vi gör olika improvisationsövningar i jazz, gospel, blues, soul och gospelstil. Vi får möjlighet att sjunga låtar solo och i stämmor och får individuell coaching. Mikrofonteknik och lite grundläggande afroamerikansk musikteori ingår. För dig som vill utveckla dig som sångare och solist och som är intresserad av improvisation i dessa olika genrer och av att frigöra rösten med fysiska övningar. 

CORONA SAFE (Så gott det går) Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har god vädring, stor körlokal med mycket plats,  2 meters avstånd mellan varje deltagare och vi använder inte samma mikrofoner.  Vi fikar inte tillsammans och självklart är ledare eller deltagare sjuka stannar man hemma. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

För dig som vill utveckla dig som sångare, körsångare och solist och som är intresserad av improvisation i dessa olika afroamerikanska genrer och av att frigöra rösten med fysiska övningar.  

Tid och plats

Varannan måndag 17.00 -18.30

Start 7 September, ojämna veckor. En av gångerna besöker vi ett av Stockholms bluesjamscener och sjunger tillsammans! Vi har endast haft ett tillfälle så det är möjligt att hoppa på kursen den 5 oktober. 

KONSERT 18 december 

Adress:  Skolvägen 10, Enskede. T - Sandsborg. 8 minuter från Skanstull.

Vid sjukdom kommer möjlighet att deltaga via livestreaming ges.  

Så här tycker några tidigare deltagare:

Bra: Helenes pedagogik, trygghet som sprider sig i gruppen. Öppenhet och professionalitet./ Britta

Kursen med dig (Helene) har öppnat nya dimensioner i livet för mig. Hur jag än funderar kan jag inte komma på någonting negativt med kursen. Gruppen som helhet består av fantastiska människor som sprider värme och glädje!

Det jag framför allt uppskattar med Helenes sångundervisning är att där finns både bredd och djup.Hon lockar med deltagarna på alla möjliga musikstilar och ut på improvisatoriska äventyr, är lekfull men väjer inte för det allvarliga. Helt enkelt en lärare att växa med på alla musikaliska plan./ Sten Carlberg

Jag är glad när jag går dit, glad när jag är där och full av energi när jag går därifrån! På köpet har jag utvecklat min sång över förväntan och dessutom hittat "min" röst. Härligt! Ann Wetterström

Kostnader

2600:-

Anmälningsavgift 500:- 

Plusgirokonto 42 44 48 - 9

Swish 1230156380

Helene Du Rietz Sångakademi

Helene Du Rietz Sångakademi

Helene Du Rietz Sångakademi

Helene Du Rietz  Sångakademi är en privat sångakademi som erbjuder privata sånglektioner, gitarrlektioner, sångkurser och workshops för grupper och körer med två olika lärare: Helene Du Rietz och Andy Fite! Undervisningen hålles i Stockholm av Helene och av Andy Fite enligt överenskommelse. Helene...


Läs mer och visa alla kurser med Helene Du Rietz Sångakademi

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Blues, jazz och gospel sångkurs .

Kontaktuppgifter till Helene Du Rietz Sångakademi

Helene Du Rietz Sångakademi

Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Blues, jazz och gospel sångkurs !

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 50 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser