Visa kurser.se som: Mobil

Digitalfoto 8 veckor

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans
8 veckor
Boka kursen och starta samma dag
3 495 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Fotokurs på distans - Digitalfoto 8 veckor

PhotoshopGenom denna fotokurs på distans får du lära dig att hantera din kamera hur du ska ställa in den i olika fotosituationer. Du kommer även att får kunskap om hur du komponerar bilder. Under fotokursen tittar vi också på skillnader med att fotografera i olika filformat såsom jpeg och RAW samt lär oss bearbeta våra bilder med Photoshop Elements.

Kursupplägg
Distanskursen ges helt och hållet på Internet. Läraren finns som via mail under hela kursen och du har support dygnet runt.Fotokursen är upplagd så att varje vecka varvas teori med videofilmer och till varje veckas genomgång hör en veckans övningsuppgift som skickas in via vår portal och som kommenteras av läraren. 

Längd: 8 veckor
Pris: 3 495 inkl moms

Målgrupp

Den här fotokursen passar alla som vill lära sig att fotografera i olika situationer och redigera bilder i Photoshop Elements eller Photoshop. Du behöver inga förkunskaper för att gå kursen.

Diplomering

Deltagaren som har genomgått kursen får ett diplom skickat med posten. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den fotokurs du har gått och behärskar kameran samt tillhörande teknik.

Kostnader

3495 kr inkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Digitalfoto 8 veckor.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Kerstin
(5)
Kursen har varit mycket givande, trots att jag använt en simpel kamera som inte går att ställa in på så många olika sätt. Jag har lärt mig mycket, berättade nyss för en vän om vad jag lärt mig, och jag kom på att jag t o m lärt mig mer än jag trodde :). Madeleines kommentarer är fantastiska. Hon hittade alltid konkreta saker som var bra och som ...
Visa hela

Distansskolan.se

GRAFISKA ONLINEKURSER NÄR DU VILL

Unik och personlig rådgivning och hjälpKurser – Övningsuppgifter och mycket mer! Allt samlat på ett ställe! Onlinekurser när du vill och har tid. Du loggar in när du vill under kursen. Kurserna visas med video med ett flertal övningsuppgifter. Kör...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer