Visa kurser.se som: Mobil

Kreativ skrivarkurs online - Ett klurigt mail i veckan från Spikdotter.se

Frida Spikdotter Nilsson
Kursinformation
Distans
Ett mail i veckan under 52 veckor
Pågående från köp – ett mail i veckan under ett år
1 190 SEK inkl. moms
Ett kreativt år

Kursbeskrivning

Ett kreativt år - mailkurs via Spikdotter.se

Mailkursen Ett kreativt år är mer än en kurs i skrivande - det är ett sätt att hålla din kreativitet levande i vardagen. I kursen blandas skrivövningar med inspiration, tips och idéer kring hur du kan få in mer kreativitet i livet, stärka ditt idéarbete och få en mer innehållsrik och inspirerande tillvaro.

Hur går det till?

Du får ett mail i veckan med en liten uppgift, övning eller bara en uppmaning att reflektera över en viss fråga kopplat till din egen kreativitet. Skrivandet är metoden, men vissa övningar handlar endast om att få nya perspektiv på tillvaron. Det är balans mellan tanke och konkreta övningar. 


Att välkomna ett mer kreativt liv sker inte över en natt, därför har jag gjort kursen i små steg och över lång tid. Oroa dig inte om du ibland tappar lite fokus, det är vanligt. Men du kommer för alltid ha övningarna i din inbox att plocka fram när du vill - samt på Spikdotter.se där alla ligger kronologiskt på din personliga kurssida.

Processen är personlig och blir din egen resa - fokus ligger inte direkt på ”Så skriver du en bra novell...”, utan snarare kanske: gå till en kyrkogård… vad ser du? Gå hem och skriv. Om och som sagt - det är blandat med små inspirerande tankenötter, skrivuppgifter, utmaningar…. 


Som startmotor för kreativiteten är den här processen rena dynamiten! Är det det du behöver så har du kommit rätt…

Varma kreativa hälsningar!

/ Frida Spikdotter Nilsson

Målgrupp

Ingen förkunskap krävs. För kreatörer, inspiratörer, företagare, coacher, egenföretagare, chefer och ledare. Kursen riktar sig till dig som vill utveckla ditt idéarbete och är intresserad av att jobba med utveckling av dig själv eller andra.

Kursinnehåll

  • Ett mail i inboxen på veckobasis under ett år.
  • Varierade utmaningar, överraskningar, skrivövningar och reflektioner.
  • Konkreta tips, idéer och metoder för att skapa en kreativare vardag.
  • En process som främjar ditt idéarbete och förbättrar din förmåga att hitta kreativa lösningar - för din business, ditt team eller dig själv som individ.

Upplägg

Du väljer själv hur mycket tid du lägger ner på varje utmaning, beroende på hur djup effekt du vill få av övningarna: 5 minuter till 2 timmar per vecka.

Kursledare

Mailkursen är skapad av Frida Spikdotter Nilsson – författare, skrivcoach och rådgivare inom storytelling och kreativitet. Frida driver portalen Spikdotter.se och skapar innehåll för personlig utveckling genom kreativitet och skrivande.

skrivövningar

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kreativ skrivarkurs online - Ett klurigt mail i veckan från Spikdotter.se.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Karin Fundell
“Ett kreativt år” är som att ha en liten klok och rolig person (Frida) i fickan som tittar upp varje vecka och drar det allra bästa ur mig. Övningarna är roliga och ögonöppnande. Inte övermäktiga och särskilt tidskrävande. Jag har definitivt fått mer lust och mod att skriva och göra min grej! Rekommenderas starkt.

Frida Spikdotter Nilsson

Välkommen till din egen kreativitet!

Jag heter Frida Spikdotter Nilsson och inspirerar dig att hitta skrivandets förlösande kraft i vardagen och livet. Jag är författare, skrivcoach och rådgivare inom storytelling och kreativitet och har haft skrivandet som yrke i halva mitt liv. Med mitt eget skrivande...


Läs mer och visa alla kurser med Frida Spikdotter Nilsson

Kontaktuppgifter till Frida Spikdotter Nilsson

Frida Spikdotter Nilsson


Tel: 0739-87 58 57

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 15 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Kreativ skrivarkurs online - Ett klurigt mail i veckan från Spikdotter.se, fyll i följande uppgifter: