Visa kurser.se som: Mobil

Porträtt Workshop – fotografera med det befintliga ljuset

Zzonzzon academy
Kursinformation
Malmö
1 tillfälle
1 190 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Fotokurs i Malmö - Lär dig att ta porträttfoton

porträttfoto
Den här workshopen i porträttfotografering vänder sig till dig som redan känner dig bekväm med din kamrera och dess funktioner så som manuellt läge. Tillsammans tittar vi på grunderna för att fotografera människor. Under workshopen kommer vi att se över valet av utrustning vid fotograferingtillfällena, val av miljö samt tips på hur du jobbar med befintligt ljus.

Vid porträttfotografering är det fotografens jobb att fånga individens karaktärsdrag och personlighet på ett tilltalande sätt. För den här kursen behöver du ha med dig din egen kamera och glöm inte att ladda batterierna eller ha med ett extra batteri.

Modell på plats under kursen

Längd: 3 timmar
Pris: 1190 kr

Målgrupp

Det här är en fortsättningskurs, varför du behöver grundläggande kunskaper inom fotografering. Om du inte har dessa förkunskaper vänligen gå nybörjarkursen först.

Kostnader

1190 kr för 3 kurstimmar.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Porträtt Workshop – fotografera med det befintliga ljuset.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 4 recensioner.

Suzanne Fält
(5)
Jag tyckte kursen var givande med bra kursledare och modell.
Annette
(5)
Interessant, inspirerende og anvendelig viden. Godt forberedt lærer. Tid og tempo: harmonisk, tilpasset og passende.
Mats Hellgren
(5)
Innan denna workshop hade jag halvhjärtat fotograferat lite porträtt men fick inte riktigt känslan och jag trodde att jag hade koll på ljuset. Men nu fick jag en rejäl knuff åt rätt håll. Att hitta rätt vitbalans, jobba med naturligt ljus och att hitta balansen mellan ljus och inställningar i min kamera var underbart roligt. Jag tycker själv att...
Visa hela

Zzonzzon academy

zzonzzonacademy

Välkommen till zzonzzon academy!

Zzonzzon’s populära fotokurser och workshops genomförs med målet att ge dig som deltagare verktygen för att bli en bättre fotograf. Tillsammans med kursledaren kommer du att få ut mer av din systemkamera. Du får förståelse för, både, de automatiska och...


Läs mer och visa alla kurser med Zzonzzon academy
Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 60 recensioner.
Läs recensioner
Skarpa på foto efter nybörjarkursen
Lär dig foto hos

Kursdeltagarna Patrik och Britt-Marie ger högsta betyg till det tydliga upplägget och kursledaren Sandras stora tålamod. 

Läs mer