20 apr 2023

7 kurser för att koppla bort och koppla av

Behöver du koppla bort från ditt hektiska vardagsliv och koppla av för att minska eventuell stress? Du behöver kanske bara komma på andra tankar för en liten stund? Det finns olika sätt att hitta tillbaka till lugnet och här tipsar vi om sju kurser för att stilla ditt sinne. 

För att varva ner är det en bra idé att göra något som lugnar både kropp och själ. Det kan vara ett intresse, något kreativt, vara ute i naturen eller träning. På så sätt stimulerar du hjärnan med något som får dig på andra tankar och ger dig ny energi. Det finns en stor variation av kurser som ger tips på hur du kopplar av. Nedan har vi tagit fram sju förslag som hjälper dig finna din inre frid.

Spana in dessa kurser för att koppla av och koppla bort

Senast uppdaterad: 20 apr 2023

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2023-07-11

Därför kan en kurs stärka förhållandet - 5 tips på kurser för par

Pirrar det fortfarande på precis samma sätt nu som i början när du och din partner blev tillsammans? Inte? Här är tipsen på 5 kurser som kan stärka er relation och blåsa in ny romantik i förhållandet igen.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-11-11

Lär dig något nytt - 5 populära distanskurser

Skulle du vilja lära dig något nytt, investera i din personliga utveckling eller kanske hitta en ny hobby? Gå en distanskurs! Genom att gå kurs på distans kan du välja vilken tid och plats som passar just dig. Utbudet på distanskurser är stort och här har vi samlat några populära kategorier.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-03-16

10 populäraste kurserna just nu

Att gå en kurs på fritiden är både roligt och stimulerande. Vill du veta vilka som är de populäraste kurserna just nu? Ta en titt på topplistan och hitta din kurs idag!

Läs mer
Glöm inte bort din fritid
Prenumerera på vårt nyhetsbrev så ser vi till att påminna dig. Få kurstips och inspiration direkt i mejlinkorgen ☀️