Skrivarkurs i Stockholm - Grundkurs

Veronica Grönte – Författarskolan.se
Längd: 2 dagar
Plats: Stockholm
Startdatum: 2017-04-01
Pris: 2 990 - 3 590 SEK

Info om Skrivarkurs i Stockholm - Grundkurs

Gå skrivarkurs och lär dig skriva - Stockholm

Starta ditt skrivprojekt med de bästa verktygen! Behöver du hjälp att strukturera ditt material och få liv i dina karaktärer? Min skrivmetodik ger dig en praktisk och vass utgångspunkt.

En skrivarkursdeltagare sa nyligen att hon tack vare mina förklaringsmodeller och övningar nu äntligen börjar förstå sammanhangen kring struktur och karaktärsgestaltning. Saker och ting faller på plats och hon tar tag i sitt skrivprojekt med förnyad glädje och tro på sig själv.

Kursinnehåll
Klassisk berättarteknik med nyslipade verktyg lockar fram, medvetandegör och utvecklar vars och ens inneboende talang. Korta föreläsningspass varvas med lättillgängliga skrivövningar. Dramaturgin, berättandets grammatik, är utgångspunkten. 

Parallellt med övningar kring struktur, karaktärer och gestaltning, flödesskriver vi till inspiration av bild- och symbolkort. Så här kan vi kan skapa en karaktär utifrån 4 slumpmässigt dragna bild- och ordkort. Se filmen. Vi bekantar oss dessutom en aning med enneagrammet som ger oss en vink om hur en väl sammansatt och trovärdig huvudkaraktär kan skapas.

Tid och plats
Lördag kl 10.00 – 17.30
Söndag kl 9.30 – 16.00
Plats: Centralt i Stockholm
Kursledare: Veronica Grönte
Kaffe samt dokumentation ingår.

Målgrupp

Denna skrivarkurs är uppskattad av både nybörjare och erfarna skribenter.

Kursen är till för dig som söker kunskap och praktiska verktyg för att kunna strukturera och gestalta din berättelse på ett sätt som berör läsaren. 

Kursen vänder sig till för dig som vill få nyckeln till berättelsens ”hemliga” rum och framgångsrikt börja använda dramaturgin i ditt skrivande. Kursen riktar sig både till dig som redan har ett skrivprojekt på gång och till dig som vill börja skriva.

Kostnader

Boka-tidigt-pris: 2 990 kr (inkl. moms) vid bokning senast den 1 mars - spara 600 kr!
Pris: 3 590 kr (inkl. moms)

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skrivarkurs i Stockholm - Grundkurs.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Veronica Grönte – Författarskolan.se

Få bästa starten på ditt skrivprojekt! Hej! Jag heter Veronica Grönte. Under mina skrivarkurser förklarar jag hur en berättelse är uppbyggd, alltså hur berättandets grammatik ser ut. Mina kursdeltagarna säger ofta: ”Det här skulle jag ha vetat för länge sedan." En unikt...


Läs mer och visa alla kurser med Veronica Grönte – Författarskolan.se