Visa kurser.se som: Mobil

Workshop i kreativt skrivande

Frida Spikdotter Nilsson
Kursinformation
Stockholm
7 timmar
2 000 - 2 500 SEK inkl. moms
Kommande starter
Stockholm
2022-09-21  
2 000 SEK
2022-10-18 09:00  
2 500 SEK
2022-11-08  
2 000 SEK
2022-09-21 - Två platser kvar!  
2 500 SEK
2022-11-08 - Fyra platser kvar!  
2 500 SEK
Svenska
Workshop, skrivande, kreativitet

Kursbeskrivning

Mina skrivworkshops får deltagarna att glömma världen utanför för en stund. Vi gör övningar som får oss att skratta – och skrattet är viktigt för skrivandet. Det avdramatiserar och avväpnar. Jag är en fena på att skapa en trygg gemenskap i gruppen. Min övertygelse är att trygga och glada människor vågar öppnar upp för kreativa tankar och blir bättre på att se sin egen kapacitet.

Med dig hem får du material, skrivtips och en plats på mitt digitala upplägg Ett kreativt år där du kan fortsätta utforska din process via skrivande och tankeutmaningar.

Mer om mig hittar du på min sajt Spikdotter.se! 

Målgrupp

Workshopen hjälper dig att sätta igång ditt kreativa flow genom skrivande. Vi gör ett antal skrivövningar – enskilt och i gruppen – delar texter med varandra och ser vad som händer.

Kursen är för dig som vill komma vidare i ditt skrivande, få ny energi och träffa andra som också använder skrivandet som metod för att utforska fler dimensioner i livet. 

Syftet är i första hand att ha en rolig och utvecklande dag där nya upptäckter står i får plats! Ta med ett öppet sinne och tro på din egen förmåga. 

Kostnader

Pris, tid och geografi

Kursen kostar 2.500 kr (ink. moms) för en heldag (7 h - ink.lunchpaus) och hålls i Stockholm (kan ordnas digitalt deltagande på distans, men upplägget är i grunden analogt)

Jag antar max 10 deltagare per grupp.

Under dagen bjuder jag på fika och förfriskningar så att vi orkar skriva, så klart - lunchmat står du dock själv för!  

Om du har frågor och funderingar kan du ställa dem till mig genom att göra en intresseanmälan här på Kurser.se! 

Kursledare

Jag heter Frida Spikdotter Nilsson och är författare, skrivcoach och rådgivare inom storytelling och kommunikation. Jag har jobbat med skrivande i olika former i över 25 år och anlitas idag som skrivcoach av både ledare, privatpersoner, egenföretagare och människor med författardrömmar. 

För mer information - ta gärna kontakt via intresseanmälan här på Kurser.se så berättar jag mer om hur jag jobbar! 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Workshop i kreativt skrivande.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 4 recensioner.

Kicki
Så skön dag! Berikande att höra andras delningar i gruppen. Prestationsångesten och stressen när jag kom var helt borta när jag gick. Glad att jag unnade mig en dag bara för mig.
Minna H
Var på workshopen hösten 2019. Älskade att vi jobbade utan datorer och mobiler och tyckte om blandningen av övningar och prat. Jag gick med mig både idéer och inspiration att jobba vidare i mitt skrivande och en massa verktyg och tips. Jättetack för en härlig dag!
Lena
Frida har en förmåga att skapa en härlig, lättsamt och inbjudande miljö. I hennes närvaro kan pennan inte annat än flöda. Dessutom inget flum. Energin hos deltagarna - det var så jäkla KUL!

Frida Spikdotter Nilsson

Välkommen till din egen kreativitet!

Jag heter Frida Spikdotter Nilsson och inspirerar dig att hitta skrivandets förlösande kraft i vardagen och livet. Jag är författare, skrivcoach och rådgivare inom storytelling och kreativitet och har haft skrivandet som yrke i halva mitt liv. Med mitt eget skrivande...


Läs mer och visa alla kurser med Frida Spikdotter Nilsson

Kontaktuppgifter till Frida Spikdotter Nilsson

Frida Spikdotter Nilsson


Tel: 0739-87 58 57

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 15 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Workshop i kreativt skrivande, fyll i följande uppgifter: