Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Körsång på distans

ABF Stockholm
Kursinformation
Distans
10 tillfällen
780 SEK

Info om Körsång på distans

En kör för alla oavsett sångbakgrund med mottot ’Alla kan sjunga’. Vi sjunger pop, schlager, musikal och visa. Perfekt för dig som vill utöva körsång men hellre deltar på distans.

Upplev sångens glädje och den ökande själsharmoni som sjungandet ger i gemenskap med andra och utvecklas sången och ditt gehör. Utveckla ditt självförtroende i att sjunga. Med denna målsättning ses vi i en digital plattform och gör tillsammans kroppsövningar, uppvärmningar, övar bukandning och lär oss hitta ett naturligt och avspänt tonläge.

Välkommen med din anmälan!

Uppehåll v.40 och v.41

Upplägg
Det här är distanskurs som genomförs med videoträffar på angiven tid via en digital plattform. Du behöver en dator uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn. Du kommer att få information innan kursstarten med instruktioner om hur du gör för att ansluta till kursen. (Läs mer om våra distanskurser här.)

Ledare
Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning. Kristina Rosenhall Bengtsson är författare och kompositör och har haft readings på Broadway. Hon har studerat dramatiskt skrivande vid Linneuniversitetet, Växjö, har en Fil kand i Komposition och sång från Musikhögskolan i Malmö, samt studerat komposition vid Gotlands Tonsättarskola.

Bra att veta

För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Körsång på distans.

ABF Stockholm

Välkommen till ABF Stockholm!

ABF Stockholm är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. Vi tror på solidaritet, jämlikhet och alla människors deltagande.  Tillsammans gör vi en annan värld möjlig!  Vi har kurser och studiecirklar i språk, konst, hantverk, data, musik,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Stockholm

Kontaktuppgifter till ABF Stockholm

ABF Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Körsång på distans!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser