Visa kurser.se som: Mobil

Eget skrivande med coaching i skrivarstugan - fortsättningskurs inklusive mat och logi

Veronica Grönte – Författarskolan.se
Kursinformation
Plats: Tingsryd
Längd: 5 dagar
Pris: 6 950 - 8 950 SEK
Gå vidare till: Kursens hemsida

Kursbeskrivning

Fortsätt skriva på ditt skrivprojekt i Småland

Sommarkurs i Småland - Skrivarkurs för dig som tidigare gått grundkursen

Exklusiv femdagars skrivarvecka för dig som tidigare gått grundkursen. Du ägnar dig åt ditt eget skrivprojekt och får personlig coaching. Vi möts i trivsam, strandnära torpmiljö. Välkommen hem till mig!

Samvaron skapar en atmosfär av glädje och sinnesfrid där vi respekterar varandras integritet. När du presenterar dig för gruppen berättar du därför inte vad du arbetar med eller varför du valt att anmäla dig till skrivarkursen. Vi använder oss i stället av en alternativ presentation som skapar en lättsam öppning, på liknande sätt som vi gjorde under grundkursen.

Enskild författarcoaching
Du får enskild coaching, 2 x 40 min, då vi samtalar om din berättelses struktur och din huvudkaraktärs utveckling i förhållande till drivkraft och premiss. Under samtalen tar vi hjälp av dramaturgins verktyg och Enneagrammets personlighetstyper. 

Det är en fördel om du kan skicka en synopsis i förväg. Max 1 A4-sida, gärna tillsammans med berättelseskelettet. Maila materialet minst 1 vecka i förväg. Har du ingen synopsis, samtalar vi om de texter som du skriver under din vistelse. Har du läst något om Enneagrammet i förväg kan vi använda den kunskapen under den enskilda coachingen för att komma djupare i förståelsen av dina karaktärer. Jag är diplomerad Enneagram/practitioner och vi kan tillsammans utforska din huvudkaraktärs personlighet för att skapa bästa möjliga djup och framåtrörelse i din berättelse.

Vi talas vid innan du anmäler dig
Innan du anmäler dig vill jag berätta mera om upplägget. Var vänlig skicka mig ett mail, veronica@forfattarskola.se, så bestämmer vi en tid för ett telefonsamtal. Din anmälan är giltig först efter detta samtal. Har du betalat kursen före vårt samtal och det visar sig att du inte kommer att delta återbetalas avgiften, men en expeditionsavgift på 500 kr dras från summan.

Kursstart: Måndag 2 juli kl 17.00 med gemensam middag.
Kursslut: Fredag den 6 juli kl 14.00 med gemensam avslutning. Alla stannar kvar till kl 14.00
Kursledare: Veronica Grönte, författare till skrivhandledningen Pennvässaren – Dramaturgi som verktyg för bra berättelser, Studentlitteratur 2002.

Enkelt och trivsamt boende
Kost och logi ingår i priset. Enkelrum för alla. Vandrarhemsstandard. Vattentoalett och torrtoa. Inomhusdusch och utedusch. WiFi. Cyklar och kanoter finns att låna för dig som vill ta en paus i skrivandet.

God mat från prisad restaurang
Vegetarisk mat med inslag av fisk och kyckling. Catering från Gourmet Grön i Karlshamn. Vi turas om med det praktiska i köket.

Plats: Kursen hålls vid sjön Mien i Södra Småland.

Målgrupp

Kursen är till för dig som tidigare har deltagit i en av mina grundkurser. 

Max 8 deltagare.

Video

Skrivarkurs - Fortsättning

Kostnader

Boka-tidigt-pris inklusive kost och logi: 6 950 kr (inkl. moms)vid bokning senast den 1 december - spara 2000 kr!
Pris inklusive kost och logi: 8 950 kr (inkl. moms)

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Eget skrivande med coaching i skrivarstugan - fortsättningskurs inklusive mat och logi.

Veronica Grönte – Författarskolan.se

Välkommen till Författarskolan.se

Få bästa starten på ditt skrivprojekt hos Författarskolan.se 

Författarskola.se ger dig verktyg för att få bästa starten på ditt skrivprojekt. Under skrivarkurserna tar jag hjälp av mina egna symboler, grafer och min röda tråd för att förklara hur en berättelse är uppbyggd, alltså hur berättandets grammatik ser ut. Vi analyserar...


Läs mer och visa alla kurser med Veronica Grönte – Författarskolan.se
Intresseanmälan

För att få mer information om Eget skrivande med coaching i skrivarstugan - fortsättningskurs inklusive mat och logi, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Eget skrivande med coaching i skrivarstugan - fortsättningskurs inklusive mat och logi!

Arrangörsrecensioner
          (4,8)
Baseras på 303 recensioner
Läs recensioner
Skrivarkurser med Författarskola.se

Författarskola.se erbjuder skrivarkurser för både nybörjare och erfarna skribenter. Här reflekterar två tidigare kursdeltagare över vad skrivarkurserna har gett dem.

Läs mer