Visa kurser.se som: Mobil

Bank ID , Swish , handla säkert på internet - endagskurs

SV Skåneland
Kursinformation
Landskrona
4 timmar på 1 tillfälle
2020-02-27 13:15
450 SEK

Kursbeskrivning

Hur använda Bank ID för kontakt med samhällsfunktioner som Försäkringskassan Vårdcentralen 1177 Skatteverket och många andra? Använda Swish för betalningar med småbelopp.
Handla säkert på internet. Köpa resa mm. Hur ser man att det är en säker plats att handla på.

Kursmaterial:
Materialet finns även för gratis nedladdning på internet.
Svartvita kopior ingår.
1x4 stud. tim

Kursledare
Bengt Bengtsson fotograf med lång erfarenhet av it och datorvana. 50 år som fotograf och 25 års datorvana. Cirkelledare för mobiltelefoner surfplatta datorn Facebook och digitalfoto.
Var på 70-80 talet med och utvecklade fotodelen av AB IDkort i Strängnäs. Arbetat som porträtt och bröllopsfotograf. Tagit fram bakgrundsmaterialet till filmen "The city" (en kortfilm av Martin Chab baserad på en kort novell av Frans Kafka http://vimeo.com/10604392) Antirasistdagarna ARF/Filmcentrum i Malmö.

Vi ber om din mailadress vid anmälan för vidare kontakt. Vill du ha din faktura via e-post meddela oss vid anmälan. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen 1-2 veckor före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Veckodag: Torsdag
Tid: 13:15-16:15
Ledare: Bengt Bengtsson
Lokal: Stenorsvägen 1

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bank ID , Swish , handla säkert på internet - endagskurs.

SV Skåneland

SV - Skåne - Kom och utbilda dig i Skåne!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...


Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Kontaktuppgifter till SV Skåneland

SV Skåneland

Garnisonsgatan 7 A
254 66 Helsingborg

Tel: 010-7030840
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Bank ID , Swish , handla säkert på internet - endagskurs!