Visa kurser.se som: Mobil

Matfotografering

Zzonzzon academy
Kursinformation
Malmö
4 timmar
2 090 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Matfotografering

Rätt i tiden, lär dig fotografera din mat och hälsokost. 
Under en fyra timmars kurs lär du dig följande: 

Kursinnehåll: 
Introduktion matfotografering
Ljussättning
Upplägg
Perspektiv
Fotografering
Paus - Feedback
Fotografering
Sammanfattning

En otroligt populär kurs som vi hållit på alla våra fotoresor ner till Italien och äntligen har den kommit till Sverige! Rolig och engagerande där du jobbar med de manuella  inställningarna på kameran. 

Kursen omfattar ett kurstillfällen

Kursen hålls i Malmö i studiomiljö där vi jobbar med befintligt ljus så som dagsljus och kontinuerligt ljus.


Vi jobbar med vinklar, komposition, naturligljusättning. Vi jobbar även lager och kontraster redan vid fotograferingstillfället. 

matfotografering

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Matfotografering.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 4 recensioner.

Angelica Siklic
(5)
Mycket bra grundkurs, prisvärt, nödvändigt för en som är nybörjare.
Ola Cedell
(5)
En givande workshop i Matfotografering, massor av bra tips och inspiration!
Katarina
(4)
Bra material att jobba med på de olika stationerna. Gav förslag och tips att tänka på när man fotograferar. Användbara saker som hjälpmedel vid fotograferingen.

Zzonzzon academy

zzonzzonacademy

Välkommen till zzonzzon academy!

Zzonzzon’s populära fotokurser och workshops genomförs med målet att ge dig som deltagare verktygen för att bli en bättre fotograf. Tillsammans med kursledaren kommer du att få ut mer av din systemkamera. Du får förståelse för, både, de automatiska och...


Läs mer och visa alla kurser med Zzonzzon academy
Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 60 recensioner.
Läs recensioner
Skarpa på foto efter nybörjarkursen
Lär dig foto hos

Kursdeltagarna Patrik och Britt-Marie ger högsta betyg till det tydliga upplägget och kursledaren Sandras stora tålamod. 

Läs mer