Visa kurser.se som: Mobil

Tips

Få tips på olika fritidsrelaterade ämnen

KURSGUIDER - MÅNADENS HOBBY -
UNDERSÖKNINGAR - TEST TIPS


På den här sidan hittar du olika tips kopplat till din fritid. Genom att ta del av våra tips kan du få motivation och inspiration till att ta dig an en ny uppgift. Här hittar du allt från träningstips till hur du går till väga för att bli en framtida politiker. Lycka till! 

Senast uppdaterad: 21 apr 2017

Så startar du ett eget företag

Publicerad: 2017-12-13

Går du i starta eget-tankar? Att komma igång som egenföretagare kan kännas som ett stort projekt, därför har vi gjort en lista som förklarar hur du kan starta eget företag - steg för steg.

Tags: Tips
Läs mer

Mindfulness i vardagen

Publicerad: 2017-11-16

Stress är något de flesta känt av mer eller mindre i perioder i livet. Lär dig en kort meditation du kan göra varsomhelst och känn dig mindre stressad, mer närvarande och i kontakt med dig själv.

Tags: Tips
Läs mer

Tips till dig som är morgontrött

Publicerad: 2017-10-20

Är du morgontrött och snoozar lite för länge på morgonen? Här har vi samlat några enkla knep som kan hjälpa dig få till en effektivare morgon så du kan sova den där extra halvtimmen.

Tags: Tips
Läs mer

Skapa enkla halloween kläder själv

Publicerad: 2017-10-17

Nu är det snart dags för halloween, få tips på hur du enkelt kan skapa dina egna halloween kläder med saker du har hemma.

Tags: Tips
Läs mer

Tips inför alla helgons dag

Publicerad: 2017-10-17

Alla helgons dag börjar närma sig och det finns flera olika sätt att fira högtiden på. Här får du tips på vad du kan göra för att hedra dem bortgångna. 

Tags: Tips
Läs mer

Fem tips till dig som vill bli vegetarian

Publicerad: 2017-10-09

Intresset för att laga god vegetarisk mat blir alltmer vanligt och det behöver inte vara ett stort projekt att lägga om kosten. Här får du fem tips på hur du enkelt kan få in mer vegetarisk mat i vardagen.

Tags: Tips
Läs mer

Lär dig några enkla massageövningar

Publicerad: 2017-09-13

Få tips på enkla massageövningar att göra där hemma. Du och din partner, mamma eller barn kan turas om med massageövningarna. 

Tags: Tips
Läs mer

Få homestyling tips

Publicerad: 2017-08-31

Funderar du på att göra om där hemma, men har ingen stor budget för det? Det finns enkla homestyling tips som gör att ditt hem känns som nytt igen. Här får du lite hjälp på vägen. 

Tags: Tips
Läs mer

Tips på bra kräftfiske i Stockholm

Publicerad: 2017-08-10

Nu är äntligen säsongen för att fiska kräftor här. Kräftfisket pågår traditionellt från andra veckan i augusti till slutet på september. På denna sida får du tips på bra ställen där du kan fiska kräftor i Stockholm.

Tags: Tips
Läs mer

Tips inför kursstart

Publicerad: 2017-07-05

När det är dags att starta upp något nytt så är det många frågetecken för det nya som komma skall. I största möjliga mån vill du vara förberedd. Här får du tips på vad du kan tänka på inför kursstart.

Tags: Tips
Läs mer

Tips inför Sveriges Nationaldag

Publicerad: 2017-06-05

Funderar du på att göra något på Sveriges Nationaldag? Passa på att utnyttja dagen och fira Sverige som land den 6:e juni. Här får du tips på hur du kan fira Sveriges Nationaldag.

Tags: Tips
Läs mer

Tips för att använda rätt retorik

Publicerad: 2017-05-15

Retorik är inte bara passande att kunna för en politiker eller advokat. Att kunna knep för att använda rätt retorik kan även vara bra vid till exempel en arbetsintervju eller ett föreningsmöte. Få användbara tips här. 

Tags: Tips
Läs mer

Tips på kurser i storstäder

Publicerad: 2017-05-10

Många av våra besökare söker efter kurser i Stockholm, Malmö, Göteborg och det är även där eller i nära anslutning som de flest kursarrangörer har sina kurser. Det är också den mest frekventa frågan som ställs till kurser.se. 

Tags: Tips
Läs mer

Tips inför Valborgsmässoafton

Publicerad: 2017-04-24

Har du spikade planer inför Valborgsmässoafton? Här får du tips på vad man kan hitta på och aktivera sig med under dagen som inte måste kosta så mycket. 

Tags: Tips
Läs mer

Tips på hur du blir en foodie

Publicerad: 2017-03-31

Har du hört talas om foodies? Matentusiaster som brinner starkt för allt som kan förknippas med mat och gourmet. Läs tipsen och inspireras till att bli en foodie på riktigt! 

Tags: Tips
Läs mer

Få träningstips för att komma igång

Publicerad: 2017-03-16

Att hitta rätt bland alla träningsformer kan ibland kännas kämpigt. På den här sidan får du träningstips som får dig att komma igång och hitta en träningsform du vill ägna tid till.

Tags: Tips
Läs mer