Visa kurser.se som: Mobil

Tips

Få tips på olika fritidsrelaterade ämnen

KURSGUIDER - MÅNADENS HOBBY -
UNDERSÖKNINGAR - TEST TIPS


På den här sidan hittar du olika tips kopplat till din fritid. Genom att ta del av våra tips kan du få motivation och inspiration till att ta dig an en ny uppgift. Här hittar du allt från träningstips till hur du går till väga för att bli en framtida politiker. Lycka till! 

Senast uppdaterad: 21 apr 2017

Tips inför kursstart

Publicerad: 2017-07-05

När det är dags att starta upp något nytt så är det många frågetecken för det nya som komma skall. I största möjliga mån vill du vara förberedd. Här får du tips på vad du kan tänka på inför kursstart.

Tags: Tips
Läs mer

Tips inför Sveriges Nationaldag

Publicerad: 2017-06-05

Funderar du på att göra något på Sveriges Nationaldag? Passa på att utnyttja dagen och fira Sverige som land den 6:e juni. Här får du tips på hur du kan fira Sveriges Nationaldag.

Tags: Tips
Läs mer

Tips för att använda rätt retorik

Publicerad: 2017-05-15

Retorik är inte bara passande att kunna för en politiker eller advokat. Att kunna knep för att använda rätt retorik kan även vara bra vid till exempel en arbetsintervju eller ett föreningsmöte. Få användbara tips här. 

Tags: Tips
Läs mer

Tips på kurser i storstäder

Publicerad: 2017-05-10

Många av våra besökare söker efter kurser i Stockholm, Malmö, Göteborg och det är även där eller i nära anslutning som de flest kursarrangörer har sina kurser. Det är också den mest frekventa frågan som ställs till kurser.se. 

Tags: Tips
Läs mer

Tips inför Valborgsmässoafton

Publicerad: 2017-04-24

Har du spikade planer inför Valborgsmässoafton? Här får du tips på vad man kan hitta på och aktivera sig med under dagen som inte måste kosta så mycket. 

Tags: Tips
Läs mer

Tips på hur du blir en foodie

Publicerad: 2017-03-31

Har du hört talas om foodies? Matentusiaster som brinner starkt för allt som kan förknippas med mat och gourmet. Läs tipsen och inspireras till att bli en foodie på riktigt! 

Tags: Tips
Läs mer

Få träningstips för att komma igång

Publicerad: 2017-03-16

Att hitta rätt bland alla träningsformer kan ibland kännas kämpigt. På den här sidan får du träningstips som får dig att komma igång och hitta en träningsform du vill ägna tid till.

Tags: Tips
Läs mer